vad i helvette!

Bara att gå och hänga sig alternativt göra några snabba snitt vid kroppspulsådern, FACEBOOK FUNKAR INTE! Usch hur kan dom med att inte låta den skiten fungera jämt? Fattar dom inte hur många liv som blir meningslösa utan fejjan? Nu börjar dessutom mitt dagliga förråd med bloggar som måste läsas ta slut så snart sitter jag här med en prima internetuppkoppling framför mig men inget facebook! Det är ju som att ha en tv men inga tv-program! Herregud ska jag behöva läsa en bok eller vad är grejen?!

För övrigt så råkade jag gå och lägga mig åtta igår! Hade glömt ställa om klockan och va så sjukt tött så jag tänkte "nio är ju ändå en helt ok läggdagstid". Vaknade sedan av ett sms som jag enligt mobilen hade fått klockan nio. Kändes mysko att jag skulle ha hunnit somna, få sms och vakna på samma sekund och slutsatsen kunde dras att jag i själva verket hade lagt mig klockan åtta. YES, två timmar fritid hemma den dagen!

Imon blir det gammal torsdagstradition med Sticky och topfloor. I kombination med höstlov kan det bli en riktig höjdare/ren pest och pina beroende på vilket humör man är på. Fritte förresten vad händer med Timbuktu, du skickade ett mail men sen? Jag är fetttttt på! Nån annan som langar peppen för Timbuktu på Trädgår'n 14 november? jajaja!


KNEGARHEJSVEJ/
J


Dansa, dansa era jävla svin!

JAG GÖDHAR SKALLEN AV MIG SÖNDER & SAMMAN! JAG BLIR SÅ OTROLIGT LYCKLIG!!! Inget öga i familjen Gödh är torrt efter detta - FAR & SON!

http://www.myspace.com/farochson  Fö e de SMK-Frej o de gör allt ännu gödhare!

PUSS! Snart e de bio igen, en tradition att minnas // FrrrrrrrrrRRrrrrRRRRrrrrr

hiss & diss *modeblogg*

Underskattat: Kalla klyftpotatisar

Överskattat: När inte har kollat mobilen på typ SKITLÄNGE och ändå inte fått ett enda sms/samtal...

Måste också hålla med Fritz om att gud vad getta out of hereee känns sjuuukt motiverat och brutalt lockande! Inte för att jag har så mkt emot gbg men det hade vart kulkulkulKUL och bara att inte jobba är ju 1000 ggr värt det! Suget är ju absolut inte här heller när man hör folk på jobbt som snackar om sina planerade australien/asien/hela världen resor dom har inplanerade och klara... suck. ÅH VILL! Frågan är bara när man ska sticka? Typ i januari eller kanske lite senare?

ojojoj som den hemmafru man är måste jag ta tag i tvätten nu! untz.
Jöööran


Vampire Weekend

Känner att Jöran är duktig far som uppdaterar & jag har som vanligt inget vettigt att säga...
Men eeh ok i helgen har jag:

- Ätit marängswiss hos Ph, tittat på Freaky Friday & I ditt ansikte & somnade typ sedan i soffan
- Bakat bullar
- Fått Navid & Gudarnas nya cd signerade på ett inte så folktätt Bengans men dom va roliga, som för det mesta antar jag.
- Haft filmkväll hos Andy, som slutade som det brukar typ. Med andra ord med mig & julia i ett rum med romantiska komedier & dom andra nånannastans med skräck/zombiefilmer. Sen så spårar det såklart & efter den här helgen kan man ju bara konstatera att spray/sprutgräddskrig är typ det roligaste ever! HIGH 5!!!
- Fått reda på att min new aids är nån allergi & därför fått gorillor i huvudet & undrat vad det kan vara....

Och idag har jag:

- Vaknat med ångest
- Kommit på att Nick&Andy faktiskt SKA till Aussie
- Fått mer ångest
- Fått mer ångest på jobbet eftersom det var 5 pers för lite vilket ledde til kaos & jättemkt extra
- Kommit på att jag måste get out of here:a ASAP!! (jajaja emma, pehå & dan!!!!!)
- Dampat & konstaterat att det hade vart gött & förtränga att man lever
- Jobbat 2 h & 20 min övertid.
- Ätit den sjukaste middagen (falafel, potatis, brunsås & blomkål (avvadlixom?))

Nu vill jag bara ha tårta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! // Frrrr


sablans

åhnejockså min reservplatsbokning på yogan har blivit en ordinarie nu och plötsligt känner jag att jag inte riktigt orkar. Men nu är det too late att avboka så det är väl bara att hurta iväg.

I lördags va en oklar kväll. Planerna svajade från Navidspelning till filmkväll hos Emma till värd utgång med Hani. Vi började med att supa oss själva under bordet lite på förfesten (fast bara lite) och sen langade vi i tur och ordning the queen, rockbaren (fast vi kom inte in så det räknas nog inte, men det va ändå en del tid som spenderades i kön) och sedan the queen igen. Skojjigt värre. Yalla-youghurt-flaskan är för övrigt den nya petflaskan. Antar att en simpel ukrainer som typ län är med på noterna här...


ps. herregud va jag har börjat bli omotiverad i bloggen men det är väl bara för att det inte händer så värst mycket...

puzz!
/J

tisdagsnöje

Woho, Jöran har skapat ett tisdagsnöje! Varsågoda att knepa och knåpa bara! FINN ETT FEL!
Förresten, visste ni att motsatsen till Tjock&Lycklig är Trött&Överviktig? Det stod på aftonbladets löpsedel och tillståndet orsakas av alldeles för mycket havssalt.

Här är för övrigt en pedagogisk förklaring av begreppet tjock och lycklig:
           
        Tjock             +               Lycklig          =       Tjock&Lycklig     
fyfaaaaan va omotiverat. mår dåligt över den här skiten men va ska man göra när man inte har någonting att göra?
Veronica Maggio är najs förresten! Dessutom har hon en låt som heter "jajaja" GÖTT.whatever/
J

Random

GÖDHIGHETER:

- G
ödh. Undersökningen om hur det är o va full på jobbet vill jag gärna se nu! Har ju funderat ett & annat på det...
- Gödh. Navid är vår man.
- Patrik 1,5


- Mina katter.
- Fyrverkerier.
- Song to the Siren.

OGÖDHIGHETER:

- Life sucks
- Min mp3 funkar fortfarande inte & nu har jag faktiskt ansträngt skallen av mig för å hitta felet. Fan.
- Våran backe upp till parkeringen. (som medförde ogödhighter igår kväll)
- Min fot, den har ett köttsår.
- Min kropp, New Aids är fan inte så jävla kul.
- Postens kläder som gör att man får svinigt dåligt självförtroende
(uppenbarligen ännu en ogödhighet: mitt självförtroende som låter sig påverkas av vilka kläder jag har på mig)

jajaja// Fritzo

OOOOOOOOOOOHH

OHNOOOOO den beryktade, fruktansvärda, slappa men brutalt rastlösa söndagskänslan har infunnit sig hos Jöran! För att råda bot på detta håller jag på att ladda ner Mamma Mia-filmen. Jajaja. Röda sten igår va ungefär lika oklart som vanligt. Man dras till det där stället även om det ALLTID är lite halvlyckat när man väl är där. Men igår hade de i alla fall verkligen tagit sig i kragen och fixat musik som passade temat. Vi cyklade dit också! Väldigt underskattat ändå.  Alla uteställen borde ligga på cykelavstånd hemifrån.

Dagens bekännelse: För några dagar sen när jag var ute och gick i skogen med hunden så låg det massvis med ekollon på marken. Dom va så himla fina och blanka och lockande så jag va tvungen att plocka med mig en hel hög. Sen när jag kom hem langade jag nån slags installation där dom låg halvt i vatten. Jag tänkte att dom skulle gro och att det hela skulle bli oemotståndligt vackert. Nu är det mest brunt runt omkring dem och de har nästan inte grott nånting. Känns misslyckat och som att jag är lite äckligt mycket skogsmulle. Tjatade dessutom på mamma och pappa att vi skulle åka ut i skogen och plocka svamp idag...

Man kanske skull ta och läsa lite medan filmen segar sig över till min dota.

tack och hej, leverpastej!
/jöran


приветственные восклицания

Här haru din bäfver! Inspiration för ikväll då det vankas rysstema på Skoldiscot på Röda Sten:


Photobucket

Själva funderar vi helt enkelt på rysk isprinsessa-temat! // DR F.

outhärdligt

Dagens i-landsproblem:
När man noppar bort hår med en pincett åsså fastnat ett litet hårstrå på insidan av den ena pincettdelen så att det inte går att få tag i ett nytt hårstrå eftersom att det gamla sitter där och är lika brett som det nya vilket gör att pincettdelarna inte kan klämmas ihop tillräckligt mycket.

CAN'T STAND IT! Det stör ju hela noppnings-flowet man har fått in!

/J

Jag blir så jävla förbannad

Dagens i-landsproblem: USB-sladdar. Hur många kan man ha egentligen? Varför slänger man inte gamla? Varför vill ingen fungera trots utbudet? De va då sjävla fan... // Fritz

update 17 minuter senare: FAAAAAAAAAAAAAAAANJAGBLIRSÅÅÅJÄVLÖAPISSSIOGHIEJ<gykjGYJKUYFGVJIOUYFGVbjhugydfjen jekrjuhbtgjn AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAV VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD?!?!??!?!?!?!
Ingen jävla fittusbsladdfunkar juuuu. Jag skulle LÄTTLÄTTLÄÄÄÄTTT kunna börja grina av frustration just nu!!! AVAVAVADVADVADAVVAD!?!??!??!  va i helvete ska man göra? "blablbla i ditt arsle jag känns inte igen" AV vad vem bryr sig? låt mig bara fixa allt SOM VANLIGT. HELVETE!

update 20 minter efter 17minutersupdaten:
Sådärja. Nu sitter jag & lyssnar på Slipknot, försöker varva ner efter att ha slängt minst 5 usb-sladdar i väggen efter att ha försökt i alla jävla hål i datafanskapet. Men fortfarande inget resultat. O då har jag gjort alla mina tekniska trix (läs: startat om datorn) FAN. Man blir ju lack ändå. Tror att när jag väl blir arg så får jag nån slags damp som bara gör allt värre. Lukas skrattar åt mig. Haha, de skulle ändå va kul o spela in nått av mina dampryck (dom kommer verkligen allt mer sällan nu förtin' dock (A)) Men haha ni hade inte trott de va jag. Whatever. Det här framställer mig ju knappast i nån gödh dager. Men va ska man görä?

landet i sydöst

Tänkte bara påminna om en underbar ukrainitet som jag själv blev tipsad om för några år sen... Tack Jens/Elin! (tror jag det var?)


www.valeria.seojojoj!


/jöööran

STORY del 2. - Party & äventyr

Det var dag nummer ett på det stora äventyret. Sonen steg upp ur kabyssen med ett "hepp" som ekade långt in i skogen. Där blev den lilla bäbisbävern orolig och började koka. Korven skulle strax vara klar så fröken började duka till fest. Det skulle bli det största partyt i byn på länge. Fyrverkerier, ballonger och så hade man hyrt in artisten Chaka Khan. Hans svåger sa hej. Men hon tänkte minsann inte lyssna. Pojken ställde sig i matvrån och skalade potatis samtidigt som bästisen Greger kom inskuttande genom dörren och skrek "Alle man på däck! Pumpa läääns!" utklädd till Kapten Haddock. Varför ska du alltid göra så där?! Skrek hon förtvivlat och föll till golvet. Det var dags att flyga vidare mot nya äventyr. I resväskan skulle det då finnas det nödvändigaste, en rosa slips, jordnötter och en burk ansjovis. Vilket äventyr! Han längtade redan.

Story by: Familjen Gödh


STORY del 1. - Den sorgliga sagan om Svarte Blixten

Det var en tidig morgon i april. Knopparna började slå ut på bladen på träden.

Bakfull som ett as stapplade Svarte Blixten in i hagen. En underbar start på en inte så underbar dag som bara kunde leda till ont. Men om han hade tur kunde han kanske stöta ihop med Elvis Presley, men det handlade bara om tur i så fall. Han kikade upp mot trädkronorna samtidigt som han spydde lite i sin mun. Men whatever.

Han tog upp dagens GP från golvet och slog upp femte sidan. Där började det roliga. Men det roligaste var ändå när han spydde i sin egen mun. Vad skulle mamma säga om det här, ingen visste... Damdamdam!

Vad skulle hända nu? Kanske kunde det bli en okej dag ändå. Men man kan aldrig riktigt veta tänkte han. Han skrattade för sig själv när han tänkte på hur det hade smakat. Vilken fördjävlig dag tänkte han samtidigt som den första tåren rullade ner för hans kind.

Story by Dannie & Frittan (iförda stödkrage)

Det var första storyn av sju som skrevs av familjen Gödh på autobahn genom ett mörkt & regnigt men även räjvigt Tyskland på väg hem från Spanien. Tänkte hålla er på den förväntansfulla sidan (eeh?) så med ojämna mellanrum kommer vi publicera dom andra. (Jag bestämmer för jag har storysarna, power foo shoo'!)

Ikväll ska vi se "En helt okej semester"-dokumentären inklusive alla kommande bortklippta scener hemma hos Janos. Tjingeling! // Fritz


citat ala spain

Janos låt gärna pressen schmeka dig hårt i och med detta inlägg...

Nåväl, mer eller mindre minnesvärda citat från tourettes de mar:

- Kalle Anka...
*avbryter* - Säg inte hur den slutar!

NU BLIR DET ÅKA AV!

"När vi kommer av färjan i Puttgarden så kommer jag att starta igång korvgrytan!"

Säg ifrån!

Bacon.

"Det gäller att ragga i rullstol och räjva i stödkrage."

"Det är ju inte lätt för dem att känna igen er första gången ni kommer..."

"Det är Baloo jag vill ha!"

"Gracias! oj, whatever.. Danke!"

"Mooot djungelboken!"

-Kan du ge mig ett päron?
-Hur stavas det?
-P-Ä-R...

"Inte för att vara Doris men..."

DJ ABUELO!

"Jag ska bara kolla skrovet."              (hahahhah ehh kan nån förklara den här för mig??)

"Jag ska inte bli ekonom, jag ska bli gödhilatör!"

"Orka betala, vi vill inte betala vi vill bara festa. Fuck off and die. Betala i din ansikte... ehehhe"

"jag har fött dig MIN SON!"

"Över lag, låt gå. Det mesta, låt gå ändå"

-
Så himla bra att ni kollade stationen!
-Mmm... fast nu kom jag på att jag inte kommer ihåg vilken det var...

-Jajaja!
-Jag blir så jäääävlaa förbannad!

"fan vad alla fick vänta på de här Quicka stället då!"

Sådärja det va dem! Rakt av från boken, vet inte om en del kanske borde ha rensats bort men whatever. Det mesta låt gå som sagt.


TJOFRÄS/
Jöran


arbeitsbloggisch

Lite uppdatering på mitt senaste inlägg... Det sista chefen sa till mig idag innan jag gick hem var:
"Du måste fråga, du kan inte jobba som du själv vill här, du kan förstöra allt"

ooojdå! Ingen domedagsstämning här inte! Orkar inte dra vad som fick honom att säga detta men i mina ögon var det verkligen ingen big deal och hade definitivt inte blivit det om han bara vart lite mer tydlig (skylla ifrån sig 4 life). Men låt gå antagligen? I övrigt trivs jag ju ändå skallen av mig.


/J