vg

yes, ännu ett vg in i betygsräkningen! VG I MITT JÄVLA ÄRSLE!!! vet ni hur mkt jag HATAR det? det är värre än värst, om det fanns ngt jag fick deportera till helvete så är det vg! Eller egentligen hela sveriges betygssystem...men nu tänker jag bara skirva ett hatinlägg om just vg.
Alla ni som känner mig vet att jag är ett jävla vg-barn, vg i typ allt! De ämnen jag inte har vg i (max 5 ämnen) kompenserar jag genom att ha g i nått & mvg i nått annat ämne, så oroa er inte att ja inte går ut med ett snitt på 15 (elller va de nu är) VGVGVGVG! Nä men serre, varje gång jag ser mitt betyg på ngt arbete/prov/slutbetyg så blir jag aldrig förvånad, VG. Då börjar det bubbla av lite irritation i mig för att hur MYCKET jag än anstränger mig så får jag ändå bara vg+, o om jag skiter i o plugga får jag typ vg-. VÄRDELÖST! för dessa jävla -/+ syns ju för i helevete inte på pappren sen!! 
O tänk hur många som får typ vg, som har typ g+/vg-, men som läraren bara "heheheeechillidill du får väl vg då" för om har g kan man ändå hyfsat lätt kämpa sig upp till ett vg. Men har man vg, är det tydligen typ omöjligt att kämpa sig till ett mvg (om man typ inte fjäskar...eller betalar i natura typ, näjaskojja) Alltså vg är den största klumpen lixom...eller vafan hur ska beskriva va jag menar? PAINT! ffs
Photobucket
hoppas ni fattar... få får vg för de är lätt att få g typ, får få g för de är lätt att få vg om man har typ starkt g+ eller vg-, massa jävlar får vg & ingen bryr sig om man har-/neutralt/+, o få har mvg för orka de.

summasumarum: VG SUGER & JAG VILL INTE HA FLER VG:N JAG VILL HA MVG FFS! :D

puss mr. roboto/ Fritjofff

Kommentarer
Postat av: Rikki

jaa... dessa vg:n, fårstår inte hur dom kan få finnas ;) :P

2008-04-29 @ 20:57:27
Postat av: Fritz

rick - nää!! hopplöst! men förfan G i matte! de är värt de tjoho!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback