oj oj oj

YYYYSCHÄÄÄKTA bloggtorkan! den är INTE acceptabel! Jag & Jöran har diskuterat detta faktum o kom fram till att nån av oss borde langat så nu när ja såg att de inte skett en uppdatering va're dags & bara langat.

Kort sammanfattning sen sist:

- Fritjof lever. Jag vet inte om Jöran lever dock för sist jag såg henne var när jag & Län sa goodbye till henne & Jan på en svartklubb i Majorna (jöran när du läser detta: uppdatering om vad som hände!) De var inatt efter att vi vandrat runt hela vasa/järntorget/2dra långgatan efter något värt ställe sen tappat peppen & langat BK (gottgottigottgott). Sen åkte vi på vinst/förlust till klubben på "hemlig" plats & där vare RÄÄÄJV! Snacka om untz!

- Fritjof har tagit studenten! Är i total chock eller nått liknande & fattar inte att de är SLUT. Tror jag ska till skolan imon & träffa alla älskade klassmates igen, men ickedå!

- Jöran har käkat asgod wannabe-kebab på Hammarkullefestivalen. Haha har rätt dålig koll på vad hon haft för sig på sistone alltså...

- Fritjof har sovit ALLDELES för lite på sistone. Varit hemma runt kl. halv4-halv5 de senaste 5 dagarna (förutom igår: 2! woho!) & har vänt på dygnet totalt. Härligt! That's life som nybakad student!

- Både Fritjof & Jöran har peppat inför Hultsfred & bestämt att Frittans nerprejade bil ska agera fordon dit. Tjoho!

Yeeyee får se om de dimper ner ngt till inlägg inom de närmaste när man nu ev. hittat peppen att skriva igen. Kan dock bli lite späckat shema iom alla studentsaker! Ojojoj.

Tisdag: Hvittan
Onsdag: Donner (Jöran!) & Hulebäck
Torsdag: Rudebäck & GTG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback