WOOOOOW!

JEEPEEJAAY! Fritjof och Jöran har blivit antagna till att jobba som Way Out West volontärer! Så Fäztligt! (Vi behöver inte nämna att det kommer innebära fett med slavarbete.) Detta betyder alltså att vi kommer att kunna se en del braiga konserter, tex Laleh, Albert Hammond Jr, The Ark, Lily Allen, Säkert mm.mm! Ittesådumt! Så alla som har tvekat, nu kan ni konstatera att wow kommer att bli en toppenfestival med tanke på att F&J inte bara kommer vara i publiken utan även jobba där! :D Nu undrar ni såklart vad det är för ärofyllt arbete som vi skall utföra.. å pampampam 10-11 augusti kommer fritjof och Jöran att gå in i rollerna som BACKSTAGESTAKETVAKTER!! omg vilket ansvar som vilar på våra små gym respektiva smygtränade axlar. LÄEP.Absolut inte på tal om festivalen så åt Jöran lite hundgodis häromdagen. Obs, ej frivilligt! Nog för att jag gillar att prova ny mat men någonstans vid syntetkött ihoppressat i remsor anpassat för ett djurs smaklökar går gränsen. Men detta var alltså en olyckshändelse. Jöran lekte med hunden Tilda inne på sitt rum, gav henne lite hundgodis osv. Senare kom Jöran in i sitt rum igen. På skrivbordet ligger något som ser ut som en kaksmula. Mums tänkte jag då. *Äter*. Men woot? Det smakar inte kaka, det smakar RÖV. Plötsligt funkar Jörans hjärna och SABLANS de va ju lite hundgodis som låg kvar på skrivbordet! Fifan! Det smakad e verkligen djävulskt och smaken tog cplång tid att bli av med. Fett ovärt.

Men här sitter man nu, en erfarenhet rikare! Åh så underbart!


SYNTETKÖTTSHÄÄJ!

R Ä J V

image278

Ett inlägg som i princip endast är en räjvkärleksförklaring till
Steve Aoki och Cobra Snake :D
O dgb sas. Cobra Snake är en sjuhelvetes fotosnubbe som får en o bli så pepp på räjv som du aldrig trodde du kunde bli endast med hjälp av lite bilder! O Steve Aoki är snubben som fixar musikken :D

image279

image280

SÅ! LET'S RÄJV!

livet som posttant (inte slut än...)

Frittan är i full fart med att stödja samhället så de kan gå runt....okej, de kanske va o ta i...såååå stor del i dagens samhälle har det inte. MENMEN! whattävvah?
Jo, för alla som inte fattat än, så sliter jag häcken av mig som brevbärare på posten! woho? ehe. dgb fast de börjar bli lite långtråkigt...hälften av tiden har gått o nästa vecka ska IKEAkatalogen ut...YES! what a wonderful life.

MENMEN idag har vart en ok dag om man jämför med i typ måndags (då allt som kunde gå åt fanders gick just dit...) även fast jag ramlat med cykeln X antal gånger, slagit sönder mina händer o fingrar av diverse postlådelock och instickskanter samt köttat sönder mina ben! kommer i princip ALDRIG mer kunna ha tights/shorts...ovärt. Dom ser verkligen ut som dom är helt misshandlade. Så för er ovana jaevlar som bor nånstans med en postlåda kommer lite DO'S & DON'TS så ni kan göra en brevbärares liv liiite enklare:

DON'T:
- Ha en brevlåda som sitter 20 cm över marken
- Ha en brevlåda som sitter 200 cm över marken
- Ha en brevlåda med cpvassa kantar
- Ha en amerikansk brevlåda...då måste man stanna o öppna den jävla lukan
- Parkera bilen framför brevlådan (kötthuvve!)
- Parkera cykeln
- Låta dina små frågvisa barn cykla efter brevbäraren, speciellt inte när dom tjatar om att få posta brev o till slut blir så desperata att dom snor(!) ur korgen o cyklar iväg
- Om du ser en stackars leiten brevbärare ramla med cykeln...hjälp till för i helvete!!!! (DAMPDAMPDUBBELDAMP på kuken (kvinnlig form den här gången) som stannade bilen men som vägrade gå ur o hjälpa till utan bara satt kvar o väntade på att reklamen skulle försvinna framför henne så hon kunde köra förbi)
- Ha för små brevlådor
- Ha små jävla terrier som springer runt o skäller på en så fort man närmar sig staketet!
- Kalla en för POSTTANT?! lixom?! vad gick fel?!!!!
- Be om posten typ 171 brevlådor före eran...antagligen har vi inte er post eller så ligger den hundra mil ner i högen med sjuuuuukt sorterad post!

DO:
- Ha färgglada räjvlådor som man känner igen
- Bjud på frukt/bär ur eran trädgård
- Var vänlig...men tjöta inte för mkt

Här kommer lite sköjiga saker som hänt hitills...

- Antagligen avslöjat en otrogenhetsaffär...ehe ojdå. En man ringde o frågade varför hans fru fick så liten brev...vi avslöjade att hon hade en eftersändning på en heeelt annan adress. Okej gött hennes post kommer till en annan snubbe. skilsmässa någon?
- Blivit utskällda av en tysk wanna-gestapo man för att ha kört i hans trädgård...oklart.

HAHA! okej. uppdatering klartt!måste bara?!??!! asså va är någons problem?!

image276

SKULLE DE HÄR VA LIKT LINDSAY LOHAN?!?!??! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

image277


de ä alltås nån maddamde t vaxdocka. helt ofattbart.

kötthövven

Seriöst! Hur tänker engelsmännen när det kommer till badrumsinredning? Allt inne i badrummet där Jöran med familj bodde under sin englandvistelse va helt obegripligt!

Kneppsisak 1: HANDFATET!
image271

Vad är grejen med att ha två olika kranar så att man liksom måste "blanda till" sin egen temperatur på vattnet istället för att bara ha en helt vanlig kran? Okej, detta förekommer även i Sveige, MEN här blandar man ihop vattnet från dom två olika "kranvreden" innuti kranen så att den ändå bara kommer ut som en stråle. I England däremot så sättter man varm och kallvattenkranen 1 meter ifrån varandra. Konsekvens - om man bara tar vatten ut kallvattenkranen förfryser händerna och om mkan bara tar ut varmvattenkranen bränns dom sönder. meningen är istället att man ska tappa upp lite varmvatten och lite kallvatten i handfatet och sen tvätta sig i det. Inte alls omständigt.  AHHHH snälla stenåldern är såååå last year!

Kneppsisak 2: DUSCHEN
 image272
Den ser typ nornal ut. Men det är den INTE. Knappen längst upp har jag ingen aning om va den va till, så varför fanns den där? Endast förvirrande. Att försökta få till en bra temperatur på duschvattnet va typ spännande. Man fick vrida på den där vridgrejen så att olika siffror och prickar kom fram. Ibland va 4 lagom å nästa dag kunde man bara ha en prick. Jättekäckt, verkligen.  Dessutom fanns det bara en styrka på strålen. Mes-svag. Varför inte bara sätta in en helt vanlig dusch??

Kneppsisak 3: TOELETTEN
image274
Varför ha en sån cp-störd spolgrej så att man blir helt lost första gången man ska använda den? (Det där mystiska "handtaget" längst upp till höger på "ryggstödet" är det som är spolgrejen. ) Lägg btw märke till hur dom har matchat hela badrummer i äckel-beige. Vääärt..

Kneppsisak 4: LAMPAN
image275
Eller ja, inte riktigt lanpan utan lampknappen. Som inte är en knapp utan en MÖRT! Som bara hänger där å töntar sig! Hur fan ska man kunna lista ut att det är lampknappen? Och VARFÖR? Orka ha wannabe-lampknappar hängande överallt!


Som ni förstår var varje toelett besök ett stort problem för mig. Men nu är jag hemma och allt är frid och fröjd. :D

KÖÖÖRRVHÄÄJ!

PEPP

HALIIHALLÅ!

här sitter man mol allena o blir allmänt pepp inför sommarens slut...något tragiskt, men eftersom jag jobbar häcken av mig heeeela dagarna så ska're bli gött med ledigt! o Jöran har dragit västerut till vår allas England och glassar runt som en o annan glidare!

Tiden verkar dock gå rätt fort och de ena efter andra sköjiga ralmar in! Vi kan bara ta o glömma att jag missar timbukt+peps+svenska akademien just nu...utan istället siktar vi in våra schmåschmåå ögon på
MALMÖFESTIVALEN! kom just på att jag aldrig varit i skåne (förutom vid genomresor neråt i europa sas) o de lär ju bli exotiskt!
artist efter artist band efter band! de går jävligt bra! tingsek, smk, timbuktu, anna ternheim, peps, kristian anttila, promoe, juvelen, mando diao....ja menar LISTAN KAN GÖRAS JÄVLIGT LÅÅÅÅÅÅNG!

JAG ÄR PEPPPEPPPEPPPEPP! söker för tillfället färdsätt att ta sig dit med (enda körven i det hela sas) men de ordnar sig! typ.

image269

En annan sköj grej för oss ibland-deppiga-utan-tushstjärnor-på-kinderna är ju kents comeback (oklart om de va en bra beskrivning...meenmeen iaf) de är värt! WOHO.

O Paris Hilton har vart framme igen! hon är ju för underbar de bryyden!

image270

inget (blev rätt mycket)

Ehh ööh aah jag heter Fritjof och jag ska blogga om....inget?
Sitter förtillfället ganska så jätteensam och gör....eeh knappt något!
Chekar fäztliga klipp på youtube tyyyp

ett tip:

http://youtube.com/watch?v=pa-6QAvosb4&mode=related&search=  vem kan dansa?!?!?!
Eh han kan!
http://youtube.com/watch?v=qq_tHNYtNME&mode=related&search= OCH! han kan!
Och här är jag om några år http://youtube.com/watch?v=ldPS5q_28Rc&mode=related&search= eeh inte! :P

Jag har några saker att nämna när jag ändå är här tex att lelle P e här! WOHO! :D
De har inte sagts innan (fråga oss inte varför?) nu har hon dock dragit ner till Skåne men lär väl komma hit snart igen!

Sen har jag börjat jobba! KORS I TAKET! Vem är de som är latast? Fritjof. Vem är de som blir bredbärare o cyklar häcken av sig varje dag nu då? Fritjof. Något oklart.  "it's all about the money". typ. Idag var en helvetisk dag med massa reklam! orka reklam. bra att man hittade en pålipål på vägen som langade oboy :)

Yeyee på torsdag drar Jöran iväg till England och upplever lite engelsk kustlandskapsnatur. Kan ju bli sköj...Frittan får försöka hålla ställningarna här hemma....fast hon ska i o för sig dra på 50års-räjv i värmland! kan ju bli sköj! Får se om vi hittar några najsiga grödor...

Nu måste nog Frittan ta o dra sig härifrån...MEN HA'RE GÖTT I LINGONSKOGEN!

Live Earth FFS!

Passande! Verkligen passande!
Under my umbrella ella ella ey eh eh - Låten sätter sig som klister i hjärnan... Men  känns som en passande låt i detta jefla sketväder!

Rihanna spelar live i Tokyo för Live Earth at the moment! Tv:n har stått på i ca 2 timmar o lär göra de ett tag till. Linkin Park spelade som tondöva svin alldeles för länge tills Wolfmother och Jack Johnson tog över o röjde som faen tills MamiFritjof fick dampet och tvingade Fritjof att komma o äta lunch samt stänga av tv:n!
Live Earth kan vara en av världens smartaste ideér! F&J älskar Get-Together-Happenings...så vad kan vara bättre än de här?! Save the world + musik! Underbart!

image268

Men nu få're räcka med Live Earth hyllningar !

HARE GÖTT I REGNET!

rastlös/tröttmört

Asså nu har det så gått för långt! Jöran is talking about the VÄDER. Sluta regna har jag sagt! Göött att jag ska till england vecka 29 med familjen för där lär de ju va varmt och sunny...  NOOT! Det är typ 15 grader där! Inklusive regn. t-t-t-t-t-t. Å vi bor inte ens i en storstad utan i en liten håla. Menmen tvättäkta i-landsproblem är vad det är och lite quality-time med familjen kan vara mumsigt det med.

Det man undrar är om det beror på växthuseffekten? Fast sketväder i Sverige på sommaren är väl inget nytt iofs.

Imon kanske jag ska på tractor pulling med papi! HAHHA! Klockrenaste sporten! Nånstans i skåne är det... Finfin övningskörning blir det isf. Vad man än tror så är det riktigt sköj på tractor pulling tävlingar. Man känner sig härligt manlig/bonnig. På tal om manligt så har Fritjof & Jörans feminismhat växt ännu mer på senaste. Allt som har med feminism att göra känns bara så himla orsch. Dessutom kommer man att tänka på BARBRO vareviga gång ämnet kommer på tal nuförtiden och plötsligt är senaste måltiden tillbaka i munnen [reflavoured version]. Senast vi dampade loss i ämnet var igår kväll efter lyckat räjv på Sticky Fingers. Diskussioner i seriösa ämnen på natten äger. (Glöm upprördhet angående bibliotikariers utbildning och bekännelser om tyska ljudböcker.)

Måste läsa senaste Harry Potter boken under sommarlovet btw. Å vart är den första??? Står inte där den brukar i bokhyllan!! Oroväckande. OBS, är inget HP-fan. Inte så mkt iaf.

På tal om ingenting så är det fruktansvärt orsch att Way Out West existerar. den liksom finns där och är brutalt lockande men inte tillräckligt för att man ska vilja punga ut med ca 1 miljon för shitten. Funderar på att langa ett funktionärsjobb. Men då måste man jobba en hel dag (8h) å då jag jobbar till halv fyra på fredagen måste det bli på lördagen.. hur mkt kommer jag då få ut av det hela om jag inte ens kan utnyttja den dagen jag får gratis till fullo? Måste diskutera läget med Frittan. Nu har ju dessutom Mika ställt in.  Men ändå det är ju liksom inte varje dag det är festival i GBG!

Lyssnar på Blümchen nu :D Vad gick fel när man laddar ner flera låtar av henne och sitter å lyssnar på? Allt det här är Jannes fel!

Ehhhh ska försöka hitta på nånting att göra nu. Äta något kanske :D
KÖÖÖRVHÄÄÄJJ!


Scheisse läste igenom inlägget nu och märkte att det är tattarvarning på min svenska. Inte okej. Hatar sunksvenska. Å då menar jag inte sunk som i just "Å", "åsså" "mkt" eller så utan sunksvenska helt enkelt. Skabbiga meningar och sånt. Urk.  

shupp

Jag kan bara hålla med Frittan om att uppdateringen här har vart fördjävlig. Inte okej.

Igår sprang vi tillsammans med Pehå runt i hela stan och letade efter hängsleklänningar utan att hitta några. eller Fritjofr ville inte ha nån men hon chillade med ändå. Tillslut tröttnade vi på att leta igenom affärerna efter det vi sökte utan gick istället bara rätt fram till kassan och frågade om de hade några. Så gick vi till Fiorucci och anföll killen i kassan med standardfrågan. Han visade sig vara en riktigt skön snubbe.

Vi: Ursäkta har ni några hängselklänningar här?

Skön snubbe: Neej.. men vi hade en grymt snygg från Rare här för några veckor sen. RIKTIGT snygg va den!

Vi: *försöker få en syl i vädret och fråga om de kommer att få in den igen utan att lyckas* [undrar varför han tjatar om hur jäkla snyggt någonting är som de ädå inte har inne]

Skön snubbe: Riktigt snygg som sagt!!

Vi: *Får äntligen chansen att säga nåt* Men kommer ni få in den igen tro?

Skön snubbe:  Kanske..................*pause* ...............................inte!


HAHAHAHA! Även om han va ett svin så va han BÄST! Såå dagens.  :D <3

KÖÖRVHÄÄJ!