seriöst inlägg

Japp! Medan jag sitter här och äter våfflor (våffeldagen var igår då åt jag jättemkt våfflor sen blev de smet över, yay!) & lyssnar på Håkans nya så kan man ju lika gärna slänga ihop en recension... eller något liknande.

Idag bar de iväg till Rockhouse, så köandes bland fjårtisar förfrös jag ryggen & fötterna. Sedan fick vi äntligen våra skivor signerade... och en autograf till Pehå. Men i varje fall - TILL SKIVAN!

Som Jöran så klokt säger "Det är ju verkligen "håkan-sound" på skivan! Ingen tvivel om att det är han liksom!" Och de stämmer så sjukt bra, och för alla oss som gillar Håkan kommer digga're! För min del har man lixom glömt av honom lite nu på sistone och sista skivan kanske inte var så party, men jag tror på det här! Man kommer på att man saknat det. Det bästa är såklart alla svängiga låtar som typ Tro och tvivel och Inte skyldig nån nåt
Men såklart är meningarna delade (även mellan så goda gamla vänner som F&J!) för Zigenarliv Dreamin' tycker Fritjof är minst sagt party med sina rockabilly-känslor, men det kanske just beror på att hon är inne i nån typ rockabilly-period? vem vet? man diggar ju i alla fall.
Sen softar det till sig lite på Kärleken är ett brev skickat tusen gånger, så här snackar vi mysig men även en oklar känsla, gosigos. Och Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din är jääättegosig! aw, aia! Allt känns faktiskt lite gubbrockigare/bluesigare än de tidigare skivorna. Men som sagt, det funkar! Om man säger så här, det var på tiden att han kom tillbaka igen! Han får 4 (nästan 5 egentligen) bäfvrar av 5 möjliga, med en liten guldstjärna i kanten!
Photobucket 




HEJHOPP! // Frittan & Jöran

jatacksåmycket

Det verkar sannerligen som att skomärket Bronx har tagit sina designer i kragen inför den här säsongen. Inte för att dom brukar ha fula skor men jag dog typ vill-ha-döden när jag checkade deras hemsida nu! Serre! Fett mkt snygga skapelser som allihop skulle sitta som en smäck på mina små fossingar. Jörans favvisar:
image569
Den första vill jag ha i mörkblått (tror den finns i det) den andra är bara att skita i för den skulle jag aldrig kunna gå i. Den tredje va kanske lite lame vid närmare eftertanke men den fjärde- I'm in LÖÖÖV!'

Sådärja ett totalt omotiverat inlägg! Om ni har tur kanske Frittan eller en kombination av Frittan och Jöran recenserar Håkans nya cd här inom en snar framtid....

HÄÄTTÅ!
/Jöran

sådan husse sådan hund

Det är knäppt ändå, det stämmer faktiskt att de flesta hussar/mattar är lika sina hundar! En oerhört vetenskaplig undersökning made by me tyder i alla fall på det. Här är några mycket talande exempel:

1. Storpudelkvinnan
Hon gick på samma valpkurs som vi var på med Tilda. Varje gång i überchica kläder och med en look som i allmänhet fick mig att tänka väldigt mycket på Anna Wintour (Ni vet hon som är förebilden till bitchen i Djävulen bär Prada). Hennes hund var en storpudel vilket jag tycker är den klockrena motsvarigheten till hennes utseende i hundvärlden. Liksom vem har näsan i vädret?

image561
                                                           Storpudel?                                                                          
image562
                                                          Anna Wintour?
Det är liksom det där snofsiga och "too much"-looken som får mig att ha svårt att skilja dem åt.

2. Tjockabulldog-mannen 
En tjock man inna my hood som har en bulldog. De är väldigt lika i sin kroppsform, han och hans hund. För er som minns "August und Willi" serierna som IS alltid hade med sig till tyskan, så ser grannen ut precis som August.

image563
Bulldog?                                                                                
          
image564
Tjock gubbe?

Jag vet inte, här är det väl mest det stabila och orubbliga intrycket  (både psykiskt och fysiskt) som får mig att se dubbelt.

3. Softilerandetrivselvikts&schäfer-kvinnan
Här har vi en kvinna också i mitt område som vandrar omkring med en schäfer. Kvinnan är ungefär så sävlig och luuuugn som det möjligvis går att vara utan att sova och hennes hund är precis likadan. Kvinnan langar trivselvikten och ser allmänt mysig ut. Hunden verkar mer vältrimmad men ser fortfarande väldigt gosig ut. Måste bara påpeka att kvinnan på bilden här är informationschef på kriminalvården och ingen hundägare, men hennes utseende påminner om min kvinnas.

image565
                                                   Schäfer?      
                                                                                
image566
                                                           Chillkvinna?

Herregud behöver jag ens säga nåt? Lika som bär!


Oklart vad jag och Tilda har gemensamt? Vi är små?! Eller varför har ingen nånsin påpekat att jag har sjukt stora öron och lång näsa? Att jag borde raka benen oftare?

image567
                                                Tilda?     
                                                                                                
image568
                                                          Jöran?


PÖSSHÄÄÄJ/
Jöran

FRUITS

if you like fruits you will like this movie...

köckling

Tjofräs och Glad Påsk och sånt! Jag har ett problem, min dator har blivit ooobehagligt långsam. Den knäppar sig och håller på hela tiden vilket bådar illa. Ligger det ett virus och lurar? Jag orkar inte!

Annars roar jag mig med att spela Super Mario Galaxy på min Wii nu! FETT kul! Måste liksom fylla upp min jag-fick-aldrig-nåt-tv-spel-när-jag-va-liten-kvot. Kreativ är jag också och syr en klänning som jag kanske ska ha på studenten. Om den inte blir ett  miffo. Men hittills är den ganska najs så det är hög risk att jag blir blommig på studenten. Kan ju langa upp en bild här sen när den är klar för jag är sååå stolt! Oklart förövrigt varför jag sitter famför tv-spel/data nu när gud har bestämt sig för att vi ska få en av våra två soldagar per månad.

Min senaste ångestattack angående nästa år fick mig att tänka att jag kanske inte ska plugga iaf. Isf tänker jag engelskspråkig storstad. Typ New York? Hur galet värt hade inte det vart på en skala? Kanske jobba under hösten å sen åka dit å woohoo jobba där och bli en stjärna på engelska. Eller också chillar jag plugg här :S AHHHHHHHHHHHH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! För liksom vad är oddsen för att en New York vistelse verkligen blir av? Ey nån som vill dit? Herregud pallar man? Mammmaaaaaaaaaaaaaa! Förresten, ska man jobba krävs det ju ett jobb. En liten hake också. Gärna VD-lön och megakul.


Nåväl,
PÖSSSSSSSSSSSS/
JÖRAN

studentdagar

Photobucket

nu har Frittan & Jöran tagit sig i kragen & sammanstält allas studentdagar (hoppas vi?) fan att ni tar den 5e DE ÄR JU FFS FRITTANS FÖDELSEDAG! t-t-t aja dåfår vise tillatt räjva ggr 3!

CLUBBIN' IN THA HOUSE MTHAFUKA

ojojoj vilken händelserik dag. Eh. Pölhem har bliit bombhotad, jag har ätit i cafét & mår lite illa nu fyfan.

Men framförallt: HITTAT PEPPEN SOM FAAAAN! när ni ser dom här bilderna lovar jag att ni känner:

1. ATT DU VILL STARTA KLUBB SOM IN I HELVETE SÅ DU VET INTE VAR DU SKA TA VÄGEN
2. DIN STIL VILL SPÅRA UT TOTALT & MISSMATCHA & VARA GLAD
3. DU VILL ÅKA PÅ RÄJV-TOUR I EUROPA (köpenhamn, berlin, amsterdam & back to barca!) 

TITTA & HÄNG DIG LÅÅÅÅNGSAMT!:

image545image546image547image548image549image550image551image552image553image554image555image556image557image558image559image560

O J O J O J O J O J ! ! ! ! !
de här är helt sjukt snyggt! check'em out på
RETROSUPERFUTURE
JOEY ELGERSMA's myspace (samt alla hans clubkidsvänner)
THE CLUBKIDS


LIFE'S A PIECE OF SHIT WHEN YOU LOOK AT IT

I'M ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE! herrrrregud vilken pärs de har vart ändå! De började med lite smått feber & halscepe som jag inte trodde skulle bli värre men ICKE SA NICKE! de gick utför & jag kan säga att det blev illa...o det är ganska illa nu med...eller vafan ni kommer fatta när ni läser följande skabblista (fattar inte att jag ens skriver ner detta!) men iaf på en vecka har jag: inte duschat (värre än hultsfred), knappt ätit något (anorexia-syndromet u know) haft samma kläder på mig, tittat på alla filmer vi har på våran boxer + alla bra gamla vhs+dvd-filmer + ev. bra filmer/program på teve (jag skojar INTE! helt sjukt men de är enda sättet att fly verkligenheten juh! haha) & nu har jag äntligen lyckats släpa mig ner till datorn för Internetabstinensen kunde inte hejdas (ehe) HAHA mitt liv har varit ett skämt & jag hatar att mitt liuv bara svischar förbi! Lixom 1 vecka utan att göra NÅGONTING! hellre att jag hjälpt mina stackars små projektarbetskamrater nu i slutspurten, men sorry!

nä! nog talat om den här skiten! måste rycka upp mig totalt (får se om jag kommer till skolan imon iofs...svenskalektionerna känns ju SÅÅÅÅÅÅ givande sas!) såå let's ta ikapp mitt liv på lovet! RÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJVE HERE I COME! (*tönt*)

love yah biaaaatch // Fritjof

KÖLHALNING

JAG ORKAR INTE MED INTERNET MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!! VA I HELVETE VILL GUD MIG?!?!??! INSHALLA FÖR FAN! HAN VILL MIG TYDLIGEN INTE GOTT!!! JAG SKULLE SKRIVA ETT HATINLÄGG OM BDB FÖR ATT DOM SUGER KUKRÖV...sen när jag ska ladda upp en miserabel bild dampar BLOGG.SE VAFAAAAAAAAAAAAAAN?!?!??! O DOM VILL INTE LADDA UPP DEN BILDEN ÅT MIG....så ja sket i den MEN SEN (de kan bli värre) NÄR JAG SKA POSTA DE INLÄGGET SÅ LÄGGER JU HELA JÄVLA BLOGGPUNKTFUKKINGSE NER SIG!!!!!!!!!!!! asså okej smyglogagr ut mig då!! FYFAN!!

AAAAAAAAAAAAAAAAH JAG FÅR HOSTATTACKER + ATT MIN FEBER STIGER PGA DETTA! SKA STÄMMA DOM JÄVLARNA! förut hade jag 11 minuter att fixa te innan Lords of Dogtown på 6an men nu har jag 5 minuter + att jag ska posta detta o msn:a mer! VA HELVETE?!??!?!??!??! LOVAR ATT KUKEN LIGGER BAKOM DET HAN SKA KÖLHALAS DEN JÄVLA SLYNAN!

aaah fan allt suger. feber. heath ledgers död (när han dött kommer jag på att han är bäst. braa). bdb. blogg.se. FAN

LIFE'S A PIECE OF SHIT WHEN YOU LOOK AT IT // feberfritz




SLUUWTAAA!

Näe! Nu får det vara NOG! Kuken har i samarbete med Fittan (aka Hvitfeldtska) orsakat dödsångest hos Janne! Se bara:
image543

Alltså... Kuken sitter hemma och hånskrattar och chillar medan stackars Janne slits i bitar av sin egen ångest! Vad sjutton ska vi göra? Vi måste ta upp jakten på KUKEN såklart! Ut och köp kukfångare ffs!

image544


DÖÖÖDAAHÄÄJ/
Jöran

2 hot 4 u

image542

förlåt, men jag kunde inte stå ut med den fula modellen nedan. Så jag fixa till de så de blev lite ordning!
Fast IRL så är vi ännu hetare. American Apperels äger!

2hot4u // frittelifritzan (& jöran är säkert med hon me)

kejsarinnornas nya kläder

Woho, idag kom F&Js American Apparelkläder! Levererade ända fram till dörren, sehr deluxe. Vi kör helt enkelt på i sann modebloggsanda och flashar våra inköp:

image538image539
En fetsnygg klänning till Fritjof...                                       ... och en till Jöran!

image540image541
Dessutom, en värd kjol och ett par sssuperparty strumpor till Jöran.

Så vilka fortsätter vara snyggast ett tag till..? Juuust det! Viviviviviiii!

Ska nog gå å lägga mig och läsa någonting nu. Saknar typ att läsa! Liksom vad hände med läslusen Jöran som slukade KullaGulla, Kitty och Sagan om ringen i hetstempo? Nu läser jag bara 3:ans tidningsdel på morgonen,lite shit i skolan och sen lite text på internet ungefär. IIla! (waah va konstigt det blev med ett stort i och två små l!) Brutal läsabstinens brukar annars drabba mig på jobbet. När nånting går sönder och man inte har något annat att göra än att sitta still på en stol, då har det hänt att jag har läst varenda rad i
IF Metalls tidning. Den är inte festlig kan jag säga. Smaka bara på rubriker som "Avlastningsarmar förebygger arbetsskador." Intressant!

Jag är förresten rädd att min mamma är totalt tekniskt obegåvad. När jag satt vid teven hade vi följande konversation (hon höll på att skriva ett mail):

mami - Nu står jag vid ett "hej" och vill ner en rad, hur gör jag då?
Jöran - Ehh va menar du?
mami - Jag står vid ett "hej" och vill ner en rad!
Jöran - Jaha! men har du provat enter-knappen?
mami - åh, just det, tack!

Ojojoj.. hon är ändå inte såå gammal.. Vad gick fel?

FRÄÄÄSHÄÄJ/
Jöranpöran

betnér & gustavsson



De bästa av de allra bästa!

london gossip

Igår vart de räjv på London Gossip på Henriksberg! Vilken fäzt ändå!

image529

Först hälsade vi på tandläkare Düsterdick

image532

Sen skulle Jöran visa sin biffighet. Det gick bra

image534

Sen starta räjvet - HEUT' IST MEIN TAG!

image535

det nya - blåsfisken

image536

image537

WOHO! hoppas på repris!!

prutt nu ska vi dansa NYC street! woho // Fritzz


tha kvinnodag

Idag är det ju som bekant internationella kvinnodagen. Jöran firade det hela med att befinna sig på en kvinnomässa i Biskopsgårde för att ställa ut sitt projektarbete. Det var en otroligt festlig tillställning. Pensionärer i flockar som spankulerade runt mellan borden. En väldigt oklar kör, "Kvinners", sjöng. "We are all the kvinners" HAHAH! Ojoj.. iaf sen va de nån prälle som gick loss med ett sjukt segt tal. Fattar inte varför det alltid ska bli sån sektig stämning vid sånna här wanna-feministiska event? Vid nåt tillfälle sa prästen typ "Män tar för sig för mycket!!" å då började folk spontanapplådera! Ööhh hjälp, man väntar bara på att folk ska leta upp närmsta spade  å springa ut i samlad trupp för att hugga ner män. Nåt för SamhällsFrittan att analysera i ett fett samhäll/pskykologi/religions-arbete?  

Bäst var iaf våra turkiska bordsgrannar som hade med sig MASSOR av mat. Tjock å lycklig var det enda man var efter några timmar bredvid dem.

Ikväll blir det som sagt Sannas klubb London Gossip på Henriksberg. Party! Alla i hela världen borde gå dit. Mole som spelar där är ju förövrigt donnerestetlärare.


Uh borde duscha nu, lillasysters polers kommer hit snart och då känns det linte helt lyckat att jag ska springa runt i bara mässingen.

TJARÅÅÅ!
/Jörrran

AND THEN?! shibby!

ASSÅÅÅÅ! Ni fattar inte vad jag återupptäckte en gammal goding igår!!! Så mycket som jag garva igår åt en film har jag inte garvat på länge! DUDE, WHERE'S MY CAR?!!!!!!! helvete i min lilla lådda va rolig den är!

för att va så där jobbig så tänker jag dra några underbara quotes (svenskt ord?)
- I refuse to play your Chinese food mind games!

- Dude, you just touched Christie Boner's hoo-hoo.
- Shibby!
- Low five

- Is that a barn? 
- Is it red? 
-No.
- Then it isn't a barn!


- Well, you didn't have to go all aggro on that speaker box, dude. 
-  I'm not the one who called the Dalia Lama a fag!


- A trained dolphin could deliver pizzas better than you two!
- But then the pizzas would get all wet.


- What's up? 
-  Animal Planet!
- Man, I just had the craziest dream.
- About what?
- I don't remember




Så, E-mail me "Freakincage.com" // Fritz


schtek

image527

HA-HA-HA! Made my day:
stekare

pussar & kramar

Fan va underbart! Ååååkej jag vet att hela Sverige har börjat älska Björne men wattävvah. Sverige Pussas & Kramas på 5:an. Kinda lövly! undra när de börjar sändas?



Nu till andra bullar (?). Måste ju berätta för er vad ni ska göra på lördá!! Ni ska gå på Sannas klubb London Gossip på Henriksbergs takterass !

lg


Mest indiepop, indierock, synth & electro.
På scen: Mole & The Bryte. Dj Alex (Powerblade)

20.00-02.00, 60 spänn, 18 år

yäyhäj/ Fritzelifritzan



omotiverat.de

Alltså, den här bilden. HAHAHHAH! Alla ser så galet skadade ut. Jag har ingen hals whatsoever, hani langar megaexstasen och Frittan goes totalt utflippad. Län däremot tar på sig rollen som nån slags ledare för detta gäng av retards och verkar väl vara på G med att lära ut en festlig dans.
image525
Men den är värd som sjuttan ändå! Råder liksom ingen tvekan om vilka som var sjukt nöjda med sin takterrass!

Jahapp, var bara det ja ville säga. Nu ska jag skriva loggbok.

Pussinussegosigos
/Jörizzz

morgonstund har räjv i mun

Hejhopp! tänkte väl mest bara säga att jag är hemma & lever (som om att ni inte visste de) efter en weekend med räjv, mat, brottningsmatcher, gayfilmer, punkaruppror & shopping i Köpenhamn!
Jag antar att jag sett Köpenhamn från den schlappaste vinkeln (så säger man inte? eller vafan) vi har legat & degat (läs brottats, utmanat höjdskräken, slått i diverse kroppsdelar överallt, dansat i smyg, blandat schpaa-drinkar) mycket, så på dagarna har de varit rätt dött, sen har vi vaknat till på kvällen när det vankats räjv!

Rosie Macgees
: 35+-ställe med massa skabbiga danskar som absolut inte har någon gräns överhuvudtaget & lyssnat på live-trash-f.d-motorcykelknutte som spelat bl.a. Johnny Cash (yay)
Celsius: Killarna är brats. Tjejerna är slampor. Tinnitus.

Men trots detta har det vart oerhört sköj & det behöver ju inte alltid bli som man tror!

image520

maten var det viktigaste

image521

räjvet existerade

image523

punkarna & hårrockarna demonstrerade mot deras sedan 1 år tillbaka rivna ungdomshus

image524

fuck

Det underbara ordspråket i rubriken är förresten av vår allas Pålipålipål som oväntat dök upp första kvällen och tillsammans med Arwood smyg-sovöver på vårat hotellrum. Man märker att dom är som vanligt när man vaknar 7:00 på morgonen pigga som mörtar och börjar snacka kebab och inte har någon aning om hur dom ska komma hem. Underbara människor! Våran klass är underbar den med. Så himla oklart att så många olika människor kan passa bra ihop. Vi är så olika som man kan bli ungefär. Men det kanske är därför dgb.

// Fritz-Carsten

tejpat

Checka: http://www.ducttapeguys.com/index1.html
HAHA! Två killar som är helt besatta av silvertejp å har gjort en hel hemsida om det med massa oklara tips och historier. Tips från min bästa tidning "Ny Teknik". Synd att själva sidan va lite jobbig att förstå sig på. Serre, vad är grejen med icke-användarvänliga hemsidor? Okej en sånhär sidan som är på skoj å helt oseriös, men när företag eller myndigheter å andra viktigpettrar har hemsidor som är helt efterblivna, då har något gått FEL! hur svårt kan det vara att bara göra allt logiskt? Dampar också när dom har försökt göra allting megaflashigt så att det tar 17 ljusår innan man kan ens komma in på sidan. USCH! Man är inte intresserad av en himla långfilm när man bara ska checka ett telefonnummer! ELLER, när klädmärken gör cpsidor där det inte går att se kläderna!!!! ARGHH! konstnärlighet i all ära men snälla! Vad är pointen med att över huvudtaget visa upp kläderna om dom ändåinte syns?

Äckligt dålig text detta blev men håll till godo.

Nu tror jag för övrigt att Frittan har kommit hem från Köpenhamn. det lär har vart räjv men vi får la vänta på en uppdatering från bryden herself.

Här är en bild från min kväll igår:
image519
(vad gick fel med min hållning? observera 20-lappen i jannes urringning också! Bättre att flasha med lite än inget alls...)

Vi hittade en oanvänd bar inne på Pustervik. Tur att vi är så sjukt hederliga att vi inte tömde tapparna på öl. Fast sen när skulle Jöran dricka öl frivilligt? På bilden leker vi att jag beställer två bärs som en riktigt man. Janne går helt in i sin roll som butter bartender.

Hela kvällen var ganska mysko. Vi hängde alltså i vårt egna lilla krypin eftersom att det var nån brud som inte hade fattat grejen med räjv som stod på scenen i självla klubblokalen. Senare langades dock lite mer party och då joinade vi resten av folket. Vi fick bland annat äran att träffa Erik, 21 från majorna som körde med öppna kort och sa "Nu raggar jag på er". Vi kännde oss inte speciellt smickrade, orka vara en av 4 tjejer som han raggar på samtidigt. Menmen man kan väl inte klandra den stackarn, han försökte ju bara bättra på sina odds.

TJOLAHOPP!
/Jöran