okey?!

Fritjof dampar:
Eftersom en av Fritjof & Jörans specialiteter är att dampa på diverse i-lands problem såå kommer detta:

Idag slutade Fritjof lika tidigt som hon brukade på onsdagar, så chillidill! "vilket tur, nu hinner ja va duttig o plugga på den j*vla spanska så ja får mvg...not! men ändå" så gjorde hon det, åså skulle hon ta lite ledigt bara å chilla bloggen o bilddagboken osv! MEN NJET!
först bdb (för att spara de bästa till sist vill säga) så möts hon av detta:

bdb

OKEJ! fine! sikket jävla party NOT!

men aja bara att vänta! "jag tar bloggen istället :D"

MEN NÄÄÄDÅÅÅÅ! då har heeeeeeeeeeeela jävla blogg.se/webblogg.se gått o lagt sig!
HUR KAN DOM GÖRA SÅ HÄR MOT MIG?!?!?!?!

Men Fritjof torkade tårarna o satte på lite fräsig hiphop från 90-talet, kan de bli bättre?!
Tror icke det!

Men nu ska de käckas! Måste dra iväg å spela på min flöjt lite!

TJOFLÖJT! *fyfan va fyndigt*Jöran håller sååå med! Å fan ta den som muckar med Fritjof!
Bilddagboken kan ju verkligen ta sig med sina "uppdateringar" sidan blir ju bara mer efterbliven och seg ju mer de "fixar" den!!! AAAAAAAAH! Kan la inte va så svårt att speeda upp den lite eller? Hyr in ett par hekto datanördar annars om det nu är så komplicerat! Orsch.


Men seriust nu har tydligen kunskapsnätet damp ocksåå! (kunskapsnätet OMG kunde de inte ha döpt det till ngt FYNDIGARE?? Ahh så irriterande käckt varende gång man ska använda det!!) Men hursomhelst så är det NGT synd för Äma för nu vet hon ingenting! Hon kasche har prov imon som hon inte vet om nu! HAllåå? Ska hela hennes framtid gå åt helskotta bara för att nåt pucko till webmaster inte kan skärpa sig å va lite på hugget?! VAH?

?

Kom just att tänka på ett problem jag snart komer att få. A:et på mitt tangentbord är typ påväg väck! Sakta men säkert suddas det ut! Även S:et ser ut att gå samma dystra öde till mötes! Vad ska man göra åt det? Iofs vet man ju på en höft att S och A sitter där de sitter å skulle man glömma av kan man ju alltid använda uteslutningsmetoden. Men det känns så B. Fult. Fast samtidigt NGT onödigt att köpa ett helt nytt tangentbord bara för det! Scheiisse vilket problem alltså! Undra om man kan köpa bokstäverna en och en? -Ett A tack! Eller om man kan köpa typ klistermärken att fästa på de tomma tangenterna? Vilken affärsidé! Guud va smart jag är! Jag va sådär sjukt bra förut idag också men nu kommer jag inte ihåg varför. Älskar att vara bäst. :D Det är det Fritjof & Jöran gör bäst, att vara BÄST. Eller också kanske man iofs bara kan måla på ett A med tuschpenna... Hmm.. Som tur är har jag ett tag på mig att klura ut en bra lösning. Får försöka att inte slösa med A och S under tiden.

AAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSHÄÄÄJJ


tänka sig

Imorgon är det onsdag = ledig dag för Jöran, <3 Donner.
Men det finns ett stort problem. Jöran måste plugga fysik men fysikboken ligger i skolan! VARFÖR?? Så dumt! Den hade gjort sig så fruktansvärt mkt bättre hemma hos Jöran. Verkligen fett ovärt.

En annan skolgrej. Idag hade Jöran utvecklingssamtal å blabla å lärarn frågan Jöran om hon vill ha lite mer utmaningar, om det är för lätt i skolan? Dagen komplimang/SKÄMT!!!!!  Liksom yyyyrsäkta FÖR LÄTT? Tillåt mig asgarva!!! Det är inte alls så att man fattar cirka 0,002 av fysiken å matten neeejdåå jag behöver VERKLIGEN mer utmaningar! Hahhahha! Måste ge ett sjukt softisch intryck på lektionerna...

Eh ja det va väl allt på en höft. Känner för att dampa loss lite men kommer inte på nåt jag stör mig på. Deprimerande.AHHH
Försöker verkligen tänka ut nåt störande men NÄHE.


DAMPKÖTTSHÄÄJJ

HIPPHIPPHURRRA!!!

hhh

JÖRAN FYLLER ÅR! ETT FYRFALDIGT LEVE, HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAA

mesonychoteuthis hamiltoni

Whattafäääk?! Fritjof satte bokstavligt talat sin frukostmacka i fel strupe när hon såg den här bilden! Sikken best! En 450 kg tung, 10-armad bläckfisk med ögon stora som tallrikar! OMG!
Nu har dom fryst in den så vetenskapsmännen kan forka lite granna!

skabb

källa:
gp

Mardrömmar here I come! och hoppas intresseklubben antecknar

bäfverkörvmörthäjj!
Jöran måste bara påpeka att man märker att Frittan har gått alldeles för länge på gymnasiet när hon börjar uppge källor i blogginlägg! Men för allsing del, dgb!

CP vilka stora friterade bläckfiskringar man måste kunna göra av den där rackaren! Det skulle inte förvåna mig om ett gäng forskare ju nu sitter å mumsar i sig ringar size GRANDE å skrattar åt alla lättlurade jävlar som trodde att nån va sugen på att sitta å dissikera ett gammal bläckfiskskött i flera år.

FORSKARKÖTTSHÄÄJJ

When I said tulips...

Tjoflöjt!
Någon som vill köpa tulpaner? Mucke fina! Endast 45 koronas! Ge oss en kommentar så är det fixat!

Japp, Fritjof är helt klart inne på sitt specialistområde. Blommor. Kan det bli roligare? Detta är enda sedan starten Fritjof & Jörans esse (heter de så?!) Anledningen till detta är en försäljning som pågår i Fritjofs klass, nu ska dom tjäna fett med cash o sticka till...nån annan stans!
Så därför var det ju helt klockrent när alternativet att sälja tulpaner kom fram! Dessa ljuvliga blommor som fick sitt namn efter ordet turban på persiska. De är enastående och unika man kan hitta flera hundra olika arter som med sina klara färger förgyller en annan så trist vardag! Vi ska vara glada att Olof Rudebäck förde dessa till Sverige!
Menmen nog om dessa underbara växter! (om ni vill läsa mer finns det fakta 
här).

hdfh

???????-HÄJ!

P.S MEEH! Fritjof tänkte va lite internationell o drog till med ett ryskt tulpan-hej! Men de ville tydligen inte funka! såå tulpanhej då landet lagom!

tänka sig!

Herrgud. Tänk vad en grönsak kan göra ibland. Det tror man inte när man sår ett litet torrt frö att det ska bli ngt betydelsefullt! Men iaf anledningen till att Jöran kom att tänka på detta, förutom att grönsaker alltid har haft en väldigt stor och viktig del i Jörans liv (shit måste lägga in bilder på sommarens squashskörd! Jöran har värsta squashfetischen btw!) ja som sagt anledningen var att ehh fan vilken lång mening måste sätta punkt och börja om. Så. Eh. Jo Jöran låg hemma och chill-i-dillade sig när papi-jöran ringde å frågade vad de skulle äta till middag. Jöran kännde sig fett oinspirerad till matlagning men samtidigt fett oinpirerad till att äta nått papi-jöran hade lagat till själv eftersom att hans matlagning är så oinspirerad (förutom när han lagar jeffligt inspirerad vegetarisk lasagne) så hon föreslog tomatsås. Slappade lite till tills papi-jöran kom hem å in till Jörans rum. Som vanligt kollade han på Jöran för att Jörans otroliga kreativitet inom matlagning skulle infinna sig men Jöran kännde bara NÄJ jag är fett oinspirerad. Men då hände DET! Jöran kom att tänka på en aubergine som låg i kylen! INSPIRATIONEN FLÖDADE! Tomatsås + aubergine! Låter juh klockrent! Jöran rusade ut mot köket medan inspirationen fortfarande fanns och rotade fram auberginen. Helt otroligt. Sen kom resten så naturligt! Gott blev det också. Tack gud för grönsakerna. Någon borde odla 3 miljoner auberginer, packa in dem i ett flygplan å sen sprida ut dem över Irak. Vips no more war. Alla är upptagna med sin nya inspiration! Varför i hela fridens namn har ingen tänkt på det innan?


Nu till ett annat krig. CPDAMP-kriget. Se följande msn-konversation mellan F&J:

fritjof säger:nu kom mamam o sa samma sak´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fritjof säger:JÄVLA KUKFAN

jöran säger:HAAAAAAA

jöran säger:woot?

jöran säger:sa hon också att ni har PMS?

jöran säger:fast kanske inte just så?

fritjof säger:haha nää en sak som papi sagt en minut innan!!!!!!!!

jöran säger:kuk är ett sånt gött ord btw!

fritjof säger:om MINA jävla tulpaner

jöran säger:hahhaa AH!

fritjof säger:leave THEM TO ME!

fritjof säger:dom tror ja är 3 år

fritjof säger:älska kuk

jöran säger:det mets jäääävla irriterande i hela välden måste väl ändå va när ANDRA FÖRSÖKER TA ENS PROBLEM Å GÖRA DOM TILL DERAS EGNA!

fritjof säger:men vafan är deras probelöm?!??!?!?

jöran säger:VAFAN VA GLADA ATT DET INTE ÄR ERT PROBLEN!

fritjof säger:JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
fritjof säger:fyyyyfaaaaaaaaaaaaaaaaan

fritjof säger:exakt!!!!! AHHAHA

fritjof säger:de är ju lixom mitt BARA mitt!"

jöran säger:eller ännu värre! Jag tycker INTE att det är ett problem men mami tycker att det ÄR ett problem å vips så får hon damp å blir deprimerad å ba WUTT? det är JAG som borde ah problem men jag har inget problem så SNÄLLA kan du sluta att skapa probelm???


jöran säger:AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH DAAAAAMMMMPPPPPPPPPPPPPPP


jöran säger:CP


fritjof säger:JAAAAAAAAA SÅ ÄR DE!

jöran säger:undra på att människor tar självmord när dom GÖR problem somINTE FINNS!

fritjof säger:de är inte ens ett PROBELEMEMMEMEMEMME

jöran säger:exakt!

jöran säger:ngt STÖRANDE!!!!

fritjof säger:HAHAHHAHHA

fritjof säger:JAAA!! fanfanfnaf

jöran säger:åsså får dom damp på MIG för det obefintliga problemet som DOM SJÄLVA har skapat!

jöran säger:LÅT MIG VA!Som ni förstår, sjukt irriterande. Men det är inget att hänga upp sig på allt för länge. NU, dags för en apelsin!

APELSIIINHÄÄJJ


Told yah!

IH! Nu är det dags för den efterlängtade bilden på Jörans kändisspotting i backen! Asfräcka kändisar va det! (Älska ordet "fräck") (eller varför inte "tuff" för den delen) ("stentuff" är i princip lika med extas). Yeye hursomhelst här är tha lovely picture!

teletubbies

DE VA TELETUBBIESAR DÄR! OMG! Jöran kunde inte sluta skratta för att de va så brutalt söta! Nååå!
Det va Lala (den gula) Poo (hur det nu stavas, den röda iaf) och Thinkywinky (går ju inte heller å stava men det är den långa, blålila och manligaste av dem som är väldigt gay eftersom att den har en HANDVÄSKA!)
Jöran tycker mest om Poo för den är söt och liten. Åså har den (hon?) en gullig ring på huvvet.

Lyllo Jöran som fick se dem IRL. Dock gjorde de inga tubbieplättar å dammsugarn va inte där. Inte heller den där bebissolen med efterblivet tal. Å inte röret som säger till när det är "dags att säga hejdå". det var en aning synd. Men man kan inte få allt här i världen. Snön är alltid gulare på andra sidan som Jöran å snowboardpolarna sa.

KÖRRVHÄJJJ!

Jöran ist zuHause!

Jöran är back in GBG igen! Borta bra men hemma bäst osv...

Från dag 1 betsämde sig Jöran för att kolla partystatusen i österrike + tyskland. Den visade sig vara exakt 3:

1. Lite party på mackedonkan i Rostock
disco3


2. Lite party i mataffären i Mittersill
disco2


3. Party på riktigt på ett matställe i backen.
disco1

Alltså total summa party = 3. Inte så illa pinkat i motvind av en trähäst! Men utan Fritjof blir det ju lite ensamt att dansa så det blev inte så värstans mycket av den varan.

Jöran hade coolaste outfiten. (ÅFFKÅRS!)
yähmaenÖsterrikare är typ galna! De döper tandställning/löstandsrengöring till KUKIS! Klockrent! SÅÅ mkt roligare att använda då kan jag tänka mig! LÄEP!kukis

Å va har vi här då? Nån annan skit som de har döp till KUKIDENT! OMG! De behövs inte mkt kissåbajshumor för å garva ihjäl sig åt det!
kukident
 
Jahapp snart kommer en bild på kändisspotting i backen också men de dröjer ett leitet tag! Måste säga att Frittan har skött bloggandet med bravur när jag har varit borta! Henne kan man verkligen lite på!

WIIEENEERSCHNIITZEEELHÄÄJJJ!

EXTAS

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

idag är idag och idag gäller de!
idag är dagen då Fritjof ska göra sig av med en veckas påsamlad energi på en spelning!
FETT VÄRT!
Navid & Gudarna is the shit! Synd att Jöran inte är med utan håller på å körvar sig med att komma hem från Alperna =/ inte bra!

MENMENMENEMEN partyparty!

BÄFVERHÄJ!

P.S. orka vara jävla kukhuvuden som bara kommenterar med massa länkar som leder till diverse skabbsaker...en anmälning kanske skulle vara på sin plats?!!!!!!!!!! serre lixom, orka ha ett liv

P.S. 2: HAH! nu fan!

körv & kerläk

Tjofräs!

Tänkte börja med o avreagera mig lite! Vet att ämnet är NÅGOT uttjatat men vafan?! jag blir så jääävla arg på alla kukvuxna som tror att dom äger allt o alla i affärer, va är de med dom?! Orka typ vara dum i huvvet. Idag skulle ja köpa Navid-biljetten, så jag gick till en sån affär där dom säljer sånt då försökte en tant tränga sig för o ja ba "okej ja har ändå fett om tid så here you go, sheeegooo!" men sen kommer de två jävvla fittor som försöker tränga sig före!!! va fan e de men dom?! hade jag haft en hagelbössa hade jag tagit andra änden o slagit ner dom!!!

Men skit i de nu! Jag har lugnat ner mig, o man kan ju inte vara en körv på alla hjärtans dag!
Sååå nu får vi hoppas på party ikväll!!! O massa kerläk till underbara underbara! :D

♥ ♥ ♥  & Löv eran tillgivne Fritjof

I(L)LÄEP

P.S. Sånna hära pins ska vi tillverka när Jöran kommer tillbaka har Frittan bestämt!

KURRTTÀN & ELLAR

DE HÄR ÄR JU BARA FÖR UNDERBART!
Nu har äntligen äntligen Fritjof & Jörans underbara partypolare startat en blogg!

I huvet på Kurrttán å Ellar. Kan det bli mer träsko?

CHECK IT OUT NOW!

löv o sånt // Frittan

Dagens

Åkej, jag vet typ att dagen inte är slut än, men jag vet absolut att jag typ inte kommer ha tillgång till das computer senare idag så här har du din bäfver!

Dagens lista:

dagens låt - mmmbop-Hanson HAHAHAHA!
MMMBOP
dagens skabb överraskning - de låg skit på våran gräsmatta
dagens skabb i helvete fyyyfaaan va äckligt ja höll på o dö - NÅTT JÄVVLA CP SOM TYCKER DET ÄR ASKUL MED RUMPA&BAJS, o tror att Fritjof tycker de är kul....NOT FÖRFAN! gå å dra nått jävligt gamlat över er!
dagens utomlandsfeeling - När en snubbe från Kahls Kaffe försökte "flirta" (GAY olé olé olé) med mig o systra mi när vi åkte över das älvsborgsbro! misslyckat, hej vi lever i landet lagom ffs
kahls
dagens film - Little Miss Sunshine
lms
dagens "jag måste göra det nu" - köpa navidbiljett, så man är 100 på o komma in
navid

dagens party - när råålia artister gör andra råålia artisters låtar, typ tillessempel paolo nutini goes gnarls barkley (OUTSTANDING) eller moneybrother goes håkan hellström ISD SAS

SÅÅÅ KÖRVHÄJJ & PEACE!

på egen hand

Yoyo wazzup?!
Fritjof sitter i egen stuga lämnad med allt ansvar för das blogg. Jöran tog sitt pick o pack o drog!
De va de värsta, såå i uppdrag från Jöran ska Fritjof försöka knåpa ihop något vettigt....och vettigt har hon inte varit nånstans idag. Så därför tänker hon inte uppdatera något vettigt heller!

Yeeyee, den här hitta hon iaf, såååå ska Fritjofs kommande lya se ut!

partyparty

Vem kommer o ha bäst party?!

// Fritjof - ååååååååååååååååååål alooooooooooooneeeeeeeeeeeeeeee

P.S.
Idag har hon lekt lite på paint igen :D

parttti

FÖR SCHNÖGGA!

P.S. 2
ska försöka blogga om något vettigt.....snart :P
Håll an!

Tjofllöjt!
Fritjof har helt gått bananas på pirater! Inte helt frivilligt dock...utan mer för att hon måste.
Men det var ett fett historiearbete som skulle skrivas, så medan alla andra väljer smarta ämnen som "handel", "slaveri" och "kvinnosynen" väljer ju såklart Fritjof sjörövare.
Det låter kanske inte så dumt, men när man ska försöka göra detta mellanstadiearbte till en
historie B-kurs nivå får man liiiiite problem!

Så i en veckas tid har hon suttit o svurit över Davy Jones och jobbiga landkrabbor...
Och för er som inte förstår ett piss av av pirater snackar om kommer här ett litet lexikon:

Håll an! - Stopp där!
Sjöben - När man vistats tillräcklig länge på båten så man inte blev sjösjuk o shit
Darra min spant! - ungefär "det var de jävligaste!" (klockrent enligt f&J)
Bli kölhalad - Inte så jävvla kul, man knöts fast med en lina i benen och en i armarna sedan drogs man under skeppet...
Tyst och under däck! - Håll käft!
Svarta fläcken - När man gav någon "svarta fläcken" gav man någon en lapp i dens hand, den ena sidan var helt svart och på den andra stod det vilket klockslag och datum man skulle dö...
Gå på plankan - De här är faktiskt inte ens sant! OMG azzåå!
Go to Davy Jones - ungefär "dra åt helsike". Davy Jones var sjömännens namn på djävulen.

potc


Och från det ena till heeelt andra saker. Övningskörnings uppdaterning.
Fritjof har som vanligt varit ute o kört rally...eller i princip typ. Idag gick allt alldeles för fort för hennes lilla hjärna så hon hann inte byta fil för att mamiFritjof sa det alldeles för sent, så hon blev så sjuhelsike stressad så hon såg nästan inte att ljuset slog om till gult när hon gasade som faen...såå hon körde på rött!!! OMG! hon kommer aldrig få körkort :D

sdftg

Och bara en sak till!
Paolo Nutini, krävs det mer än det?!
Underbara underbara musik! Och det blir bara bättre med tanke på att han är nominerad till
"F&J:s årets KARL-pris"
dock är det mest Fritjof som är helt totaly crazy i honom at the moment, för efter att en viss Pimp sagt att han liknar DARIN (WHUTTTT?!?!?) så har Jöran tappat aptiten...YEEYEE Fritjof är nöjd eftersom då är det en mindre att bråka om vems han är (han är Fritjofs, det kan vem som helst intyga med tanke på att hon kom på honom först!!!)

pn
yeeyee KÖRVHÄJJ!

Jöran drar till fjällen

Imorgon smäller det. Jöran med familj packar in sig i bilen för att åka mot alperna! Närmare bestämt någonstans i Österrike. Kanske inte så nära bestämt med tanke på att Österrike är ett hyffsat stort land. Eller okej inte STORT om man jämför med USA eller nåt men ändå liksom. Hur som helst så bär det av runt kl 18. Kl 22,30 är det hoppelihopp på färjan mot Trelleborg-Rostock å nästa morgon ut i vida världen.

Jeavligt intressant för folk å fä att läsa om kan jag tänka mig! Men Jöran ser i alla fall fram emot resan. Framförallt das lovely snowboardåkning! Och att bo i det underbara huset. Det är typ ett megastort hus där en familj bor. Typ 500 barn + en mami + en papi. I de delarna av huset som de inte behöver kan man bo. Eller det är liksom små lägenheter i huset. Utanför huset ligger familjens mormor och morfars hus + LADUGÅRDEN! Kor å grisar å hela köret! Luktar verkligen mumma runt huset! Btw, för att överhuvudtaget komma upp till huset måste man köra för en ca 333 mil lång backe med typ stup-lutning och en miljon kurvor, dessutom utan några staket längskanterna! NGT scary! Speciellt första kvällen (Jörans familj gillar traditioner och va på samma ställe förra året) när vi kom då det redan va mörkt. GÖÖÖTTT att köra upp för ett neverending stup i mörkret och hela tiden va skräckslagen för att åka ut för kanten. Man började seriöst fundera på att dikta ihop ett testamente ända tills man kom på att ingen ändå skulle orka gräva fram några lik eller pappersbitar ur en bil längst ner i en gigantsik snöhög vid botten av ett stup. Slutsats = fett ovärt.

Men på det hela taget är det ett mkt trevligt ställe att bo på. Kul tex när man ska slänga sopor och förutom typ vanliga sopor och kompost (de älskade verkligen källsortering! Bra miljöinitiativ där!) så kunde man slänga matrester i en speciell låda som grisarna skulle få sen! :D Även fall Fritjof och Jöran trivs som mörtar i vattnet i skogen så är de trots allt stadsbor och tycker det är sehr exotisch med levande djur!

Njet nu finns det ingen tid för sånt här längre, måste packa långkalsonger och skidglasögon!

GULASCHSUPPEHÄÄJJ!

lalalalaaa

KörvelikörveliKÖRV!
Fritjof och Jöran har verkligen gått för långt i sin användning av ordet KÖRV. Men det är faktiskt inte så konstigt när man tar hänsyn till vilket ofantligt bra ord det är. Användbart till i princip allt.

Nu har det btw kommit fram vad de där 95-skyltarna överallt på stan gjorde reklam för: att vissa av SJ's resor kostar 95:- nuförtiden. Jaha? BOOORING? Kunde det inte har vart något liiite roligare och liiite mer fantasifullt? Tex. skulle man kunna tänka sig att det var första delen i en hemlig skattjakt. 9 betydde kanske boktav 9 i alfabetet, alltså i och 5 bokstav 5 alltså e. "IE" hmm tricky one! Tills man kommer på att man naturligtvis borde byta plats på bokstäverna så att man får "EI". Och då blir ju allting plötsligt så solklart. DEt måste stå för "Iskall Elbil"!! Å då tänker ma ju direkt på de där mörtarna med elbil som ser rätt gammal och säkert utan nån vettig uppvärmning-ut. Alltså är den iskall. Och elbil. Träsko! (Klockrent för er trögtänkta och efterblivna in the new uttrycks). Men hursomhelst, alltså styr man kosan mot grimmered och deras hus. Men när man kommer fram upptäcker man att huset är sjukt boring, typ gjort av tegel och andra deprimernde bygga-hus-material. Inte en enda vettig skattgömmare skulle lägga en ledtråd på et sånt deprimerande ställe. Detta har såklart skattgömmaren tänkt på och förstått att alla med några så grå (mkt gay uttryck, jaa) fattar att man ska leta i den gigantiska sandlådan som finns alldeles intill deras hus. Eftersom att den är så gigantsik får man jobba sig med att ta dit en grävmaksin och gräva fram nästa ledtråd i sanden som visar sig vara en bäver made of stål! Scheisse va tung stål-bävern är! Notera att den är i naturlig storlek. Denna ledtråd är nästan tråkigt enkel. Bäver = Bäver. Stål = hammare. Bäver + hammare = BONKA BÄVER! Spring till Liseberg och bonka bäver för glatta livet. Om man då lyckas bonka ihop typ 2000 poäng (som i vanliga fall skulle gett dig en stor nallebjörn i form av en anka) men som idag resulterar i att lisebergspersonalgubben ger sig en liten papperslapp. På den är det ritad en liten krumelur. Inte vilken krumelur som helst heller, nej den ser på pricken ut som en räckmacka. Eftersom att du ä¨ndå är i krokarna av Gothia Towers som du vet är kännda för sina feta räkmackor så är det j fett värt en chansning. Efter 4 timmar på 23 våningen upptäcker du att det va fett ovärt. INte en ledtråd så långt ögat når. Hmmm... Men! HELLO DAH VÄNTA! ojojoj va dum du va! PUCKO! Räckmacka = glida fram genom livet = BRAT! Spring ner för all trappor igen (hissar är bara för Anna Book och andra fettos). Sen vidare mot Sjölins, den ultimata bratskolans, lokaler. På porten möts du av ett meddelande på ett konstigt språk. "Acochohtotunongog! Lolaufofenon Sosie bobitottote zozu Soscocanon!"
 Ujujuj... Äntligen användning för 5,5 års tyskastudier och en rövarspråksgalen vän! Det är ju ett meddelande skrivet på tyska fast på rövarspråket! OMG! Alltså står det, översatt, "Akta! Var god och spring till Scan!" Shit nu gäller det att kuta! Framme vid scans körvfabriker möts du av underbar musik! Eftersom att du inte är den som är den twistar du gärnet (men först har du narurligtvis tagit av dig dina träskor). Efter ett tag upptäcker du att ditt twistande omedvetet har tagit dig till en dörr. Spännande! Du öppnar dörren. Det är scheissekallt där inne. Yes, en lysknapp! Tänd. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!
Synen du möts av är verkligen OUTSTANDNING och när du förstår att denna gudagåva numera tillhör dig eftersom att du har klarat skattjakten är extas det enda tänkbara tillståndet. Vad du har hittat är inget mindre än ett KÖTT! Å inte vilket kött som helst! Det är det enda bevarade mammut-köttet vilket innebär att det är helt gigantsikt! Glädjetårar! Du har just vunnit kött för en hel livstid! JAAAAAA!
Livet är ett party som vanligt!

Om det hade vart så istället för SJ's bajsresor hade iallafall vi tyckt att det hade ägt NGT mer!

KÖTTBÄFVERHÄJJJ!