hjälp!

Herregud! Jörans skämt-nivår bara sjunker och sjunker! Mest händer det i skolan så man skulle kunna skylla på att man har allmänt tråkigt och vill muntra upp sig själv på första bästa sätt, men ändå! DET ÄR ILLA! För att ni ska få hur otroligt, äckligt LÄSKIGT låg nivån är så bjuder jag på ett exempel:
(på historian pratar vi om vikingar å hur dom såg ut, drar alla typiska fördomar/föreställningar som typ hjälm med horn, blont/rött hår, biffiga, skägg osv åsså säger nån ÖLMAGE)

Jöran- JA! Fast då hette det väl MJÖDMAGE!


AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! WAHTTEFÄÄKK? Inte okej! Shit det är så tråkigt så man vill gråta! Till och med visa personer med riktigt dålig humor reagerade på det och då vet man att det är ILLA! Det värsta med de här nya Jöran-skämten är att de är så uppenbara hejjagskämtarnu vilket i sin tur betyder hejjagtyckerjagärrolignu. Detta i kombination med ett riktigt dåligt skämt är i Jörans mening ngt av det mest störande som finns när det kommer till andra människor och nu sitter hon alltså i samma sits själv! Helt ofrivilligt!

Om ni hör Jöran försöka skämta på detta äckligt efterblivna sätt, SNÄLLA STOPPA MIG!
Kännetecken på ett äkta lågkvalle-skämt som bör stoppas innan det komer ur nåns mun:
1. Innehåller ordvits
2. Tolkar det nån just sa på ett "roligt" sätt (ihopkopplat med punkt 1.)
3. Lämnar ett plågat uttryck i ansiktet på alla som råkat höra det

Ojojoj! Hur ska detta gå? Hoppas verkligen att det går över illa kvickt annars har Jöran satt sin sista roligaskämtpotatis.

HJÄLPHÄÄJJ!UPPDATIERUNG!

Igår va Jöran på spa-kväll med nåra trevliga kvinnor från hennes klass. Vad händer? De kollar på bilder från Malins Thailandresa, bla en bild som visar en strand i solnedgången och någon säger:
-Där skulle man ha suttit nu!
Jöran- Ja, det hade SUTTIT fint!

AHHH SLUTA det har gått för långt typ 1 miljon gånger nu! det är inte roligt längre och det har aldrig varit det ens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback