SERIOUS SHOPPING

JAGSHEMASH!
Sista dagen i älskade Pehås sällskap steg Fritjof och Jöran (och P) upp i ottan för att stilla P's svenne-shoppingsbegär. Det började dåligt. 11:an smet sin kos precis när vi närmade oss kungssten :/
Nödlösningen fick bli 9:an. Som tur är kan man se plaskedammen + KORV KIOSK om man slänger sig mot rutan i svängen vid mariaplan. TUR!

Eftersom att vi låg under hård tidspress ( vi hade typ 3 timmar på oss) så gick vi till nordstan (stan i stan you know). Pehå vill köpa väska på Lindex å jamenvesst, de fick hon! MEN, vad är problemet med Lindex's plastpåsar?? Det är redan rejält B att gå runt med en Lindexpåse och vad gör dom? SKriver "SALE" på påsarna! JAAA BRAA IDEE dom blir säkert såå mkt mer respect då........ NOT!
 Fett irriterande sas!

Så för att pigga upp oss lite eftersom att vi var tvungna att gå runt bärandes på skabb-påsen blev vi helt enkelt tvugna att spana in lite party-suff.
Partyshoes! Perfa matching med Jörans svarta gubbstrumpor.
Partyväska! Kanske inte världens mest smakfulla men whattävväh!


Men det var som sagt ingen slappisshopping så vidarevidare mot indiska! Vad hittade vi där om inte en posedocka! Hon ville lära oss två mkt användbara poser. Här är vårt samtal:

F&J: Hej docka, ditt hår ser fördjävligt ut du borde cutta det.
D: I know...
Tystnad.
D: Men, hey guys, let's bli vänner. Jag kan lära er feta poser.
F&J: Hmm.. det är typ värt. Görä!
D: Åålrajt, se och lär!


Poppose och bratpose mit das Docka

Så vare med det!

 Fritjof är nicht sehr intressiert in smink men denna foundation kan hon aldrig låta bli!. Den innehåller liksom rice! WOOT? Hur går det till? Är det jasminris? Kan man äta den om man går vilse i skogen och bara har en sminkväska med sig? Finns den med potatis för oss mega-svenssons? Så många frågor, så få svar!

 Denna finfina klänning hittade vi på HM. Den är cool. Men eftrsom att Fritjof och Jöran är typ smygpretto mot sin vilja kommer vi antagligen aldrig våga köpa/använda den. Lite synd.

Mera HM!
 Den här klänning har Frittan vart lite småsugen på ända sen HM-katalogen anlände i brevlådan. Men så fanns den plötsligt i en helt vanlig HM! Tyvärr var den inte helt lyckad på. Det blev ngt fult helt enkelt. Fritjof herself fick "wanna-gravido-mami"-feelings av den.

 En megaparentes angående HM, denna gräsliga regnkappa har Slemmis provat. Det var ful på henne enligt F. Därför har vi gjort ett prima fotokollage som bevisar detta.

 Men kolla här! OMG! Jörans klänning är verkligen SEHR SCHÖN! Mkt vacker helt enkelt! Lila är the färg för tillfället! Årets färg frågetecken.

 "Hej jag är din farmor" Den va typ söt på galgen.

 Btw! Ännu något magiskt med tha hot lila dress, F&J's bröst i storlek mini fick typ knappt plats! Sheet liksom spännande att prova på att vara silikonerad.Sedan var det dags för mkt dramatiskt farväl av Pheå på stationen. :( Men vi ses om tre månader! :D


ritjof och Jöran bestämde sig för att äta. Det äger när man inte behöver säga något utan bara styr stegen mot mackedonkan för lite rejäl näring. Redan på Lindex sa Fritjof:
"Min näring och mitt fett har typ trynat bort nu!" Eller aahh.. sinat kanske...
Vad hände med svenskan??

 m-m-m Fettjof och Jöran mumsar mat.
Vi ska btw börja mäta allt i macdonaldsmat.
10kr = 1 cheesburgare
50kr = 1 mcChicken meny
100kr = 1 romatisk middag på McDonalds

När Jöran såg dena löpsedel genom spårvagnsrutan skrek hon (sehr diskret, jaaa) ut vad som stod där: "NY SALVA PÅ APOTEKET TAR BORT FINNAR, Hudläkare: Det räcker med en smörjning om dagen." Följt av ett lyckovrål. SYND att det just då gick på en massa folk på vagnen... Meenmeen! Ett finnface kan man väl bjuda på! I'm finning and I'm proud of it..... NOOOT!

På det hela taget en lyckad dag!
KÖÖRFVHÄÄJ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback