heaven doesn't seem far away anymore

Nu när jag börjar jobba vid halv sju brukar jag tycka omåttligt synd om mig själv när jag vandrar iväg mot kungssten för att ta industribussen. Därför har jag två alternativ när jag väljer soundtrack till min promenad, antingen försöker jag muntra upp mig själv genom att sätta på nåt glatt&glättigt med ett hurtigt tempo eller så väljer jag att vältra mig i misären genom att välja en låt om typ olycklig kärlek. Idag kändes alternativ två helt rätt. Jag hittade den här låten på ipoden som verkade som klippt och skuren för sitt uppdrag som självömkans-boost:

ÅHNEJ! det går inte att lägga in youtubeklipp jut nu verkar det som :/
men iaf:
http://www.youtube.com/watch?v=mt8jifKlbTc

men när jag hade kommit typ till 2.39 i låten så tändes gatlamporna och jag fick för mig att de såg ut som små solar som gik upp. *poet*  Liksom "heaven doesn't seem far away anymore" och massor med små solar som gick upp! Mitt humör blev plötsligt tiptop! HAHAH! På riktigt! Ba: woohooo va happy jag kan va som får bo på jorden. Sen steg Jesus morsa ner från himlen, jag blev buddhist och kom på att matriella saker inte är nåt värda egentligen. NOT. men ändå, jag kom en bit på vägen.

Älskar förövrigt snorklandet han kör med precis innan 2.39. Låter verkligen som snor som sugs tillbaka upp i hjärnan.


Från det ena till det andra:

Man vet att man har skittråkigt på jobet när...
... man tycker spel på mobilen är "JÄTTEKUL!"
... man kör tävlingar med sig själv, typ "nu får jag inte kolla på klockan förrän det har gått tio minuter"
... man försöker komma på vilken hundras alla ens arbetskamrater hade vart om de hade vart hundar
... ma hittar på räkneuppgifter till sig själv bara för att slippa tänka på hur långsamt klockan går, typ "hur mkt pengar tjänar jag idag?"
... man lyssnar uppmärksamt på program som heter "Kropp & Själ" i radions P1
... man blir överlycklig när det är dags att göra nåt som bara är lite annorlunda från ens vanliga arbetsuppgifter, tex att städa


måste duscha/
J

Kommentarer
Postat av: län

haha livet e hårt! men för en arbetslös är det lite samma grej. idag har ja t.ex. städat lite i trädgården... bara den liksom? gått runt lite i cirklar... läst motorbilagan sönder o samman (och även dödsannonserna). enkel man var det ja.föööö... hur kan du med att inte hänga med ut imorrn jöran?!

2008-08-29 @ 13:01:34
Postat av: Jöran

haahhahahahaha Garvet ät så sanslöst HÄR på dina aktiviteter! "städat lite i trädgårdenhur jag kan med är ju verkligen en fråga att minnnas. men jag ska ju som sagt på kräftskiva som nog inte kommer vara slut jättetidigt + att jag ska ut med jobbet idag.. men lite synd är det allt på den där "sista uppåt"-gången

2008-08-29 @ 15:13:27
Postat av: anna

hahaha johanna du är klockren, jag sitter här och skrattar högt (känner mig lite efterbliven... tomt hus...) hoppas du inte blir lika uttråkad på musikservice! det LÄR du inte bli!

2008-09-05 @ 18:11:04
Postat av: Jöran

anna- hhahah :D nej jag hoppas att jag inte blir det, känner verkligen peppen inför att börja där iaf!

2008-09-09 @ 21:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback