Jöran drar till fjällen

Imorgon smäller det. Jöran med familj packar in sig i bilen för att åka mot alperna! Närmare bestämt någonstans i Österrike. Kanske inte så nära bestämt med tanke på att Österrike är ett hyffsat stort land. Eller okej inte STORT om man jämför med USA eller nåt men ändå liksom. Hur som helst så bär det av runt kl 18. Kl 22,30 är det hoppelihopp på färjan mot Trelleborg-Rostock å nästa morgon ut i vida världen.

Jeavligt intressant för folk å fä att läsa om kan jag tänka mig! Men Jöran ser i alla fall fram emot resan. Framförallt das lovely snowboardåkning! Och att bo i det underbara huset. Det är typ ett megastort hus där en familj bor. Typ 500 barn + en mami + en papi. I de delarna av huset som de inte behöver kan man bo. Eller det är liksom små lägenheter i huset. Utanför huset ligger familjens mormor och morfars hus + LADUGÅRDEN! Kor å grisar å hela köret! Luktar verkligen mumma runt huset! Btw, för att överhuvudtaget komma upp till huset måste man köra för en ca 333 mil lång backe med typ stup-lutning och en miljon kurvor, dessutom utan några staket längskanterna! NGT scary! Speciellt första kvällen (Jörans familj gillar traditioner och va på samma ställe förra året) när vi kom då det redan va mörkt. GÖÖÖTTT att köra upp för ett neverending stup i mörkret och hela tiden va skräckslagen för att åka ut för kanten. Man började seriöst fundera på att dikta ihop ett testamente ända tills man kom på att ingen ändå skulle orka gräva fram några lik eller pappersbitar ur en bil längst ner i en gigantsik snöhög vid botten av ett stup. Slutsats = fett ovärt.

Men på det hela taget är det ett mkt trevligt ställe att bo på. Kul tex när man ska slänga sopor och förutom typ vanliga sopor och kompost (de älskade verkligen källsortering! Bra miljöinitiativ där!) så kunde man slänga matrester i en speciell låda som grisarna skulle få sen! :D Även fall Fritjof och Jöran trivs som mörtar i vattnet i skogen så är de trots allt stadsbor och tycker det är sehr exotisch med levande djur!

Njet nu finns det ingen tid för sånt här längre, måste packa långkalsonger och skidglasögon!

GULASCHSUPPEHÄÄJJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback