dagens sanningar

1. Sveriges väder ÄR verkligen shizo. Jetefint vårväder imorse, ösregn på eftermiddagen. Jahapp. Svärijesvärije älskad vän.

2. Jag är hypokondriker.
     Fredag: yrsel+feber.
     Lördag morgon: frisk & kry som en nötkärna,
     Lördag kväll: mastodontfeber.
     Söndag: snuvig. Idag: Frisk.

3. Jag är allergisk mot äpple. Tänkte testa idag om jag verkligen va're. De va jag. Ont i magen - häj!

4. Jag ska bli vegeterian. Grät igår när jag såg tv-nyheterna om dom stackars små fåren. Frågan är bara när?

5. Jag är konstig för jag har nästan glömt av Jörans B-Day!!!!!!!!!! Oförlåtligt... eller såklart inte glömt (måste ju alltif överdriva för de e min cup of té!) SÅÅÅÅ idag får vi hedra henne, en dag för sent! HIPPHIPPHURRAY!

image518

WOHO!

6. Nu tappa jag tråden.... Justdeja: Jag är dålig på & ta mig i kragen när de gäller att träffa Janne & Gurra, shame on me! De va ju inte igår vi sågs precis....imon? ikväll kanske....får se hur de går med mitt mvg i soms först.

7. Igår på dansen gjorde vi "the flaxmove" (orka beskriva). Jag D O G! jag har noll armmuskler.

8. PÅ TORSDAG SKA JAG TILL KÖPENHÄÄÄGEN! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAH WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!

fishäj // frittelifritz 

Melodiiifestivaal



För att vi älskar honom å för att alla inte kollar på medlodifestivalen :D


Såå på tal om melodifestivalen, waaaazzxzzaap med den där pauseunderhålllningen "modern dans"?? Alltså är det NÅN som vill se den? Sjukt tråkig och icke-underhållande. En sådan typisk passa-på-att-gå-och-hämta-kaffe/gå-på-toa grej! Finns säkert en hel bunt med människor som verkligen gillar modern dans men varför måste man ha det just i melodifestivalen, vad sägs som att satsa på nåt lite mer mainstream där istället? Orka försöka göra finkultur av melodifestivalen som är så mycket fulkultur som det bara kan bli.

MEN! Positivt om MF (melodiblabla orkar inte skriva det längre) igår fanns det flera sköna människor där.
Här är dom (OBS ej listade efter skönhets-poäng)
1. Kristian Luuk
2. Carina Berg
3. Björn Gustavsson

Hur gärna vill man inte ha Carina Berg och Kristian Luuk som typ extraföräldrar? Så himla gosiga och KUL! Men mest allmänt softilerande å ba NAJS folk! AHH gosgosgos! Har dom barn? Lär ju va sötast isf!


TJIPP!
/Jööran

WOHO!

image515

WOHO! welcome home små fisar! Efter 7 veckor i Barca är'om hemma igen & allt börjar bli som de ska va!

// Fritz & Jöris

undrar fortfarande

Jag vet att jag har frågat förut, men vart sjutton kommer allt snor ifrån?

En skiss på hur jag uppfattar min kropp för tillfället. Den förklarar också varför man inte är hungrig när man är sjuk, det finns ju ingen plats för mat!

image514Gulgrönt = snor



AAAATSCHOOOO!
/J


FÖRRESTEN! Frittan hade langat ett mail till mig igår kväll om att nu går det att anmäla sig som volontär till Way out West! Var ju en fäzt förra året så varför inte göra om'et tänker vi! Du med? Jajaja!

täbbt i neeesan

Här sitter man med en kämpeförkylning inklusive feber och totaligensnorade andningsvägar. Vad händer då? Mensmartin tar sig friheten att objuden komma förbi på besök! MEN GUD VA TREVLIGT! Precis vad jag behövde. Ännu en anledning att tycka synd om sig själv iofs, och lite självömkan är ju aldrig fel.

Måste bara kommentera också att i inlägget innan jag åkte stavade jag "färja" med g alltså "färga". Jag kom på det halvvägs ner till Trelleborg och mådde psykiskt dåligt över detta. Tills jag glömde bort det typ 5 min senare. Men i alla fall, jag är alltså inte efterbliven på riktigt.

Österrike var btw najs. Solen sken på oss hela veckan och mitt soleksem blommade som aldrig förr. På det stället där vi bor har de världens störta kuddar. Serri! Typ 1,20*0,5 m!! Vet inte om jag överdriver nu för mitt ögonmått är inget vidare. Sjukt stora och FLUFFIGA är de hursomhelst! Wunderbar!


Yeye das war alles für heute!
/Jöran

Deep Sea - luminescent animals



TITTATITTATITTA va jag hitta! de är räjvdjuret jag snacka om! (0:38 typ) Vem skulle inte vilja ha ett sånt djur i en burk som man kunde ta fram när de vankades räjv!??!!! Sen finns de massa andra djur som är minst lika balla!
Dom är lixom genomskinliga, har asstora ögon & dom är så avancerat uppbyggda att jag AAAAALDRIG kommer förstå hur i helvete de gick till när dom blev så här sjukt smart uppbyggda! De här är bara en del klipp från Blue Planet-movien så nu får ni ingen fakta, men jag ska säga er; Jag & Danni P är sjukt impade av allt detta (vårt pluggande spårade ut så först satt vi o googlade fiskar o sånt sen kom dannie på att hon hade denna filmen!)

Och i riktig Fritjof & Jöran-anda tänkte jag ju såklart "de här måste de bloggas om!" Naturen kommer ju alltid ha en speciell plats i våra hjärtan!

räjvhäj // friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit....aja ni vet vem.

jösses

De e fan mkt & tänka på nu! För mkt! Å de ä ändå lov, underbart! Men detta ska göras/görs/har gjorts nästan klart:
- Googla massa bra filmer man sett hitills på lovet (försoning & 10 things I Hate about You, tex)
- "plugga"
- måla (paw rikh-tit de är asroligt, inne i porträttträsket för tillfället)
- leta ny untzmusik & soundtrackmusik
- klistra upp foton på väggarna som man hittat i massa tidningar
- räjva
ikväll
- se filmer om massa coola fiskar i havets djupaste djup som typ är genomskinliga & när man lyser på dom pulserar dom typ räjvfärger! Sooo fukking cool! (Borde skriva ett eget blogginlägg om de...ja där ser du, ännu en punkt på listan!)
- gunga i baktakt till bobbelibobbsan
- shoppa
- tänka på om man ska köpa den där biljetten till Daniel Lemmas konsert eller inte... så att man inte gör om förra felet när vi bestämde oss för sent så allt gick åt helvetica
- Öva på danserna (detta har lett till sönderlyssnad Marques Houston - Circles, t-t-t)

& NUUUU!!! Björn Gustavsson & André Wickström på Ruby Restarant! Ännu ett beslut att fatta....Var ska de här sluta? Måste dock blogga om de så att när Jöran kommer hem så kan hon läsa detta & ta upp diskussionen så vi kan försöka fixa biljetter(ELLER?!?!?!)

pusshej! / friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitjoff (näähä?)


FRITTAN & JÖRANS BÄSTA MUSIK

free music

HEJHOPP! tillsvidare innan jag fattar vad man ska klistra in helveteskoden till våran feta musikspelare tänkte jag att vi lägger upp den här så länge. Så om de vankas räjv nån gång nu på lovet äre bara att lyssna på de här! UNTZ! SPIN THAT SHIT! (några av låtarna är med på F&J's räjvhits untzuntzuntz vol1+2

enjoy! // DJ Fritzzzz

knasputte



Åkej, känner att det regnar onödiga inlägg på den här bloggen... men de blir lätt så när Jöran har dragit så man ensam ska sköta hela karusellen + att när man har lov o inte orkar plugga så har man massa tid över till att titta på youtube-filmer. Och varför inte fortsätta på Björn Gustavsson-temat lixom? Magnus Betnér med på ett hörn med! Kan ju knappast bli bättre. Gammal goding i repris heöt enkelt
TJOFRÄS/ guess who

baby don't hurt me

Enda anledningen till att se melodifestivalen är...BJÖRN GUSTAVSSON! Man skrattar ju innan han har börjat bara för att man vet att han är så jävla rolig.
Luuk är iofs inte långt efter & sköj att dom langar Hipphipp-gänget, men!! de är något speciellt med Björn!



skratta på för nu orkar jag inte mera

baeverhäj! // Frittttttttzzzzzzzz

sommar & snö

image519

Fick lite sommarbilder från pehå igår! Passar bra när man sitter & lyssnar sönder
Lalehs snö-låt som fö är så jävla fin... Menmen de här bilderna är från Pehås födelsedag (dagen efter henne räjvfäzt i ladan på landet) när vi träffades på hennes mormors innergård & åt upp resterna av gårdagens tårta! mums, 5 minuter tog de sen vare schlutt! Sånt e livet! Nä, nu ska jag snart dra med Olle på Twisted-dansen o vi får klara oss utan Jöris den här gången... sånt e också livet. Hoppas de ska gå bättre o hitta den här gången *pptit* (pepparpeppartaiträ)
Morsningkorsning // Frittelifrittan

dubbelgångare 2!

Jag vet att jag redan publicerat en look-a-like-thang här, och nu kommer ännu en till!

Jag kom nämligen precis på att jag är lik Robert Wells! HAHAHA, asså de låter som ett skämt men jag loovar! När jag har min lugg så blir den svettig&körvig efter en dag då langar den mitt benan + att håret blir lite sådär...vågigt typ. DÅ! då lovar jag dig att jag ser ut som honom! WOHO!

image514

Bilden suger gnupung & man ser typ inte ens mitt hår menmen sånt e livet!! De är sköj i alla fall!

puss&kram // Friii

nach Österreich fahren

Ikväll sticker Jöran iväg till Österrike för att åka snowvboard i en vecka. Peppar med Blümchen - "ist deine Liebe echt?" (måste ju få in tyskafeelingsen)

Ser speciellt mkt fram emot att få tillbringa denna natten i en minimal hytt utan fönster och med skrikande fläkt på Trelleborg-Rostock-färgan. Den båten är verkligen något alldeles extra. Folk sitter å röker på vissa ställen i korridorerna, det kryllar av sunkiga lastbilschaffisar och i informationsdisken sitter en tysk dam med SKÄGG!

Menmen placet där vi bor i Österrike är sssuperfräscht så ingen ko på isen!

Yäy nu är det enda jobbiga jag har kvar på denna veckan att epilera benen, sen äre chilla som gäller! Och nu är det dags att ta ett bad.


SOOLOONG!
/Jöran

killing me softly

Jag säger bara framförhållning, planering och tänka efter före. Jöran håller på att sakta men säkert dö pluggdöden. Lyckas jag lämna in allt jag ska denna veckan med hyffsad kvalité har det nog vart mitt livs mest effektiva vecka.

Men skolan är ju inte bara pissskitåhelvette, jag ska få åka både till Berlin och London på skolans bekostnad i april! Vem är flyt? :D


fysikfysikfysik
/Jööö

stämningsansökan

Igår vare premiär för Twisted Feets DA:s NYstreetdans!
Stället ligger på ÅGATAN 26 i Mölndal & Jöran skulle köra dit, väl i bilen konstaterade vi hur jävla svårt de är o följa vägskyltar & anvisningar & sån skit, lixom kollektivtrafik är typ enklare att hitta med.... Men lixom vi hade förberett oss o åkt tidigt för orka inte hitta o komma sent lixom...

Japp. Vad händer? För det första kör vi förbi Vägverket (då hade vi kört för långt) och de ger en dåliga vibbar redan från första början!!!! Vägverket = körkortsprov, uppkörning etc = nervositet som in i helvete. Sen kör vi ännu längre och kommer till Lisebergs parkering, vilket är dåliga vibbar de med. Liseberg = jobb = anställningsintervjuer + att vi inte fick jobb där förra sommaren (inte för att vi villde de übergärna ändå, o dom klarade sig utan oss & vi tjänar ändå säkert mer cash på andra större & bättre företag nu (posten & volvo, svenneyay!)(de är ok med paranteser i paranteser)). Så negativvibbarna va med andra ord ett faktum.

En annan sak som försvårar är att vi inte hade någon adress med oss (vi visste att de va nån å-sak sas) & trodde inte vi hade någon karta heller. Sen när vi kört runt i typ 20 min börjar de bli hett om öronen, vi ringer PapiJöran men han kunde tyvärr inte hjälpa oss, Frittan fortsätter att säga att vi ska mer åt höger/mot liseberg/valhalla mot åvägen (för hon tror de är de som är ågatan) fastän de känns fel egentligen logiskt sett men hon har sett att vi skulle dit på eniro.se. Vi hittar en 2 likadana kartor så Frittan & Olle kan agera kartläsare, hittar just denna åvägen. Tror att det är den. Kör lite till. Virrar runt på Korsvägen, ringer PapiOlle som säger att det är ÅGATAN, så vi får köra tillbaka till den gata som Jöran trodde från början! Vi dör av alla trafikljus som visar rött & för att vi redan är sena... MEN sen hitta vi rätt & parkera fort som fan & sprang in o räjva!! :D

Och för att Fritjof vill försvara sig (hon har ett sjuhelsikkes lokalsinne i övriga fall, förutom i just mölnfukkingdal dådå) så kan vi säga att hon fått adressen Åvägen av Jöran & eniroat den, men sen va de ju ÅGATAN som va de rätta!! Ibland har vi tjall på kontaktenlinjen...

NÄÄÄÄ FYFAN! Men vi tog egentligen själva körandet med en klackspark utan satt mer o svor över man överhuvudtaget kan lägga ÅVÄGEN & ÅGATAN inom en radie av typ 1 km?!?!??!??! JÄVLA KÖTTHÖVVEN!!! Så vi kom fram till att vi ska stämma
1. Mölndals stad: för att dom tror att dom är en egen stad fast den sitter ihop med GBG
2. eniro.se: för deras kartor suger körv
3. Vägverket (eller va de nu e): För deras puckade vägskyltning & vägnamn!

Japp, men så kan de gå & vi håller på vår Fritjof&Jöran-filosofi och inbillar oss att allt löser sig! Nu kan vi ju faktiskt vägen nästa gång...

KÖSSHÄJJ// frittan


bränn behån - oklart

image513

Jaha. Fritjof & Jöran fattar inte kopplingen. Tyra Banks bränner behån för att visa sitt stöd mot bröstcancer.
Åkej, oklart.

FESTEN!

image512

FESTEN! ikväll!!! & Jöran kommer befinna sig i Onsala. Let's gå & hänga sig.
& Fritjof har inga vänner.

varför inte?!

get

All The Damn Kids

De här vädret kan gå & hänga sig. (Jöran har såå rätt i att väderfrågan är Göteborgs mest diskuterade)
Men i så fall om man känner för att inte sitta hemma o se på typ Let's Dance eller På Spåret så kan man ju alltid trotsa vädergudarna & ge sig ut på stan!
Slippery People på
Pustervik verkar fan ha en riktig fäzt på gång ikväll!! Ikväll spelar nämligen Cool Kids & The Carps där! Jag säger bara en sak: PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY!!!
cool kids är bra & carpsen är fan ännu bättre! Just löv the röj!

22.00-03.00. 18 år. Fast en oklarhet är vad de kostar... men det som verkar mest troligast just nu är 140 spänn & man hoppas ju fan att de är värt de!

image511

Gotta Go! Tacosen väntar...tror jag iaf det luktar så! Jag är lat orkar inte laga mat, har gjort det hela dagen
Hare fätt // Frittans Frityr