läskeblask

Photobucket

TRYCK PÅ DEN!

Oh, Otis! Oh!

DAMPILATION. Yesbox. Men den här gången handlar det inte om typ Värsttragik eller nått sånt nu är det bara min egen cepiighet som stör mig. & sen att mina päron säger saker till mig som jag redan vet + att min broder går bärsärkagång & är otrevlig. Men whatever, orkar inte snacka om personliga tråkiga saker här, nä fyfan!

Idag var vi på Liseberg & såg Timo, sikken fäzt! De va nice såklart. Sen fick vi sockerabstinens & drog till Donken & langa pommes & en paj! GÖTTEDE! Sen kommer jag hem & dampar lite. Men intalar mig själv att det enda som gäller är att lugna ner sig. Att somna irriterad tar så jävla mkt på krafterna, så jag sätter på lite gammal Otis Redding...OJOJOJ i helvete! Varje gång jag hör hans röst på nytt efter ett tag blir jag alldeles frälst! Gång på gång på gång. Ladda ner lite typ "For your precious love", "Security" & "I've been loving you too long" ... eller varför inte "White christmas" t.o.m. och njuuut! De är så soft & fint så man typ känner för att...gå & hänga sig på ett jäävligt positiv sätt. Och, okej jag är inte först med att typ helgonförklara honom menmen.

Ojoj nu blev inlägget lite spårat...Från dampilation till kärlek. Man är väl schizo?
donkdonkdonk // Fritttjofff


scheisse!

Jäla SCHIIT! Skulle börja jobba idg vilket iofs peppen var obefintlig till men ändå liksom- CASHEN! Men vad händer? Jag vaknar och har feber :( Feeetttt ovärt. Har langar snabbkureringen idag genom att sova bort hela dagen, får se imon om det har fungerat. Tyvärr hade jag fortfarande feber nu på kvällen... Som grädde på moset visade lyxfällan, det enda nöjet jag hade siktat in mig på idag, ett gammalt program! Buhuh. I-landproblemen haglar. Ska nog gå och borsta tänderna nu så att jag i alla fall slipper smaka skit i munnen. Förresten varför är INGEN online på msn? Jag behöver sällskap!

Soolooong/
Jöran

ps. ångrade mig, ska nog käka inlagda mandariner istället. Man får ju passa på när man är sjuk, hehe!

fan va GÖDH! vol.2


(en aaaaaaaaaaasjobbig bil med släp som vi battlade med)

WOHOOOOOOOOOOOO! Jag blev s-s-superglad & gödhig i hela mig när jag såg att Jöran vart duttig & redan uppdaterat om våran hultsfredsvistelse! Allt stämmer så ända in i GÖDH-hetens GÖDH-hetaste! Kan dock lägga till lite

GÖDH:
Min spyvurpa (jag reser mig upp dagen efter, känner att jag måste spy. Hinner inte springa ifrån campet så jag slänger mig över vårt tält inkl. massa tältsnören & spyr ungefär samtidigt.....)
GAMLA BETTAN!
Jörans bilkörning
Sprayfärg
Underbara citat i Jannes dagbok

Kukigt:
Min spyvurpa
Bakfylla
Alla rövslickare när man kör bil
Dammpartysugrör is the shiiit!ALLA dagar är vår dolmio-dag!Jöran är inspirerad av Pete Dohertys tidigare jag & jag är käck
HÅKAN! - känsla fan känsla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nä, nu hostar jag sönder mig! Har fått tuberkolos. Blev smittad från hon bryden i Moulin Rouge igår...t-t-t man kan inte lita på nån! Oj, oj, oj! IMONIMONIMONIMONINOONIIMINN DÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KOMMER PEHÅ HEM!!! WOHOWHOWHOWHOWHOWHOHOWHO! :D PEPPEN ÄR HÄR!!!

Hoppas vi ses på Avenyn ikväll! Måste heja fram Svärije!  Gogogo! // Friiiiiitz

fan va GÖDH!

Home från hultan again! Vi campade skallen av oss i camp gödh och livet var ett party. Dock inte när man ska gå och lägga sig i sin frysbox till sovsäck. Eller när man vaknar på morgonen med näsan igentäppt av svart snor och trettioåtta lager kläder på kroppen i 30 graders värme. Då gäller det att snabbt som fan få av sig alla kläder och slänga sig ut ur tältet till den behagliga skuggan under partytältet. Nåväl (som raised fist-snubben sa) det va alltså både gödh och kukigt. Låt oss langa en lista:

GÖDH:
Tingsek
Håkan
Dolmio-pastasås
att äta i allmänhet
Looptroop
Skivan med ASVÄRD musik som helt random hamnade i vår kärlekskranka musikmaskin
trevliga mörtar som också hamnade i vårt camp
Rage against the machine
Billie the vision and the dancers
alla sköna stilar man kan kika på
nässpray
att fotbollsspelare ser gödh ut
telenortältets myshörna
TIMO!
Schlappa solbrillor dygnet runt
partysugrör
Att höra Arvid och Johans extas över hur "FAN VA GÖDH FAN VA GÖDH" någonting var
bilfärderna dit och hem
sms som: "ja gör heute ist mein Tag! :)"
att leka byta ut ordleken med texter om HIM samt att leva ut sin kiss&bajs-humor till fullo
att höra historien om Abúúú och hans kamphundar
allt sköj man kan läsa i bajamajorna


Kukigt:
när det bli för mycket av skabbet
Mange Schmidt
När folk anläder till vårt camp och berättar att "jag spydde just asmkt, kan jag sitta här ett tag?" och sedan börjar hulka på nytt
Bajamajabesök
Martin som tror att han är välkommen när han vill
matpriserna
att långa människor ALLTID hamnar precis framför oss vid konserterna
att vi inte kollade på Robyn
att vara köttkullad
ful färg på armbanden
stulna necesärer och skivor
Spaniens bajsmål i sluminuterna

Lär ju finnas en del att tillägga. Så snart Janne har köttat in vår dagbok på datorn ska den med sökerhet publiceras här också! Bilder är ju också najs.

Förresten, på min gravsten ska det stå LVEP
(= Livet Var Ett Party) så himla smart Äma!

GOOOODNIGHT!
/jÖrAn (14 bast igen)

HULTSFREDSPEPP

Hejohopp i lingonskogen!

Nu börjar de änna dra ihop sig & hultfred nalkas bakom knuten. Tjoho. Igår vare ÖB-festivalen som gällde.
För er icke-"medvetna om va de är" så kan vi säga att det är när man sitter i varsin nyinförskaffad solstol (eftersom förra året blev de andra stulna) på ÖBs parkering och äter glass/godis & peppar inför Hultsfred (eller annan valfri festival). Man kan även jämföra sina köp & tävla om vem som köpte värdast saker (en dörrmatta? en termometer? vattenpistoler eller ett förstoringsglas?)

Btw Jöran! Om du läser detta kanske de är på tiden att vi skriver ut en vägbeskrivning? Fast jag har ingen skrivare...
Men men. Imon klockan 9:00 avgår den röda volvon hemmifrån & turnen går raka vägen till Hultan där det enligt vissa källor ska vara regnigt ibland, men enligt rockparty-mailet så ska de va nice weatha så frågan är vem som luras. Emms & jag diskuterade o kom fram till att det va rockparty som va lurifaxer (<3) för att locka dit mer folk. Yeahyeah what evvah!

Hungrig! Måste åka in till stan & käka innan vi ska se på fotbollsjippot på Götaplatsen ikväll. Heja Svärje friskt humör skjortan hänger utanför! Egentligen är jag lika intresserad av sport som av myrorna i regnskogen i Långtbortistan, så mest åker jag dit för fäzten & för att träffa alla underbara människor :)sådärja! Avslutar med en awful bild från förra året. Skabbigheten va där.

PÖSSHÄJ! // Fritz

Ordning å reda, Lennart på lördá!

 

Vår bäste vän Lennart i Slottskogen

FYFAN VA GÖTTEDE!

OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJOJOJ OOOOJ!

Vilka veckor! I minst 2 veckor har man haft saker att göra heela tiden & sömnen har varit i princip oeisterande lixom matvanorna som varit rubbade som in i helvete!
Nu har iaf alla som vi känner tagit studenten! YÄÄH WOOH! Vi har turneratoss runt på allas mottagningar o snyltat all god mat & sen har de X antal dagar i rad varit fest på kvällen! Så som livet ska va!

LIVET ÄR ETT PARTY UNTZ UNTZ UNTZ! LIVET ÄR ETT PARTY RÄJV RÄJV RÄJV!

tänkte posta lite bilder men de får bli sen, ska dra ut till Saltis som normala människor borde göra idag & bada & fortsätta på den snygga röda brännan jag har nu! NOT. Idag va förresten 1a gången på typ 1½ vecka jag fick sova ut! Partynätter, filmkvällar eller att sova 6 st på någons studsmatta kan vara rätt så jobbigt! Så igår låg vi i min soffa halv 10 o slösåg på Populärmusik från Vittula sen somnade vi. Måste sova ut nu innan Hultsfred annars  kommer jag bli alldeles odräglig... För som de flesta förstått nu så blir jag JÄÄÄVLIGT grining när jag är trött & hungrig. That's life.

GOTTA GO! puss // Frittttjofff

uppdaterat med lite bilder, tjoho:Jöran har tagit studenten!Budskapet sprids

Fritjof med Nikki & Dan på flaket!

LÄEP

oj oj oj

YYYYSCHÄÄÄKTA bloggtorkan! den är INTE acceptabel! Jag & Jöran har diskuterat detta faktum o kom fram till att nån av oss borde langat så nu när ja såg att de inte skett en uppdatering va're dags & bara langat.

Kort sammanfattning sen sist:

- Fritjof lever. Jag vet inte om Jöran lever dock för sist jag såg henne var när jag & Län sa goodbye till henne & Jan på en svartklubb i Majorna (jöran när du läser detta: uppdatering om vad som hände!) De var inatt efter att vi vandrat runt hela vasa/järntorget/2dra långgatan efter något värt ställe sen tappat peppen & langat BK (gottgottigottgott). Sen åkte vi på vinst/förlust till klubben på "hemlig" plats & där vare RÄÄÄJV! Snacka om untz!

- Fritjof har tagit studenten! Är i total chock eller nått liknande & fattar inte att de är SLUT. Tror jag ska till skolan imon & träffa alla älskade klassmates igen, men ickedå!

- Jöran har käkat asgod wannabe-kebab på Hammarkullefestivalen. Haha har rätt dålig koll på vad hon haft för sig på sistone alltså...

- Fritjof har sovit ALLDELES för lite på sistone. Varit hemma runt kl. halv4-halv5 de senaste 5 dagarna (förutom igår: 2! woho!) & har vänt på dygnet totalt. Härligt! That's life som nybakad student!

- Både Fritjof & Jöran har peppat inför Hultsfred & bestämt att Frittans nerprejade bil ska agera fordon dit. Tjoho!

Yeeyee får se om de dimper ner ngt till inlägg inom de närmaste när man nu ev. hittat peppen att skriva igen. Kan dock bli lite späckat shema iom alla studentsaker! Ojojoj.

Tisdag: Hvittan
Onsdag: Donner (Jöran!) & Hulebäck
Torsdag: Rudebäck & GTG