Beachvolleyboll med persisk dans

I söndags drog Fritjof & Jöran till NRJ beachvolleybollhall för att lira lite boll med Malino, Marliina o Lännyh. och som vanligt ägde vi allt och alla :D


Jöran och Malino latchar lite!


Marliina och Lännyh är hejare på beachvolleyboll serru!

Men mitt uppe i våra ljudlösa och ass-passar kommer två snubbar fram och frågar om inte vi kan vara så snälla att vara statister i deras persiska-dans-video. Såklart! säger vi och kör några snyggar passar framför kameran...eller näää, där ljög jag! Vi va mer motvilliga och påpekade gång på gång hur otroligt kassa vi egentligen är på volleyboll och att vi bara spelar för att det är kul. Men det gjorde tydligen inget. Så dom filmade när vi latchade lite! och sedan fick vi en paus med cola o choklad och Jöran drog till sin Box-träning. Men vi andra stannade kvar och var sedan "tvugna" att ställa upp som statiser medan "den-snygga-persiska-dansösen-som-man-inte-kan-bestämma-åldern-på" dansade med sångaren!

Okej, tänkte vi. Kul för dom och ha oss vita svennar (med en touch av rosa armar för att vi kört så hårt) i sin video. Den kommer nog bli liiiite B och enligt den ed vi svurit under tiden vi satt och skämdes i omklädninsgrummet  så kommer filmen grävas ner så fort vi får våra kopior!

fiolmteam
 Filmteamet!

Kommentarer
Postat av: malino

Hahaha! vi e värsta superkändisar!

2006-11-29 @ 21:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback