Misär och tröstshopping

Jagshemash och välkommen in i vardagen. De gråa, trista, stressiga och jobbiga dagarna is back!
För Fritjofs del så är den redan igång, och imorgon är det Jörans tur.
Skolan. Behöver jag säga något mer? Det hinner gå typ 20 minuter, sen har man redan somnat vid *piip* de slynas tråkiga genomgång av de nya matkorten (mat! inte ens det intresserar, omg nu vet ni att något gått mycket fel!) Sedan drar de igång med samhäll och geografi!

neeeeeeeeej
   

Första fetingarbtet redan inplanerat, redovisning imorgon som vi inte skrivit klart än och stress pga de nya matkorten. Och en grej som inte gör det mycket enklare är jävla-kuk-martin som bestämde sig för att hälsa på (läs inlägget där vi spår år 2007) Ont-i-magen va bara droppen!

Men de här inlägget får ju bara inte sluta i misär! Så för att komma på bättre humör har Fritjof bestämt sig för att köpa en pop-bikini :D Det är inte mycket mer är shopping som kan få en på bättre humör!Sen har Fritjof tagit sig en funderare på om hon ska köpa någon av dom här:För tilfället är hon nog inte sååå på med tankarna på den kommande resan till the Us and A. Då vill vi ha fett mkt cash!

YäähYääh, det återstår och se!
Auf  Wiedresehen!

P.S Konstigt vad det kan hjälpa att bara skriva lite! Humöret blev genast mycket bättre, och som Jöran kan intyga: en sur och negativ Fritjof är inte och leka med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback