fdjfhd

Jepp som Frittan sa så är jag inte död utan har bara gjort min plikt på Volvo i några dagar vilket tar på krafterna. Men nu så!

Igår när jag var hemma och softade sönder hela fredagskvällen så passade jag på at måla lite bilder till vårt projektarbete. I vattenfärg! Det var då jag kom på hur sjukt underskattat vattenfärgen är! Måsta bra slänga in här att det är en plåga för mig att trycka ner varje tangent, mina händer är nämligen stelfrusna efter en långpromenad med doggen. Men i alla fall, vattenfärg, det blir ju superfint! Kul är det också. Nästan i klass med paint faktiskt. Sen provade jag att scana in en av bilderna också å grejja lite med den i photoshop, scheissse va party det blev! Vattenfärg + photoshop = all you need! Önskar dock att mna PS-kunskaper kunde lämna det absoluta bottenskiktet för just nu fattar jag ungefär 0,5% av alla funktioner som finns.

Okej jag målade just en ko med vattenfärg. Eller det var bara ett kohuvud. Men ändå! Fattar in hur svårt det är att måla kor? Den blev till och med nästan fin! Söt är den i vart fall för den har ögonfransar.

Lyssnar på nån remix The Touch har gjort också.
 Lyssna!  ("Fine House remix" är den jag diggar till just nu.) Orka att The Touch har nån slags releasefest i sammarbete med FESTEN! i Sthlm snart. Varför inte Gbg isället? Hallå? Ge mig räjv då! Annat som är räjvigt är de där "Buraka Som Sistema" som ska spela på Way Out West i augusti. Sjukt bra! Lär bli ett måste att jobba på WOW iår också. Värt att Håkan ska spela där också förresten :D

På tal om WOW så snackade jag och Frittan för ett tag sen om att festivalsuget är inte nådigt nu! Vem vill langa vad i sommar?

Nu ska jag återgå till vattenfärgen!
KREATIVITETSHÄÄJ!
/Jöran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback