tha kvinnodag

Idag är det ju som bekant internationella kvinnodagen. Jöran firade det hela med att befinna sig på en kvinnomässa i Biskopsgårde för att ställa ut sitt projektarbete. Det var en otroligt festlig tillställning. Pensionärer i flockar som spankulerade runt mellan borden. En väldigt oklar kör, "Kvinners", sjöng. "We are all the kvinners" HAHAH! Ojoj.. iaf sen va de nån prälle som gick loss med ett sjukt segt tal. Fattar inte varför det alltid ska bli sån sektig stämning vid sånna här wanna-feministiska event? Vid nåt tillfälle sa prästen typ "Män tar för sig för mycket!!" å då började folk spontanapplådera! Ööhh hjälp, man väntar bara på att folk ska leta upp närmsta spade  å springa ut i samlad trupp för att hugga ner män. Nåt för SamhällsFrittan att analysera i ett fett samhäll/pskykologi/religions-arbete?  

Bäst var iaf våra turkiska bordsgrannar som hade med sig MASSOR av mat. Tjock å lycklig var det enda man var efter några timmar bredvid dem.

Ikväll blir det som sagt Sannas klubb London Gossip på Henriksberg. Party! Alla i hela världen borde gå dit. Mole som spelar där är ju förövrigt donnerestetlärare.


Uh borde duscha nu, lillasysters polers kommer hit snart och då känns det linte helt lyckat att jag ska springa runt i bara mässingen.

TJARÅÅÅ!
/Jörrran

Kommentarer
Postat av: Län

Haha men om de langades sektstämning vet ja nån som borde trivas!

2008-03-08 @ 22:49:39
Postat av: Jöran

Län- hahahah OHJA! Som fisken i vattnet :)

2008-03-09 @ 11:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback