don't worry

Jahaja, idag började dagen kanske inte lika bra som den gjorde igår för Fritjofs del. Hon började med att läsa tidningen (som alltid, måste hänga med i nyheterna) och får då en chock!
"Harri Mänty hoppar av kent" OMG! Sveriges, eller kanske världens bästa deppband förlorar en av gitarristerna...Åhneeeeej!
Det var verkligen inte och leka med, och om Fritjof spår år 2007 rätt så kommer detta att bli årets misär...
Itte bra, Itte bra!

kent


Men detta är ju mer eller mindre ett i-lands problem, så det är ju bara ta sig i kragen och hoppas att allt löser sig (vilket det kommer göra. Som Fritjof & Jöran alltid säger: "Antingen löser det sig eller så skiter det sig. Förhoppningsvis dör man inte av det, men om man dör så behöver man ju inte oroa sig")

Men nu till lite annorlunda saker. Idag gick verkligen allt åt helvete för Fritjofs familj. Runt middagstid hade Mamma Fritjof slängt ihop en liten mackaroniiii-lådda, och satt in den i ugnen. När hon sedan ropade att middagen var klar, sätter sig 4/5-delar vid middagsbordet. Tar för sig av den, till synes, mycket goda mackaroniii-låddan, och när Fritjof just ska ta sin första tugga, ser mami att den inte är riktigt klar. Håh, då va de bara å sätta in den i ugnen igen...Fritjof väntar och väntar, och till slut när den är färdig reser sig papi upp och tar ut den ur ugnen. Och just när han ska sätta ner den på bordet så: SHOFFFOCHKAPOSHTJONGIMEDALJONGEN!
Han tappar hela formen så en annan form som står på bordet går i minst 1 miljon bitar och fetaosten i en burk med massa asfet olja i åker åt sidan och rakt på Fritjof! Hela tröjan, ansiktet och en del av håret dränks i olja (som senare visar sig lukta som typ...kräks :S) Fritjof springer in på sitt rum och byter om till ooljade tröjor och vandrar tillbaka till köket. Till sin egen förvåning när hon går tillbaka så sjunger hon på don't worry, be happy. Jävligt passande med tanke på att man i det ögonblicket verkligen borde vara positiv! yeeyee, det hela löste sig och mamipapifritjof städade upp och kunde lite senare äntligen få sin efterlängtade mackaroniiii-lådda :D

TJOFFOCHKAPOFFHÄJJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback