illa

Igår va illa. Jöran åkte och hyrde en film och såg SJÄLV. Orkade inte ens se färdigt den.  Var nog inte filmens fel att jag inte orkade se klart den utan snarare att jag inte började se den förrän vid 22 och att den va tre timmar lång (Fyra nyanser av brunt). Till råga på allt elände har mina hörlurar till mobilen gått sönder. Och det är inte den delen av dem som man bara kan byta ut till ett par andra hörlurar utan den delen som har nån knäpp kontakt som ska sitta i mobilen. Alltså måste jag köpa ett par likadana nya. Lär ju va bajsdyra. ORSCH. På tal om hörlurar så har jag planer på att önska mig någon av dessa hörlurar i julklapp:

image394
image395


Det är liksom Steve Aoki som har vart med och gjort dem! OMG! Dessutom är dom så cpstört snygga så man vill bara gå och hänga sig. Det borde helt enkelt va värt det. Ska bara försöka hitta nån affär där man kan prova dem, har bara  dregglat över internetbilder än så länge.

Funderat på att önska mig en plattång i julklapp också. Det är sjukt sköj at platta håret ibland och orka vara plattångstattare livet ut. Känns bra och planerande att tänka på julklappar redan nu. Kanske borde börja tänka lite på vad jag ska köpa till alla andra också och inte bara på vad jag vill ha själv... ojdååå!

Kommentarer
Postat av: Fritjof

jöran ja tror våra önskelistor kommer se typ väldigt lika ut! jag dudar för aokis coola hörlurar!!!

2007-10-20 @ 16:08:27
Postat av: Jöran

det är såå värt det!

2007-10-20 @ 17:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback