ittebja!

Eftersom att Pehå har påpekat det och att vi själva har märkt det så är det ju bara att konstatera att det har vart väldigt dåligt på bloggningsfronten nu på senaste. Inte bra! Måste bli ändring!

Så nu jävlar:
För det första så gick viktuppgången i USA åt helskotta. Jöran spydde som ett äkta fjortisfyllo på vägen hem å Fritjof på vägen dit så nu vågar vi inte ens väga oss i rädsla för att se vårt misslyckande i vitögat. det får bli nästa gång vi besöker staterna helt enkelt.

Vad som däremot är bra att är vi har inhandlat ghettokepsar! Sjukt snygga och bling dessutom! :D
image240
Yeey! Fritjof å Jöran är coolast i Washington! Nån som trodde nåt annat eller?!

Vi köpte Lipsmacker också! Fast måste erkänna att smaken är lite av en besvikelse. Iaf för Jöran. Menmen vad gör man inte för en dos barndomsnostalgi!

Btw så har F&J lite festivalproblemas. Från början va Hultan det självklara valet, Fritjof va ju där förra året och nu va det liksom dags för Jöran att tillbringa en vecka i  ehhh.. småland? Ingen aning men där ni vet iaf. Meen det är ju så cpstört dyrt! KUKEN har satt priserna! (KUKEN är han som tillsammans med Mensmartin står bakom all ondska i världen för er som inte vet.) Så istället var det snack om Arvika, betydligt värdare pris å en del värda artister också. Men hipsvips så visade det sig att Jöran är bortrest då. Går inte! Då kom Fritjof med den eminenta idén Peace and Love! Gryyymt grymmegrymt bra artister och ett överkomligt pris. Men whattefääk vecka 26? Värsta jobbveckan! Går itte heller! (Notera att Fritjof ska ARBETA i sommar! Svårt att tro men det är sant. Men det som gör det mer troligt är att det är på posten vilket innebär att jobbet komer ha inslag av smygmotion vilket gör att det passar som handen i hansken för Frittan.) Iaf hursomhelst så blire nog inten P&L för F&J. Mitt i depressionen över detta berättar världens bästa basist, Pålipål, att han ska spela på Hultsfred! SÅ COOLT! OMG liksom! Måste ju dit och vara fan! Dessutom kommer 50 cent! Vilket ypperligt tillfälle att använda ghettokepsarna :D Alltså summan av kardemumman blir att Hultan trots allt känns som det värdaste alternativet. Men vi får la se hur det blir...

Föresten! Ovan nämnda KUKEN har på senare tid verkligen fått damp i sin ondska! Han snattar väskor å systemkameror å hjärnor fulla med körkortsteori å en massa annat på löpande band! Tillsammans med Äma har Jöran kommit fram till att han måste ha ett gigantiskt förråd nånstans där han förvarar allt detta. Om något ser ett stort förråd, säg till.

Sådärja!
KÖÖRVHÄÄÄJ!

Kommentarer
Postat av: äma

hahahhahahah!!! ni glöämde nämna att ja faktiskt lyckades med min viktuppgång tillskillnad från er!

2007-04-18 @ 22:11:36
Postat av: Jöran

Men Äma de har du ju inte berättat! Grattis! :D

2007-04-19 @ 19:28:40
Postat av: Fritjof

GRATTIIIS!

2007-04-20 @ 16:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback