Lucia = myspys

Äntligen Lucia och då anser Fritjof och Jöran att det är hög tid för lite miljövänligt mypys! Så släck alla lampor å tänd mysiga ljus istället! Tjolahopp så har vi skapat oss myspys och räddat miljön SAMTIDIGT! Det kan förmodligen inte bli bättre.

Det som möjligtvis skulle kunna göra det hela ännu bättre vore om du struntade i att köpa massa onödiga miljöfarliga julklappar som DVD-spelare, mobiltelefoner, böcker (de slösar ju massa träd!) och äckliga plastleksaker och istället gör kottdjur till alla dina släktingar. Skitbra! Kottdjur är jättesöta! Dessutom blir alla gladast över något hemmagjort.

Såhär gör du:
Går ut i skogen och plocka på dig en hel massa kottar och småkvistar som ligger nedanför tallar och granar. (Heja allemansrätten!) Traska sen hem igen och placera alla dina kottar och kvistar på ett bord. Stick i kvistar på strategiska ställen i kottarna så att de ser ut som om de hade ben. Var du riktigt kreativ ute i skogen, vilket man lätt blir ute i det gröna, kanske du tog hem lite andra av naturens skatter som du nu kan använda till att pimpa din kottdjur med. Vitmossa som trycks fast på ett kottdjur kan få det att se ut som ett lamm. Eller genom att sätta fast barr på hela ryggen på ett av kottdjuren kan det bli en igelkott. Inte så dumt! När du känner dig nöjd med kottdjuren slår du in dem i lite gammalt tidningspapper. 


                                      
                          

Ytterligare en toppenidé är att göra sin egen julkrubba med kott-jesus, kott-maria, kott-josef, de tre vise kott-männen, kott-änglar osv! Finurligt värre. Å m-m-m-gott-gott-gott säger naturen.

kotte

KÖÖRVHÄJJ!


Kommentarer
Postat av: ÄMA!

Ni e så jävla underbara, ja garvar hela tiden när ja läser erat crap. (L) er min naturälskande vänner

2006-12-13 @ 17:51:41
Postat av: Fritjof och Jöran

F&J (L) Äma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback