TRÄSKOR! Varför har ingen tänkt på det innan?!!

Pampampam! Officiellt tillkännagivande av Fritjocf och Jörans nya stil! Eller typ vårens F&S-trender. För det första:
TRÄSKOR!
Det finns inga nackdelar! De har klack men utan att se helt omanliga ut och är dessutom mkt rejäla med skinn och trä å sånt. (Miljövänligt, yäh!) Det är skönt att gå i dem, sehr viktigt om man tex. tänker knalla till Samtholmen eller så. Det bästa av allt är att man kan pimpa dem efter eget tycke och smak!
Såhär kanske:


pimpträskor
Fritjof och Jöran tänker i alla fall snarast möjligt ta sig till närmaste second hand affär och införskaffa ett par var för pimpning! Det är hemskt att vi inte har insett det fantastiska med träskor tidigare men nu är vi verkligen på G. Typ Pehå träffar viss snygging i Slottsskogen-extas. Åh herregud man blir alldeles till sig bara man tänker på det! Träskor funkar typ i alla väder också! De ultimata vår-dojorna! OMG! Stövlar är sååå Gbg höst och vinter men träskorna ska bannemej bli tha vår and sommar-thing! Greejt!

Här är ett par andra hetingar:
blomträskoSåå party!

Spana in den coola blom-detaljen på remmen :) yääh! Träskor är värsta stryktåliga också! Går inte av för hackor helt enkelt! Känns som att det är rätt klockrent att placera en välriktad träsko-spark mellan bena på valfri våldtäktsman/rånare. ISD!

Så nu ska Jöran sluta gå loss på träsko-trenden utan lämna lite plats för Frittan som ska delge er nyheter om andra grymma modemåsten i vår enligt Fritjof och Jörans filosofi "hellre en partyhatt än ingen partyhatt alls"

KÖRRVHÄJJ Soolong!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback