WOWuppdatering

WOHO! Nu är Frittan & Jöran tillbaka in (nästan) real life efter en helg med Way Out West!
För att ni ska förstå enkelt är de lättast att bara säga ett ord: VÄRT!

Shupp! De va precis va de var! Eftersom vi inte hade velat pröjsa för hela kalaset anmälde vi oss som volontärer vilket visades sig vare ett mycket smart drag.

När vi kom dit såg vi först laleh som va lika goisgos som alltid

image281

lalalalaalaleh

image282

hehehahahihihöhöhähähåhåhuhuhoho vi är bävrar

Sen såg vi Albert Hammond Jr som oxå han va jävligt gosigos o sem skulle vi gå o jobba. Vi samlades typ 40-50 pers o sedan bar de av ut i skogen. De kändes som om vi va på scoutläger o allt va allänt konstigt. På väg runt festivalområdet droppade vissa ur gruppen av o fick sitta som staketvakter o se till att hindra folk som försökte planka. Vi trodde först att detta skulle bli även vårat öde. men ICKE! tänk er tanken att sitta i en skabbig skog i 8 timmar. funkar inte!
Näpp F&J hade mktmkt mer tur! Vi fick chilla vid ingången o checka armband/väskor o sånt där!
De va 300 ggr mer värt o man fick träffa massa käcka människor som tex snubbar med rakad munkfrilla (gillart!) o bitchar som tror att dom va något men vi ägde SÅKLART dom för vi är bäst.

Ett annat såååå cool sak va att vi fick hänga backstage! :D WOOOHOOO!!
vem har lixom sett hives i schnögga kostymer, laleh + band, juliette i snygga tights, moneybrother (okej Frittan missade honom...trots att han gick 1 meter ifrån oss...surt sa räven men F överlever!) albert hammond jr:s band? JO F&J!!
De va även mkt fräsigt när gittaristen i Hellacopters sa till Jöran ngt i stil med "oj! gick de bra? haha" när hon höll på o trilla i en lerbacke o vi bara asgarva! de va cooooolt!!

Vi skrev även en tvål-alkohol-låt. Hedrade de snyggas gud för att alla schnögga människor vågat sig fram ur sina hålor. Respekterade Kalle-Vakt. Såg Manu Chao, The Ark, Säkert! och det bästa! TEDDYBEARS STHLM! de va så jävla räjv o helt klart de bästa! :D

Efter vi chillat 3 låtar på Kanye West [keine vest ] drog vi till mackedonkan för att ladda upp inför mapei i kajskjul 8.
vi gör exakt tvärtom som alla andra gör! För folk brukar ju äta efter dom räjvat, vi gör de före...fast vi är ju iofs hungriga tjugofyrasju så vi kan äta närsomhelst.
Där ringde vi McD kundtjänst för o fråga va de va för cheese på cheeseburgarna...men dom svara inte. dåligt asså.
Vi snacka även om Lily Allens inställda spelning o kom fram till att lily kunde ta Fritjofs sönderdansade bianco-påse samt nån jävla blockflöjtsspelare på kungsgatans flöjt o köra upp i röven. opps vi är schnälla egentligen. som ni vet.
Sen drog vi till kajskjulet där vi dansa lite lamt till hiphop...sen kom basutbudet o rappa svensk skit (vi tål INTE svensk hiphop för de e så jävla GAY!) o mapei verkade chilla på're o vi orkade inte med svettiga äckliga män så vi drog!

Men helt klart heeeelt värd helg! :D

image283

m-m-m!

TJARRÅ HARE GÖTT!

p.s. vi fick med oss massa paraplyer hem oxå. vi ska sälja dom på svarta marknaden. d.s.

p.s.2. vi skojja :D. d.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback