Ett sista svenneinlägg!

Tjolahopp!
Fritjof ska försöka skriva ett sista svenninlägg innan Fritjof & Jöran med Ämis drar till Staterna i väst! Men det går inte så bra för högtalarna fylls för tillfället med världens bästa 90-tals musik! (SOAP, Spice Girls, Hanson...listan kan bli lång!)
Men okej! Nu ska ja ta mig i kragen! *nynnar på "come on barbie, lets go party"*

I ett tidigare inlägg listade vi va vi skulle göra i Amerikat! Vi ska verkligen försöka uppdatera ofta så ni vet vad som följs...o vad som inte föls!
Nu under tiden har Fritjof & Jöran bestämt sig för att göra en liten studie!
Vi ska se hur mycket vi går upp under tiden in US and A! Världens fettoland nr 1!
Så här kommer dagens vikt:

Fritjof: 48,2 kg
Jöran: 51,5 kg (jörans våg kan bara väga halva kilo...gay!)

Förhoppningsvis kommer vi sammanställa ngt snyggt diagram när vi kommer hem igen!

Idag fick vi brev från lelle P med! Mkt spännande, de skickades hem till Frittan men det fick ändast öppnas ihop med dom andra. Så Fritjof höll sig o väntade o väntade...o väntade! Sen träffades F&J på vår allas Mat&Deli (emmisslemmis hade mkt att plugga tydligen!) de va SÅÅÅ FEINT!
Värsta bra kort där det står vad vi kan säga, do's and don'ts, checklistor m.m. såå värt!

usaflag

SÅ NU! Håll ställningarna här hemma i Sweden!
FÖR PÅ ONSDAG DRAR VI!!!!!!

byebye [bajbaj]


Tjoho! En liten uppdatierung från Jöran bara! För att de inte ska bli massa missförstånd å shit när vi väger oss i usa för första gången så måste jag bara påpeka att idag säger min våg att jag väger 51 kg! Alltså ett halvkilo mindre än igår, men som sagt min våg är helt gay å visar bara halvkilon meenmeen. OBS! Jöran har inte drabbats av anorexia (två n i det ordet frågetecken) eller viktnojja eller nåt, min andra vägning beror helt enkelt på att jag skulle väga mina väska för att se om den klarade sig utan övervikt! Den klara't! Med nöd och näppe sas. Max är 23 kg å den vägde 22! oups! Menmen ska lämpa av lite tidningar hos pehå så jag lär kunna shoppa ändå! :D

AHHH HAR INTE ALLS RESFEBER ELLER SÅ BTW!
Eller jag vet typ inte, ena sekunde är man lugn som en filbunke å i nästa stund är det paniik på hög nivå. Men de ska la lösa sig. Har fått några väl valda säkerhets-advises av papi:
1. Låt inte nån främling som erbjuder sig att bära din väska att göra det. (Han/hon/den kanske springer iväg med väskan å vips så får vi aldrig mer se den igen)
2. Tappa inte bort varandra. (Isf kanske vi aldrig mer ser varandra igen, eller iaf inte på ett bra tag, och det vora väldigt synd just när vi ska ut å resa tillsammans)
3. Lämna aldrig väskorna utan uppsikt överhuvudtaget. (Nån kanske haffar tag i en väska åsså får vi aldrig mer se den igen)

Tack papi! Allt lär gå som smort nu!
Ehm de va de hele.

KÖÖRVHÄÄJ!

Here it goes again!

IIIIIH!
Fritjof måste tipsa (såklart med godkännande från Jöran) om
Ok Go!s video till Here it goes again!
Kan de bli mer klockrent, underbart o enkelt fast ändå så genomtänkt?! Knappast!
Känns så jävla Fritjof & Jöran-igt så man blir ju bara helt glad :D

image238

Check it out! På tyyyp youtube eller deras myspace eller nått sånt käckt!

PEEEEEEEACE

P.S. Resefebern smyger sig på...sakta men rätt så säkert D.S.

skärpning!

Vad i hela fridens namn är det för fel på Sveriges banker?? SERVICE MIND, NÅÅÅGOOON? Nähe! Jöran kännde idag för att plocka lite vuxenpoäng och gick därför till handelsbankes på Eriksberg för att fixa internet-banks-fjong och ett maestro-kort. Problem ett uppstod redan innan hon var där i och med att banker ALDRIG har öppet! Yyyrsäkta men vad är grejen med öppetider mellan 10 och 15?? Arbetslösa och pensionärer har ju knappast nån anledning att hänga på banken all the time å alla andra har ju ingen chans ens på en biljard att ha nån ledig tid över då! Man som tur var så va tydligen denna banken öppen ändå till 18 på måndagar. OJ va länge... NOT! Ngt synd för folk som jobbar att de aldrig kan komma till banken meenmeen för jörans del löset det sig iaf eftersom att hon slutar 15. Så glad i hågen tog Jöran bussen en hållplats från skolan och knallade iväg mot banken. Där inne fanns två nummerlapps val. Antingen "kassa" eller "privatmarknad". Eftersom att Jöran ändå va inne på det seriösa spåret så känndes "privatmarknad" klockrent. Mystiskt nog fanns det bara en kassa men det löser sig väl tänkte Jöran. Men icke sa nicke. De enda numrerna som gick framåt va "kassa" numrerna. SYND för Jöran. Alltså tog hon istället en "kassa" kölapp å väntade lite till. Äntligen hjälp och det gick nästan smidigt att fixa internetgrejset. Men sen till Maestro-kortet. "Nej det kan vi inte fixa här, du måste gå till den banken du är kund hos". CPDAMP. Det är ju ändå samma företag! Hur jeavla svårt kan det vara att skicka lite uppgifter från övre husagatan till eriksberg? Hört talas om INTERNET? Orka stenåldern! Tur som inihelvette så har övre husargatan banken sin en-gång-i-veckan-bjussar-vi-på-öppet-ÄNDA-till-18-dag imorgon så då får Jöran helt enkelt göra den härliga busresan efter skolan å fixa det där. Inte alls omständigt eller så. Tack så hemskt mycket för hjälpen! CPCPCPPCPCDAMPDAMPDAMP att banker ska vara så fruktansvärt retarded och sviniga mot sina kunder! TA ER! När jag blir  stor ska jag öppna en dygnet-runt bank som anstränger sig för att hjälpa sina kunder. SÅDESÅ.


IRRITATIONPÅVÄGATTSPRÄNGASHÄÄÄJJ!

trauma

Idag va Fritjof, Jöran och Äma i stan. Allt gick finemang ända tills vi gick in på duka. Där rusade plötsligt Fritjof fram till en hylla och ryckte tag i en gulaktig förpackning. Det va spongebobtoasten hon inte fick i julklapp! Den som hon hade längtat efter så men så fanns den inte i affären när mamifritjof skulle köpa den till henne! :( Å nu stod den där mitt framför henne! Till råga på allt elände får inte Frittan köpa nåt för tillfället eftersom att hon snart ska på en trip till us and a å behöver cashen där. Så hon kunde inte ta med sig spongebob hem! Stöld var helt uteslutet eftersom att Fritjof är en hederlig människa. Så därför blev hon lite tårögd å sen fick vi andra dra den stackarn därifrån. Men kasche kan den finnas billigt i us ans a? Så här såg i alla fall dramat ut:
f+sr?tth?llLycka! Tillsammans så som de ska vara!

pusssNAW! Fatta vilka trevliga toast-stunder F&J kunde ha fått tillsammans! Fritjof med sin spongebob-toast å Jöran med sin kossa-toast!

gemej Ojoj, sehr traumatiskt när  vi va tvugna att lämna placet.

fgr?ter Fritjof blev alldeles tårögd! Spongebobtoasten betyder mkt för henne! Herregud, hur ska detta sluta?

Men trots all sorg va ändå dagens uttryck "FÖR JÄLVA BRA!"  Å därför har det fått en egen förkortning, nämligen FJB.


SPONGEBOBHÄÄÄJ!

hjälp!

Herregud! Jörans skämt-nivår bara sjunker och sjunker! Mest händer det i skolan så man skulle kunna skylla på att man har allmänt tråkigt och vill muntra upp sig själv på första bästa sätt, men ändå! DET ÄR ILLA! För att ni ska få hur otroligt, äckligt LÄSKIGT låg nivån är så bjuder jag på ett exempel:
(på historian pratar vi om vikingar å hur dom såg ut, drar alla typiska fördomar/föreställningar som typ hjälm med horn, blont/rött hår, biffiga, skägg osv åsså säger nån ÖLMAGE)

Jöran- JA! Fast då hette det väl MJÖDMAGE!


AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! WAHTTEFÄÄKK? Inte okej! Shit det är så tråkigt så man vill gråta! Till och med visa personer med riktigt dålig humor reagerade på det och då vet man att det är ILLA! Det värsta med de här nya Jöran-skämten är att de är så uppenbara hejjagskämtarnu vilket i sin tur betyder hejjagtyckerjagärrolignu. Detta i kombination med ett riktigt dåligt skämt är i Jörans mening ngt av det mest störande som finns när det kommer till andra människor och nu sitter hon alltså i samma sits själv! Helt ofrivilligt!

Om ni hör Jöran försöka skämta på detta äckligt efterblivna sätt, SNÄLLA STOPPA MIG!
Kännetecken på ett äkta lågkvalle-skämt som bör stoppas innan det komer ur nåns mun:
1. Innehåller ordvits
2. Tolkar det nån just sa på ett "roligt" sätt (ihopkopplat med punkt 1.)
3. Lämnar ett plågat uttryck i ansiktet på alla som råkat höra det

Ojojoj! Hur ska detta gå? Hoppas verkligen att det går över illa kvickt annars har Jöran satt sin sista roligaskämtpotatis.

HJÄLPHÄÄJJ!UPPDATIERUNG!

Igår va Jöran på spa-kväll med nåra trevliga kvinnor från hennes klass. Vad händer? De kollar på bilder från Malins Thailandresa, bla en bild som visar en strand i solnedgången och någon säger:
-Där skulle man ha suttit nu!
Jöran- Ja, det hade SUTTIT fint!

AHHH SLUTA det har gått för långt typ 1 miljon gånger nu! det är inte roligt längre och det har aldrig varit det ens!

Burnin' down the house

BURNIN' DOWN THE HOUSE!!!
Okej! Fritjof blev just scizoo o kom då på att hon skulle uppdatera bloggen!
Idag brann två papperskrogar på hennes skola, låter inte så macho men det luktade faktiskt jättemycket rök o när man gick ner till våning två såg man inte ens in i korridoren :P Haha!
Frittan satt som den duktiga elev hon är på fjärde våningen o skrev på ett arbete, så vips hux flux börjar brandlarmet ringa! "dålig tajming sas" tänkte hon o skrev klart den sista meningen, "de är ju ändå bara en av våra 1 000 000 000 brandövningar vi har" men sen börja de lukta så då spara hon arbetet o skicka de till mailen!
Sen brann de! Menmeeen de va lungan, ingen dog!

Och nu så börja de lukta rök! OMGOMGOMG! Frittan blev scizooo, men sen kom hon på att de va utifrån!
det luktar fortfarande, men orka!

image233

"det brinner i Paris igen"OKEJ PALLA BLOGG.SE!!!
NU logga den ut av sig själv, men på ngt sjukt bra sätt så sparades halva inlägget! pjuu! men kan nån ta å stämma blogg.se?!Det här hade jag oxå skrivit!

Nytt band till WOW: The Hives, fett värda! men det räcker inte!

YEEYEE

Jöran aka. Mattesnillet in tha house hjälper mig med matten nu :D får se hur de går!

KÖRVHÄJ!

dampbarn

Nu har jöran vart hurtig och duttigt och tränat lite bodypump! Sehr manligt! Men ett typ 33-årigt dampbarn förstör halva upplevelsen! WHATTEFÄÄK? Orka va dampig när man är så gammal! För det första: Han har vita träningskläder! Usch! Vit t-shirt = helt ok! Vita prassliga byxor = neej sluuta få mig att tro att jag har vaknat upp i slutet av 90-talet! F U L T. För det andra, vilket egentligen är värre än det första: han har typ opererat in nytt hår!!! Ahh! Hans hårfäste därfram är liksom en helt perfekt linje å man ser varenda hårstrå på nåt äckligt sätt! Acceptera att du är skallig människa! I vanliga fall när män i den åldern har lite dåligt med hår så bryr man sig inte för ett enda korvöre, helt normalt liksom, men nu syns det ju helt sjukt mkt att han egentligen är Skalleper Jr. För det tredje så vägrar han att göra de rörelserna som instruktören visar! Yyyrsäkta, varför går man på ett pass om inte för att få instruktion? Om man kan göra VARENDA rörelse bättre själv så gör det hemma då! Fett orsch.

Ah, gött att dampa lite. Nu ska Jöran återgå till sina körkortsteoristudier.

DAMPGUBBEKÖTTSHÄÄJJ!

WOW

Hallllåå!
Nu har det släppts artister band till Way Out West in di slottskog i augusti!
Hela idén med att ha en festival där har ju redan förespråkats i denna blogg, så palla att kärleksförklara den en gång till!

Men i vart fall dessa är''e som ska dit:
CocoRosie - hmm? njaae...typ något mörtigt men mest elektrisk drogad wanna-hiphop. minus-sidan
Malajube - dgb sas, vissa låtar är bättre än dom andra...hejvidamparloss? plus-sidan
Lady Sovereign - m-m-m dgb, ja fööfan shake ur aaasss!! plus-sidan!!
(jörans kommentar: "frittan måste få chansen o flasha sina nya hiphop skills!")
New Young Pony Club - (jaevligt party ms-sida btw) kneppsi, men ändå isd hopparunt-feelings! (plus)-sidan
Primal Scream - yyyschääkta?! första låtens namn! "countrygirl" kan det bli värre? iofs, låten va inte heller bra! meeen, bandet kan bli party live...assvårt o sätta på plus/minus-sidan! men efter mkt disskussioner kom vi fram till (plus)-sidan, trots att alla country-vibbar får en att spy!

YEEYEE skaffa nu en egen uppfattning! HAHA!

BÄFVERHÄJ // Countrygirls HAHAHAHHA!

din mamma

Våren är häääär! Alldeles alldeles underbart!
MEN!
Till allas underbara glädje spelar SMK på Sticky den 13 april. Woho.
Men stackars lilla satans Frittan som bara är 17 då! Whattafäääk?!?!?!
Det kan ju bara inte va sant! Så jääääla typiskt...funderar serre på o langa falskleg, men orsha?!
O vafan ja fyller år snart! Kan låna min mammas...

slmk

Jöran- AAAH! Ja får damp!
Fritjof- jag med! jag kan låna av min mamma.... :P
Jöran- haha jaa du kan låna av min mamma!
Fritjof- haha din mamma, näj MIN MAMMA!

Okej?!?! orsh på de! Frittan får vara hemma...
Men Jöran har tagit sina tänkar-russin&mandlar o satt sig ute i solen för o tänka!BTWBTWBTW!!!
Frittan har blivit av med blängblänget idag! WOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

(OO)

ahhhh

AHHH! Jag vill inte veta av kombinationen rastlös/trött har jag sagt! Vad är det för fel på den? JO det kan jag tala om! Den är helt åt helvette motsägelsefull! Trött = jag vill sova. Rastlös = jag vill va uppe å göra saker. Orka de två samtidigt! Det går ju inte! Suck.

Men nåt bra är: Det är bara pyttelite dagar kvar till THA RESA! IIIHH! Pehå here we come! Ngt läskigt bara att byta flyg å hålla på. Men de ska nog lösa sig. SYND annars.

Måste tipsa om en fet artikel i GP också! i torsdags fanns rubriken "Snart kommer bävrarna!" Åh underbart med lite bäverfakta till frukosten! Åh de är så söta! (Svansen är litesmåäcklig) men annars hur naw som helst! Läs artikeln vettja!

Jahapp så sköj har Jöran det alltså en fredagskvälll!

BAJSBOORINGHÄÄÄJJ!

TO DO

Okej, skulle gjort detta igår, men då dampa hela blogg.se o vem fan ville missa Anna Pihl?! Haha!
Shupp, jag vet typ världens mest mesiga skogs-tv serie, men fett värd! Hade iofs ett riktigt creepy dilemma! de visades samtidigt som Leende Guldbruna (bullgröna/körvbruna) Ögon. Och de va man ju fett insatt i, måste hitta inspirationen för det kommande dansbandet sas! Men Fritjof & Jöran löste det som vanligt! Jöran tittade på Leende och Fritta på Anna Phil! Lätt som en plätt!

men de va inte de ja skulle uppdatera om ju! utan de här:

USA TO DO-lista:

- Kasta en (hemmabakad) kanelbulle i fejan på Bush (under förutsättningen att vi åker till Washington och gör inbrott i Vita Huset)
gwb
- Bli brunare (?)
- Bli tjockare
- Pilates framför tv:n
- Hänga med Pehå på en joggingrunda in da hood (tveksamt om de gäller Fritjof)
- Äta glass med kakor i
- Supersizemeal med extra allt på Mackedonkan
- Äta allt friterat som kommer i våran väg
- Äta curly fries
pommes
- Langa våran blogg överallt
- Klä ut oss till påskäringar
- Få alla att lyssna på
SMK
- Hitta kyrkan där Anna Nicole Smith gifte sig
anna
- Lära känna "Ulla"
- Snacka skit om fetton på svenska när vi står bredvid
- Försöka bryta oss in i Pehås skola
- Besöka en amerikansk mataffär
- Gå runt i slöja/burka och vara allmänt jihadiga
- Shoppa jättemycket!
- Vara på en fest när polisen kommer
- Blogga om våran vikt (uppgång?)
- Skriva en cencurerad resedagbok för mamis & papis
- Lära alla amerikanare massa falsk isbjörnsfakta om Sverige
- Bekräfta alla fördomar mor amerikanare
- Åka till Washington/Havet
- Se NY (genom ett fönster)
- Hitta på massa sköj på flygplanet och flygplatsen
- Använda solbrillor för de är coolt
- Baka scones
- Baka bullar
klb
- Stämma valfri person (helst Bush)
- Åka till ett fett outlet
- Äta färgmedelsmat
- Gå på bio (?)
- Köpa en skiva som alla kan bli avundsjuka på sen
- Sprida brat/pop-posen på riktigt
- Ägas allas klädstil och absolut inte låta oss influeras av fult usamode. Dom kommer ändå komma på att vi va ashippa några månader senare
- Göra smygreklam för MELEK

SÅÅ! den kommer såklart att uppdateras men ändå!
P-A-R-T-Y


US and A planering

Fritjof & Jöran och deras kära vän Äma träffades igår för att planera sin kommande us and a resa. Tyvärr fanns det inte så mkt att planera. Men ändå.

Fritjof berättade att hon kände sig som en bodybuilder eftersom att hennes tröja spände såååå mot överarmen. Ser iofs inte ut så på bilden men det va så det kändes.
biffen

Fritjof va i största allmänhet mkt för kroppsdelar denna afton. Bla hade hon sehr svårt att låta bli sin egen navel. Såhär ser den ut om nån undrar. Ganska söt faktiskt.
fnavel

När Frittan fick sin navel på bild ville ju såklart inte Jöran va sämre. Notera fettovecket mitt över naveln.
jnavel

?navelÄmas navel va snyggast för den är pimpad. (Här är den vriden 90 grader)


Sedan slog kreativiteten/rastlösheten till å självklart ska familjen Janssson ha en välkomsskylt på sitt nya hus när de kommer imon. Så Fritjof, Jöran och Äma fick fixa en och gå å hänga dit den.
v?lkomna jansson ISD! Färgglatt=party!

Efter skyltupphängndet satt det finfint med en leiten prommenix förbi mongogungalekparken. Jeehooo!
mongogungaMobilkameror är verkligen the shit! SÅÅ bar kvalle!                        NOOT!


OMG! På vägen hem hittar Jöran en amerikansk bil med nummerplåt från NORTH CAROLINA! Liksom just dit F&J + Äma ska! Coolt!
usaskylt

Snart blire uppdatering med Fritjof & Jöran + Ämas att göra lista i us and a!

KÖÖRRVHÄÄJ!

Tacksåmöcket!

 
Jöran har fått massamassamassa feina presenter! TACK <3
Vissa va änna bättre än andra...
Tex de här rosaskimmrandetightsen med tillhörande MEGApartydiscoskor! ÅH! Så fina så att man bara vill skita på sig ca 1 miljon gånger på raken! Framförallt sjukt party! :D:D
Tacksåmöcket alla snälla som gav mig dem!

schnöggtajts
Herregud man kan verkligen inte få nog av att titta på dem!

Å spana in detta! Världens mest underbara logga för Fritjof å Jörans hejdundrans bloggjävel made by Pålipål!  Schnyggare blir det bannemej inte! Synd att vi inte har skillsen att byta ut webbloggs fula rubriktext mot den här hetingen! det hade ÄGT!
discoläep

Den är sååå bäst! Det är liksom LÄEP å discokula å Fritjof & Jöran å allting på samma gång! IH! Den rekommenderas verkligen som skrivbordsunderlägg! Typ snyggare å snyggare ju större den blir!

LYCKOKÖRVSHÄÄÄJJ!