morgonstund har räjv i mun

Hejhopp! tänkte väl mest bara säga att jag är hemma & lever (som om att ni inte visste de) efter en weekend med räjv, mat, brottningsmatcher, gayfilmer, punkaruppror & shopping i Köpenhamn!
Jag antar att jag sett Köpenhamn från den schlappaste vinkeln (så säger man inte? eller vafan) vi har legat & degat (läs brottats, utmanat höjdskräken, slått i diverse kroppsdelar överallt, dansat i smyg, blandat schpaa-drinkar) mycket, så på dagarna har de varit rätt dött, sen har vi vaknat till på kvällen när det vankats räjv!

Rosie Macgees
: 35+-ställe med massa skabbiga danskar som absolut inte har någon gräns överhuvudtaget & lyssnat på live-trash-f.d-motorcykelknutte som spelat bl.a. Johnny Cash (yay)
Celsius: Killarna är brats. Tjejerna är slampor. Tinnitus.

Men trots detta har det vart oerhört sköj & det behöver ju inte alltid bli som man tror!

image520

maten var det viktigaste

image521

räjvet existerade

image523

punkarna & hårrockarna demonstrerade mot deras sedan 1 år tillbaka rivna ungdomshus

image524

fuck

Det underbara ordspråket i rubriken är förresten av vår allas Pålipålipål som oväntat dök upp första kvällen och tillsammans med Arwood smyg-sovöver på vårat hotellrum. Man märker att dom är som vanligt när man vaknar 7:00 på morgonen pigga som mörtar och börjar snacka kebab och inte har någon aning om hur dom ska komma hem. Underbara människor! Våran klass är underbar den med. Så himla oklart att så många olika människor kan passa bra ihop. Vi är så olika som man kan bli ungefär. Men det kanske är därför dgb.

// Fritz-Carsten

Kommentarer
Postat av: LuK

Lite, lite..lite som LOST faktiskt, kommer till ett ställe men mycket underliga varelser kallade danskar och när man sedan kommer hem vill man tillbaka, skilnaden är väl den att vi inte försökte komma därifrån höhö
Long live SP3G
Long live absint (..som enligt wiki är skadligt för nervsystemet..oh yea..)

Postat av: cicci

det är nog för att om man blandar massa olika godisar så blir det en godispåse. och det är roligare med en godispåse än bara samma godisar

2008-03-03 @ 23:10:12
Postat av: Fritz

LuK - right! haha absinth är inte gudarnas dryck om man säger så...
cic - haha så true!

2008-03-04 @ 16:33:58
URL: http://fritjofochjoran.webblogg.se
Postat av: biffen

hahahha, ciccis kommentar är så klcokren!
vi äger! älska bilderna de så symboliserar våran resa, skulle kanske haft ett brottningskort också:D
Frida hjärta Carsten!

2008-03-04 @ 21:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback