kötthövven

Seriöst! Hur tänker engelsmännen när det kommer till badrumsinredning? Allt inne i badrummet där Jöran med familj bodde under sin englandvistelse va helt obegripligt!

Kneppsisak 1: HANDFATET!
image271

Vad är grejen med att ha två olika kranar så att man liksom måste "blanda till" sin egen temperatur på vattnet istället för att bara ha en helt vanlig kran? Okej, detta förekommer även i Sveige, MEN här blandar man ihop vattnet från dom två olika "kranvreden" innuti kranen så att den ändå bara kommer ut som en stråle. I England däremot så sättter man varm och kallvattenkranen 1 meter ifrån varandra. Konsekvens - om man bara tar vatten ut kallvattenkranen förfryser händerna och om mkan bara tar ut varmvattenkranen bränns dom sönder. meningen är istället att man ska tappa upp lite varmvatten och lite kallvatten i handfatet och sen tvätta sig i det. Inte alls omständigt.  AHHHH snälla stenåldern är såååå last year!

Kneppsisak 2: DUSCHEN
 image272
Den ser typ nornal ut. Men det är den INTE. Knappen längst upp har jag ingen aning om va den va till, så varför fanns den där? Endast förvirrande. Att försökta få till en bra temperatur på duschvattnet va typ spännande. Man fick vrida på den där vridgrejen så att olika siffror och prickar kom fram. Ibland va 4 lagom å nästa dag kunde man bara ha en prick. Jättekäckt, verkligen.  Dessutom fanns det bara en styrka på strålen. Mes-svag. Varför inte bara sätta in en helt vanlig dusch??

Kneppsisak 3: TOELETTEN
image274
Varför ha en sån cp-störd spolgrej så att man blir helt lost första gången man ska använda den? (Det där mystiska "handtaget" längst upp till höger på "ryggstödet" är det som är spolgrejen. ) Lägg btw märke till hur dom har matchat hela badrummer i äckel-beige. Vääärt..

Kneppsisak 4: LAMPAN
image275
Eller ja, inte riktigt lanpan utan lampknappen. Som inte är en knapp utan en MÖRT! Som bara hänger där å töntar sig! Hur fan ska man kunna lista ut att det är lampknappen? Och VARFÖR? Orka ha wannabe-lampknappar hängande överallt!


Som ni förstår var varje toelett besök ett stort problem för mig. Men nu är jag hemma och allt är frid och fröjd. :D

KÖÖÖRRVHÄÄJ!

Kommentarer
Postat av: äma

HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!! LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV!

2007-07-26 @ 10:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback