lalalalaaa

KörvelikörveliKÖRV!
Fritjof och Jöran har verkligen gått för långt i sin användning av ordet KÖRV. Men det är faktiskt inte så konstigt när man tar hänsyn till vilket ofantligt bra ord det är. Användbart till i princip allt.

Nu har det btw kommit fram vad de där 95-skyltarna överallt på stan gjorde reklam för: att vissa av SJ's resor kostar 95:- nuförtiden. Jaha? BOOORING? Kunde det inte har vart något liiite roligare och liiite mer fantasifullt? Tex. skulle man kunna tänka sig att det var första delen i en hemlig skattjakt. 9 betydde kanske boktav 9 i alfabetet, alltså i och 5 bokstav 5 alltså e. "IE" hmm tricky one! Tills man kommer på att man naturligtvis borde byta plats på bokstäverna så att man får "EI". Och då blir ju allting plötsligt så solklart. DEt måste stå för "Iskall Elbil"!! Å då tänker ma ju direkt på de där mörtarna med elbil som ser rätt gammal och säkert utan nån vettig uppvärmning-ut. Alltså är den iskall. Och elbil. Träsko! (Klockrent för er trögtänkta och efterblivna in the new uttrycks). Men hursomhelst, alltså styr man kosan mot grimmered och deras hus. Men när man kommer fram upptäcker man att huset är sjukt boring, typ gjort av tegel och andra deprimernde bygga-hus-material. Inte en enda vettig skattgömmare skulle lägga en ledtråd på et sånt deprimerande ställe. Detta har såklart skattgömmaren tänkt på och förstått att alla med några så grå (mkt gay uttryck, jaa) fattar att man ska leta i den gigantiska sandlådan som finns alldeles intill deras hus. Eftersom att den är så gigantsik får man jobba sig med att ta dit en grävmaksin och gräva fram nästa ledtråd i sanden som visar sig vara en bäver made of stål! Scheisse va tung stål-bävern är! Notera att den är i naturlig storlek. Denna ledtråd är nästan tråkigt enkel. Bäver = Bäver. Stål = hammare. Bäver + hammare = BONKA BÄVER! Spring till Liseberg och bonka bäver för glatta livet. Om man då lyckas bonka ihop typ 2000 poäng (som i vanliga fall skulle gett dig en stor nallebjörn i form av en anka) men som idag resulterar i att lisebergspersonalgubben ger sig en liten papperslapp. På den är det ritad en liten krumelur. Inte vilken krumelur som helst heller, nej den ser på pricken ut som en räckmacka. Eftersom att du ä¨ndå är i krokarna av Gothia Towers som du vet är kännda för sina feta räkmackor så är det j fett värt en chansning. Efter 4 timmar på 23 våningen upptäcker du att det va fett ovärt. INte en ledtråd så långt ögat når. Hmmm... Men! HELLO DAH VÄNTA! ojojoj va dum du va! PUCKO! Räckmacka = glida fram genom livet = BRAT! Spring ner för all trappor igen (hissar är bara för Anna Book och andra fettos). Sen vidare mot Sjölins, den ultimata bratskolans, lokaler. På porten möts du av ett meddelande på ett konstigt språk. "Acochohtotunongog! Lolaufofenon Sosie bobitottote zozu Soscocanon!"
 Ujujuj... Äntligen användning för 5,5 års tyskastudier och en rövarspråksgalen vän! Det är ju ett meddelande skrivet på tyska fast på rövarspråket! OMG! Alltså står det, översatt, "Akta! Var god och spring till Scan!" Shit nu gäller det att kuta! Framme vid scans körvfabriker möts du av underbar musik! Eftersom att du inte är den som är den twistar du gärnet (men först har du narurligtvis tagit av dig dina träskor). Efter ett tag upptäcker du att ditt twistande omedvetet har tagit dig till en dörr. Spännande! Du öppnar dörren. Det är scheissekallt där inne. Yes, en lysknapp! Tänd. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!
Synen du möts av är verkligen OUTSTANDNING och när du förstår att denna gudagåva numera tillhör dig eftersom att du har klarat skattjakten är extas det enda tänkbara tillståndet. Vad du har hittat är inget mindre än ett KÖTT! Å inte vilket kött som helst! Det är det enda bevarade mammut-köttet vilket innebär att det är helt gigantsikt! Glädjetårar! Du har just vunnit kött för en hel livstid! JAAAAAA!
Livet är ett party som vanligt!

Om det hade vart så istället för SJ's bajsresor hade iallafall vi tyckt att det hade ägt NGT mer!

KÖTTBÄFVERHÄJJJ!

Kommentarer
Postat av: Jööran

HAHAHHA! Märkte just själv hur fruktansvärt B första ledtråden blev! IE passar ju ngt bättre som förkortning till Iskall Elbil än EI! *korkad*

2007-02-04 @ 21:44:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback