CRAAZZZYYYY vol.2

ASSÅÅÅ HA. HA. HA. eller asså de är egentligen inte roligt... Vad är det med mig & min planering, eller "planering"? Asså hur länge ska jag kunna leva på mottot DE LÖSER SIG? Antagligen inte så länge till ... and it's fuucking bajsnödigt! Nu när man flyttat fram ansökningsdatumet till högskolan etc. DÅÅÅ går jag in & kollar vad det finns för kurser som man kan läsa på gu typ. WHATTS UP?!?! är min hjärna gjord av gegga eller?!?!?! man börjar ju undra!

Så nu (när anmälan egentligen skulle vart klar) har jag börjat titta om ngt kan intressera mig... men njet! skulle ju va trevligt att lära sig ryska eller isländska eller nått sånt ovanligt, men nä, de känns ju ändå som höjden av onödighet + att jag är sämst på språk. Äh, de där med att plugga i höst är nog inte min grej. Jag skiter i det! För... de löser ju sig!! aight?

puss & kram skumbanan // Fritz

p.s. Nu när sveriges hysteri över Lykke Li har lagt sig har jag tagit mig i skjortkragen & lyssnat på henne ordentligt, & de är ändå ngt o hänga i granen. För jävvla bra!

image574

p.s.2. jag kom ju på en sak!!!!! man behöver ju för i helvete ingen hightech-utbildning för att starta världens bästa klubb ju! Jag visste att de va onödigt att lägga ut tid på o kolla kurser & shit! yäy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback