livet som posttant (inte slut än...)

Frittan är i full fart med att stödja samhället så de kan gå runt....okej, de kanske va o ta i...såååå stor del i dagens samhälle har det inte. MENMEN! whattävvah?
Jo, för alla som inte fattat än, så sliter jag häcken av mig som brevbärare på posten! woho? ehe. dgb fast de börjar bli lite långtråkigt...hälften av tiden har gått o nästa vecka ska IKEAkatalogen ut...YES! what a wonderful life.

MENMEN idag har vart en ok dag om man jämför med i typ måndags (då allt som kunde gå åt fanders gick just dit...) även fast jag ramlat med cykeln X antal gånger, slagit sönder mina händer o fingrar av diverse postlådelock och instickskanter samt köttat sönder mina ben! kommer i princip ALDRIG mer kunna ha tights/shorts...ovärt. Dom ser verkligen ut som dom är helt misshandlade. Så för er ovana jaevlar som bor nånstans med en postlåda kommer lite DO'S & DON'TS så ni kan göra en brevbärares liv liiite enklare:

DON'T:
- Ha en brevlåda som sitter 20 cm över marken
- Ha en brevlåda som sitter 200 cm över marken
- Ha en brevlåda med cpvassa kantar
- Ha en amerikansk brevlåda...då måste man stanna o öppna den jävla lukan
- Parkera bilen framför brevlådan (kötthuvve!)
- Parkera cykeln
- Låta dina små frågvisa barn cykla efter brevbäraren, speciellt inte när dom tjatar om att få posta brev o till slut blir så desperata att dom snor(!) ur korgen o cyklar iväg
- Om du ser en stackars leiten brevbärare ramla med cykeln...hjälp till för i helvete!!!! (DAMPDAMPDUBBELDAMP på kuken (kvinnlig form den här gången) som stannade bilen men som vägrade gå ur o hjälpa till utan bara satt kvar o väntade på att reklamen skulle försvinna framför henne så hon kunde köra förbi)
- Ha för små brevlådor
- Ha små jävla terrier som springer runt o skäller på en så fort man närmar sig staketet!
- Kalla en för POSTTANT?! lixom?! vad gick fel?!!!!
- Be om posten typ 171 brevlådor före eran...antagligen har vi inte er post eller så ligger den hundra mil ner i högen med sjuuuuukt sorterad post!

DO:
- Ha färgglada räjvlådor som man känner igen
- Bjud på frukt/bär ur eran trädgård
- Var vänlig...men tjöta inte för mkt

Här kommer lite sköjiga saker som hänt hitills...

- Antagligen avslöjat en otrogenhetsaffär...ehe ojdå. En man ringde o frågade varför hans fru fick så liten brev...vi avslöjade att hon hade en eftersändning på en heeelt annan adress. Okej gött hennes post kommer till en annan snubbe. skilsmässa någon?
- Blivit utskällda av en tysk wanna-gestapo man för att ha kört i hans trädgård...oklart.

HAHA! okej. uppdatering klartt!måste bara?!??!! asså va är någons problem?!

image276

SKULLE DE HÄR VA LIKT LINDSAY LOHAN?!?!??! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

image277


de ä alltås nån maddamde t vaxdocka. helt ofattbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback