hej vi offrar oss vi behöver fett mkt respekt och kärlek efter det här

Uppdrag shopping av nyårsmiddagsmat för 16 personer: Runt lunch gav sig Fritjof, Jöran och Janne från Verner&Verner på vad som skulle visa sig vara en mödosam vandring. Etapp 1 sträckte sig från Jannes hus till busshållplatsen. I den kraftiga vinden bröts Jörans paraply av! OMG liksom! Helt plötsligt hade hon bara ett handtag i sin hand! Men de tre kämpade tappert vidare. Efter på en höft 20 minuter i en fördjävligt kall busskur kom lite mörtar och lämnade oss cash.
 

 

Fritjof Jöran och Janne stretade sig fram i motvinden till Klangfärs hållplats men ingen buss ville gå därifrån heller! För att inte frysa ihjäl begav vi oss in till X-price (skabbvaror till lågpris). Där köpte vi maränger och choklad. Deras utbud av partyprodukter SÖG! Citat Janne: ”Det här va ju seriös ännu sämre än vanligt!” (Kanske inte tidernas festligaste citat men det säger rätt mkt eftersom att den affären är sjukt B redan från början!)Yäääsyäs, sen gav vi oss i alla fall vidare mot Filmtajm med buss för att lämna tillbaka gårdagens hjärnaktivitetsbefriande film som Jöran skrattade omotiverat mkt till. Sehr trevligt var det med filmkväll med hela ganget :) Bla överskattade Fritjof din muskelkapacitet i benen och försökte bära Slemmis nedför en trappa med resultatet att bägge två låg i en hög i trappans slut. Citat Fittjof: "Mina ben vek sig!") Börja träna ffs kvinna!

 


Sedan ännu en vandring, nu mot busshållplats nr 3. Bussen skulle tyvärr inte gå förrän 10 min så vi gick in på Sibylla och värmde upp oss. (Janne va ju med så outsuckerstilen känndes klockren.) Men! innan vi ens hann fram till Sibylla lyckades Fritjofs (egentligen Fritjofs mamis) parply gå åt helvette! TOTAL KOLLAPS! Å det va andra gången det användes. Fritjof blev lite nervös eftersom att de va hennes morsas födelsedagspresent. Så om ni ser en liten blondie med tandställning å glasögon hänga bredvid Saddam på nyhetssädningarna så är det antagligen bara Fritjofs mamma som har gått bärsärkargång. Whuttevver! 97:an mot Frölunda Torg där vi mötte up med Slemmis.Jöran fick aggresiva ryck på en multidåliga kvallen på Fritjofs parra och betsämde sig för att gå in på Wedins och klaga utan kvitto eller nått... Vilt påhejjad och stöttat av de andra (*NOT* lyckades dra med Fritjof in medan Janne å Slemmis stod utanför och gömde sig) spatserade Jöran fram mot disken å gnällnde lite. TYvärr visade sig paraplyet inte vara menat att använda in storm så SYND de blev inget nytt! Något misslyckat sas.

Puppsuriga knallade vi ner mot hemköp. Första anhalten blev (naturligtvis) partyhyllan. Tyvärr va allting hutlöst dyrt! :O 10 spänn för en partyhatt! WOOT?!?! I och för sig bra att trä är dyrt så ingen hugger ner alla träd men någon måtta får det väl ändå vara!. Orsch.

Under handligen lyckades Jöran även bli brutalt dissad av en Hemköpsarbetare när hon försökte fråga om det fanns några B-hallon. De kravmärkta spräckte VERKLIGEN vår budget! (Allting borde va kravmärkt så man slapp ha ett val!) Med miniräknare, penna och papper i högsta hugg slutförde vi shoppingen och va hips vips 1000 spänn fattigare. Men det får det ju va värt.  

Jahapp sedan var det bara att släpa med sig 4531531 kg mat på bussen hem till Janne. Imorgon skall den lagas till och det kommer nog gå finfint!KÖRVHÄJJ!

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAH!!!!!
ja måste få fler å läsa eran blogg, ja måste måste måste

2007-01-01 @ 16:38:15
Postat av: Anonym

Jaa! de är nu man tänker...varför inte? :D

2007-01-04 @ 18:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback