LÄEPLÄEPLÄEP

Frittan har redan gått crazy o "råkat" sy en LÄEP-tröja! detta är dock inte den riktiga LÄEP-tröjan som ska med till hultan o spridas som en F&J-grej!! Men dgb ändå

image250

Inte illa pinkat för att ha sytt ihop på nån kvart! woho.

---

Frittan har oxå varit o inhandlat 5 tishor för 100 spänn på Stadium med erbjudandelapp från MamiFritjof (prisa Fritjofs mami! jörans anm.) Så nu ska här pimpas!!!!

som Fritjof en gång sa:
"Håll LÄEP i minnet för det kommer bli något stort..."  *spänningsmusik*


K Ö R V H Ä J F F S!


info

Idag va Jöran på nån slags information/introduktion på Volovo idag inför mitt sommmarjobb där. Orka att alltid på sånna där sommarjobbs informationer så tar de för givet att man är helt dum i huvudet! Samma sak förra året inför kommunsommarjobbet. Fast de va iofs ännu värre. "När ni kommer till arbetsplatsen första dagen är det bra om ni går runt å hälsar på era arbetskamrater å skakar hand med dem." JAHA!??? Jag som trodde det var en fördel att vara helt asocial/ skrika "HEJ ERA RUTTNA RÖVHÅL!"  Var ju en jäkla tur att jag fick reda på hur man ska bete sig. Phew. Längtar nästan tills jag blir sisådär 30 bast och förutsätts ha en hjärna.

Menmen under mina fyra mumsiga timmars information idag så fick jag nöjer att stifta bekantskap med en del fula människor. (Stifta bekantskap = stirra på). Den värsta va en tjej med årets mest orsch röst, den lät liksom pretto. Orschrösten hade dessutom fula kläder. Jeans som sitter fult över rumpan = bläää. Men det som störde mig mest var att hon hann säga "Kalasbra" FYRA gånger under den första halvtimman!!! AHHH! Kalasbra är typ århundradets äckligaste uttryck! Speciellt när hon sa det eftersom att hon sa det helt seriöst! Å om man nu nödvändigtvis måste använda det så kan man väl iaf blanda upp det med lite andra "bra-ord"??? Orka använda "kalasbra" så fort man vill säga att nåt är bra! Hoppas verkligen inte att jag kommer behöva jobba med henne..

KÖÖRVHÄÄJ!Nu när jag läste igenom inlägget i efterhand måste jag bara förtydliga att hon verkligen på riktigt sa "kalasbra" FYRA gånger! Kännde att det fanns risk att man trodde att det var en överdrift men alltså ICKE!

okej langa shemat!

Nu langar Fritjof allt som man borde boka in under sommar!

JUNI:
tis 5 - Fritjofs Födelsedag! Woho!
ons 6 - Nationaldagen. Electric Banana Band på Stora Scenen 18.00 + MÅSTE! Myspicnicfestival mot rasism på Apslätten i Kålltorp med bl.a. Navid!!
fre 8 - Marit Bergman på Lisse 20.00
ons 13 - Thomas di Leva på Lisse 20.00
image249
tor 14 - Lisa Miskovsky på Lisse 20.00 för er torrbollar som inte följer med till Hultsfred!
14-15-16 - MÅSTE! Hulstfred!!
tis 19 - Vår allas Pehå kommer hem! + MÅSTE! Daniel Lemma på Lisse 19.00
tis 26 - Nu börjar allsång på Skansen några veckor framöver för den som vill
26-27-28-29-30 Peace & Love (som inte F&J kan gå på pga jobb!)
lör 30 - Stenhårt på Metaltown inna dis town

JULI:
ons 4 - USA:s nationaldag
lör 7 - Anna Ternheim för den som vill pröjsa på Trädgårdsföreningen
lör 14 - Daniel Lemma & Sophie Zelmani för den som vill pröjsa på Trädgårdsföreningen
tor 19 - MÅSTE! Peps, Timbuktu & Svenska Akademien på Trädgårdsföreningen!

image248

AUGUSTI:
sön 5 - PEHÅ 18 ÅR! PAARTYY! :D (L) 
tis 7 - Nu äre schlutt på Allsång på Skansen
ons 8 - Sahara Hotnights på Lisse 20.00
10-11 - Way Out West (asdyrt = ovärt! vilket man plankar in på!!)
14-15-16-17-18-19 - Kulturkalas!

SEPTEMBER:
fre 7 - MÅSTE! Håkan på Lisse 20.00
lör 8 - MÅSTE! Tingsek Chalmers studentkår 20.00


O imon blire Darin! HAHAHA :D

image247 

OYÄH!
PEACE OUT!

KUKEN

Ahhhh! KUKENS jävla RÖVHÅL! Jöran bokar en körlektion för FYRA veckor sedan eftersom att det är så förbannat fullbokat på trafikskolan hela tiden. Körlektionen skulle vara idag, kristihimmelsfärdsdag vilket verkade lite mysko i början av veckan när Jöran la märke till den. Så för säkerhets skull ringer jag idag för att kolla om de verkligen har öppet. Har de det? Njet! CPDAMP! Orka att de bokar in lektioner när de har stängt å sen inte ens kan tänka sig att ringa å säga det! Åh! Inte fan visste jag att KUKEN drev en trafikskola också! Ooorsch! Menmen får ju iaf nöjet att ringa å dampa på dem på måndag :D

Hoppas bara att det inte är jag som har fuckat upp allting på nåt sätt. Men jag tror verkligen inte det.


KÖÖÖTTKÖÖRSVHÄÄJJ!

I'm mister loooneelyy

Jahapp. Här sitter Jöran alldeles ensam å övergiven eftersom att Fritjof har tagit sitt pick och pack och dratt till England. Surt sa räven!

Inte så surt däremot är att Navid å hans kära gudar ska spela på Hultsfred! Såå värt! :D

Dessutom har Jöran idag klarat av ännu ett nationellt prov i tyska. Verkligen upppiggande att dom hade lagt det på en onsdag också. Kändes festligt att bli hånad av klasskamraterna under tisdagen.
"Åhh gött imon börjar mini-lovet! Eller just det inte för dig Jöran, nationellt prov i TYSKA eller vad var det nu igen?!?!"

Sehr party må jag säga! Men skratta bäst som skrattar sist! Daah sen när jag är i Tyskland å har det sköjj. JUST DET DÄR FICK DU!

(psst! Tyskland är typ mitt hat-land, men säg det inte till nån!)

WIIEDERHÖÖREN!

VÄRT

Nu har F&J köpt biljetter till Hulsfred! Det kommer bli såå party och bra! IH! Nu måste vi bara köpa de betydligt mer ovärda bussbiljetterna :/ Meenmeen de löser saj!

kiss

Måste bara kissa (haha lets fortsätta på temat kiss!) på Lopez
Nu e bryden mordhotad pga sina pälsar! DET KAN HON GOTT HA!!!
Alla jävla penisar som går runt med riktig päls borde skjutas. Fritjof är sådära lite känslig av sig när det kommer till små söta hjälplösa djur! Lixom vad har dom gjort? Tror lixom inte att djuren tycker de är roligare för att de får pryda en riktigtriktigt känd person!

image245

Vi vill alltså förtydliga att Fritjof & Jöran HELT och hållet tar avstånd från sånna här fjanterier!
FRAM FÖR SKOGEN & DJUREN I NATUREN!

(fritjof & jörans rätta sida kommer fram!)

drogtest... uppföljning!

Status drogtest: MISSION COMPLETED!

Yääyh! Jöran made it! No droger in the kiss :D Sånna där kissa-i-vit-plastmuggs tillfällen är verkligen speciella!
Sköterska: Här har du en mugg.. ehh ahh har du gjort det här förut?
Jöran: Mmm typ.. eller inte drogtest men hos doktorn åså...
S: Ok, men då vet du hur man gör, kissa i muggen, ungefär halvfull ska den va.
J: okidoki! *går in å kissar i muggen* *anstränger sig för att inte göra som en gång hos doktorn å kissa den typ överfull*
Nu kommer vi till den jobbiga delen!
 okej att i all sin ensamhet pissa i en plastmugg, men att sen lämna över sitt kiss i en plastmugg till en främmande människa! ORSCH! Man blir liksom stående å vet inte hur man ska göra! Typ hej-jag-försöker-hålla-handen-över-själva-öppningen-på-muggen-så-att-det-inte-ska-bli-så-äckelpäckel. Mne sen kommer ändå det asjobbiga "Här har du mitt piss din bäfver"-ögonblicket. Aah pinsamt! Å i detta fallet hade sköterskan inga handskar på sig när jag kom med min lilla mysiga mugg.
Jöran: *håller fram muggen* ehh...
Sköterska: du kan ställa den där, jag har inga handskar på mig..
J: *ställer muggen  på bordet*
S: så! *har satt på sig handskar* vi vill ju inte att jag ska ha nåt på mina fingrar (typ droger som sen skulle hamna i mkitt piss å ge utslag)
MM OFTA! Inte alls "Vi vill ju inte att jag ska få ditt piss på mina händer* Yyyrsäkta men varför säger hon inte det? Va ju ngt uppenbart. JAG hade inte velat ha hennes piss på mina händer heller, inte precis så att man tar illa upp om nån vill ha handskar på sig när de ska pilla på ens kissprovsmugg!´

Menmen whatevvah! Nu äre iaf avklarat! Finfina kläder fick jag prova ut också :) På en höft typ 50 storlekar för stora men det ska nog bli bra!

KISSKÖRVSHÄÄJJ!


drogtest!

Jöran fick en kallelse till drogtest idag! Men hys ingen oro gott folk! Det är inte så att Jöran vid flertalet tillfällen har blivit ertappad med kokain eller LSD eller GHB eller hash eller nåt att annat sånt där vitt läskigt langar-pulver  i kroppen eller nåt sånt, absolut inte. Hon ska bara på en liten kontroll inför sitt sommmarjobb. Hursomhelst på torsdag är det dags att pissa i en kopp om det är så man gör. Det jobbigaste med det hela är att man tydligen inte får kissa på 3 timmar innan testet som är kl. 9 vilket innebär att Jöran inte får kissa efter kl. 6 på morgonen. Å klockan sex lär man ju inte vara vaken vilket innebär att man inte får kissa på hela morgonen tills jag ska göra testet! Mkt orsch eftersom att min blåsa alltid är påväg att sprängas när jag vaknar på morgonen!  Dessutom vill man ju inte smygkissa för tänk om de märker de å tror jag jag har försökt kissa ut resterna av gårdagens lilla party-piller? Inte bra! Fast på plussidan finns ju att då kommer jag garanterat inte ha några problem med att kissa när jag väl är där, annars brukar man ju drabbas av akut förstoppning i alla ändar när man ska göra sånna där kissprov. Skulle iofs inte förvåna mig om jag drabbas va det ändå. Menmen det är ett senare problem.


Dagens by Jöran hjärtade låtcitat:
"You got to make your own kind of music, sing your own special song, make your own kind of music, even if nobody else sings along!"

VAR DIG SJÄLV HELT ENKELT! Jag borde börja jobba med att svara på frågor från osäkra pubertetsoffer på typ kamratposten eller nåt sånt. Usch, det här blev på gränsen till äckligt. "Var dig själv" måste vara en av världens 10 mest uttjatade klyschor. BLÄ.

Eh FÖRESTEN! Dagens bästa ögonblick! Min mattelärare skulle skriva upp lite viktiga tider inför imorgon (har nationellt matte C prov då) å skrev:

Prov 8,30
Lunch 12,30
Party

HAHAHAH! :D Såå bäst! Fritjof å Jöran kunde inte ha sagt det bättre själva! Först gör man skitjobbet, sen äter man å sen har man PARTY!

MATTEPARTYHÄÄÄJ!

dubbelgångare!

HAHAHHA! Underbart....de har varit lite dött i bloggen dom senaste dagarna, men nu verkar de ju gå uppåt igen!
För här kommer bääästa dubbelgångar paret ni nånsin skådat!

Frittan & Hennes skabbiga nerdrogade manliga usapolare från
Cobra Snake (<3)

image244

Vem är vem?

Måste genast åka tillbaka o söka upp honom! HAHAHA!
Ett gott skratt förlänger livet! (årets ordspråk?! :D)

måndag

20h fetsivalen va fett najs även om F&J inte orkade hela vägen. Fast det var faktiskt inte bara vårt fel. Efter David Bexelius (ni vet han från "Raggadish" m.a.o en KÄNDIS!!) var klar med sitt [kånfransierande] kom nån äventyrar-berglkättrar-vilde-man i hurtiga kläder och med en väst av bark ovanpå och skulle ta över. Han började i att blåsa i några långa trärör som hette typ Dongdingalong  och sedan sa han att snart skulle vi få veta vart filmen som man skulle kunna roa sig med mellan kl 3 och 5 skulle visas nånstans. 10 min senare fick han den stora äran att berätta att filmen redan va fullsatt. JAHA?! Å vad hade ni tänkt att vi skulle göra i två timma nu då?? Allting började kännas fett ovärt och blodsockernivån sjönk mot oanat låga "höjder". (Hahha där fick jag till det! "höjder! Skojjare där!) Hursomhelst så fick det bli en regelrätt bangning för Fritjof ocdh Jörans del å tillsammans med danniie begav vi oss hemåt med diverse spårvagnar och promenader. NGT skönt att lägga sig i sängen när man kom hem strax efter 5. Fast de va ganska mys också att vandra Grimmeredsvägen fram när solen höll på att gå upp å alla fåglar kvittrade like they were going crazy sas.

Känns onödigt att nämna att Navid & co ägde sönder eftersom att det är en naturlag att de alltid gör det. Kvällens höjdpunkt.


Jöran har btw tagit sig i kragen och blivit kriminell! Efter flera års outsucking av vänner kan hon nu själv ladda ner sin musik! Underbart.

KÖÖRVHÄÄÄJJ!

20H

På fredag på fredag på fredag...eller IMON! YAAY! De är ju torsdag idag! Gööött!
Men åkej, sluta svammla! På fredag dååå, då ska Fritjof & Jöran gå på en väldans käck 20H-festival på
Världskulturmuseét!

image243

Man typ chillar där hela natten o hittar på massa sköjiga saker!
Typ ser på film, lyssnar på föreläsningar, jammar, dansar, pimpar kläder och framför allt; diggar Navid!!
Woho!
O de är sååå gosigos för man ska se på soluppgången på taket, äta frukost o sen köra lite morgonyoga. Värt!
O de kostar till o med mindre en ett McDonalds-meal (F&J ska som redan skrivit någon gång tidigare räkna allt i McDonalds-meals...men de är inte alltid så lätt o komma ihåg) - i alla fall bara 40 riksdaler! Värt!
Känns mysigt och som värsta get-together-grejen!

YAAAAAAAAAAAY!