ny grej?

Eftersom att det verkar vara värsta grejen med onödiga inlägg här så tänkte jag bara säga att de va nåt jag hade tänkt dampa på här men nu har jag glömt bort det! :O Lite surt. Men det kommer säkert fram förr eller senare. eehh.

Sitter btw och läser "NyTeknik" HAHAH! Värsta manstidningen men den har sina goda sidor. HAHAHA*1000 ordvitsar = BÄST!

Ännu en totalt ointressant sak är att Jöran ska göra projektarbete om ekologisk mat! Väldigt viktigt ämne osv. Det kan bli najs och jag är sehr pepp! Å på måndag fyller Ämäliäma år! Jeehoo! Äntligen kan vi räjva tillsammans :D PAARTYYPARTYY!

Fritjof ska tydligen till frissan imon så vi kan alla förvänta oss en revolutionerande frisyr inom en snar framtid. (eller jag tror de va imon??) Jag skulle tro att det finns två alternativ till hur hon kan se ut efter frisörbesöket. Antingen langas en lugg (se illustration till vänster), eller så dampar hon och langar rakat och lösmustach + sånt där litet skägg under underläppen (se den andra illustrationen, PUCKO!). En kvalificerad gissning är att det är ungefär 50/50 chans till bägge alternativen. OBS ni får tänka bort glasögonen eftersom att frittan numera bär linser. Men jag orkade inte leta upp nån ny bild.

image294

Spänningen stiger! Måset säga att bägge alternativen är jefflans snygga. Men en skönhet klär ju i allt som bekant.


KÖÖRVHÄÄJ!

U N T Z

våra liv är officiellt över. vi har återigen börjat skolan. IT'S OVAH!
näjaskojjah! livet är precis som förr med undantag för att vi måste sova mellan räjven!
just detta förstörde så att vi inte kunde gå på sista elviraräjvet...men vi överlever o räjvar på hemma med att göra hatlistor (som med 100% säkerhet kommer att publiceras här inom kort!) lyssna på steve aoki, uffie o justice. PRISA UNTZET!

image293

Medan jöran är och svettas så har frittan knåpat ihop den här (b-kvalle = love paint!)

LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETS RÄJV! RACKANSBANANERSTACKARSAFRIKANERSVINGARILIANERHÄJ!

p.s. de här va ett rätt så onödigt inlägg men vi vill bara att ni (och vi) ska veta att vi lever o livet är en fäzt d.s.

UNTZUNTZUNTZ

image292

De är de här som gäller ikväll! Frittan o Jöran har peppat hela veckan o ikväll äre untzuntzuntz!
Verkar ju va värsta
räjv! Så de ska bli gött o shaka ass leite! Vi har suttit o spånat lite angående temat o kommit fram till vissa käcka förslag, men vi får väl se va de blir! Tanken om vattenfärg på hela kroppen skippar vi nog dock efter diskussioner fram o tillbaka! orka förstöra andras kläder sas!

RÄJVRÄJV! Nu ska vi hitta nemo o leta fram dykarutrustningen! Tchüss!

??????

Pehå du har väl inte åkt paw reektheeht? Du bor väl fortfarande hos din mormor bara att vi inte har setts på några dagar? Itts tru?

Vi ses snart helt enkelt! Tänkte väl det :D

LÖÖVHÄÄJ!

´dampelidampdamp

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=106&a=363455

AHH! Vad är detta?? Orka vara 18 år och inte fatta att när man ringer med sin mobil kostar det pengar och om man får en mobil gratis när man tecknar ett abonnemang så är det antagligen inte det billigaste abonnemanget. Och orka att hans mami tycker synd om honom! Ännu mer orka att de frivilligt skämmer ut sig i tidningen med hela den där historien. Hade jag vart så dum så att jag hade tagit ett sånt abonnemang utan att de skulle kosta en massa så hade jag sbsolut inte velat flasha det inför hela Gbg i GP!

Snälla Connyponny lär dig ta hand om dig själv ffs! Vad ska det bli av honom i frantiden? Jag som trodde att jag va naiv. t-t-t-t-t-t

AHHHHÄÄJ!


mera WoW/ scoutvandring

När F&J först anlände till sitt arbetspass på Way out West verkade det som att de kommit fel och istället hamnat på svenska scouters årliga läger. Detta har ju redan Frittan berättat så vi behöver inte ta det igen men lite bilder från Jörans kvalitetsmobilkamera kanske kan vara på sin plats!

image284

Glädje under ett paraply i väntan på Kent-vakt.

image285

Hela scoutgruppen påväg ut på vandring. Och det va i sån här miljö som alla staketvakts-losers skulle få tillbringa sin festival i. Ingen ont om skogen men hallåååå!

image286
Schmutsiga futter å ett stycke regnponcho. Vädret va ej på topp vid detta tillfälle.

image287

Fritjof langar skepsisen eftersom att vi fick vänta i hundratusentals år innan Kalle-vakt hade tid med oss. I bakgrunden ett tufft affro som va i vår grupp. 

image288

"Grupp H3, gå å lägg er i lådan så hämtar vi er när vi behöver er!"

Nesch jag skojja. Inte fick vi åka på fyrhjulingen heller.

image289

M-m-m gott-gott-gott! Deluxemat å Fritjof och Jöran gillare!

image291
KOLLA! Jörans nya tiger-klocka som hon köpte av en svensexa-kille! Den är såå fin! Å den går också! Amazing. dessutom kostade den bara 7 kr och 2 euro.

Das was das!
KÖSSKÖRVSHÄÄJ!

WOWuppdatering

WOHO! Nu är Frittan & Jöran tillbaka in (nästan) real life efter en helg med Way Out West!
För att ni ska förstå enkelt är de lättast att bara säga ett ord: VÄRT!

Shupp! De va precis va de var! Eftersom vi inte hade velat pröjsa för hela kalaset anmälde vi oss som volontärer vilket visades sig vare ett mycket smart drag.

När vi kom dit såg vi först laleh som va lika goisgos som alltid

image281

lalalalaalaleh

image282

hehehahahihihöhöhähähåhåhuhuhoho vi är bävrar

Sen såg vi Albert Hammond Jr som oxå han va jävligt gosigos o sem skulle vi gå o jobba. Vi samlades typ 40-50 pers o sedan bar de av ut i skogen. De kändes som om vi va på scoutläger o allt va allänt konstigt. På väg runt festivalområdet droppade vissa ur gruppen av o fick sitta som staketvakter o se till att hindra folk som försökte planka. Vi trodde först att detta skulle bli även vårat öde. men ICKE! tänk er tanken att sitta i en skabbig skog i 8 timmar. funkar inte!
Näpp F&J hade mktmkt mer tur! Vi fick chilla vid ingången o checka armband/väskor o sånt där!
De va 300 ggr mer värt o man fick träffa massa käcka människor som tex snubbar med rakad munkfrilla (gillart!) o bitchar som tror att dom va något men vi ägde SÅKLART dom för vi är bäst.

Ett annat såååå cool sak va att vi fick hänga backstage! :D WOOOHOOO!!
vem har lixom sett hives i schnögga kostymer, laleh + band, juliette i snygga tights, moneybrother (okej Frittan missade honom...trots att han gick 1 meter ifrån oss...surt sa räven men F överlever!) albert hammond jr:s band? JO F&J!!
De va även mkt fräsigt när gittaristen i Hellacopters sa till Jöran ngt i stil med "oj! gick de bra? haha" när hon höll på o trilla i en lerbacke o vi bara asgarva! de va cooooolt!!

Vi skrev även en tvål-alkohol-låt. Hedrade de snyggas gud för att alla schnögga människor vågat sig fram ur sina hålor. Respekterade Kalle-Vakt. Såg Manu Chao, The Ark, Säkert! och det bästa! TEDDYBEARS STHLM! de va så jävla räjv o helt klart de bästa! :D

Efter vi chillat 3 låtar på Kanye West [keine vest ] drog vi till mackedonkan för att ladda upp inför mapei i kajskjul 8.
vi gör exakt tvärtom som alla andra gör! För folk brukar ju äta efter dom räjvat, vi gör de före...fast vi är ju iofs hungriga tjugofyrasju så vi kan äta närsomhelst.
Där ringde vi McD kundtjänst för o fråga va de va för cheese på cheeseburgarna...men dom svara inte. dåligt asså.
Vi snacka även om Lily Allens inställda spelning o kom fram till att lily kunde ta Fritjofs sönderdansade bianco-påse samt nån jävla blockflöjtsspelare på kungsgatans flöjt o köra upp i röven. opps vi är schnälla egentligen. som ni vet.
Sen drog vi till kajskjulet där vi dansa lite lamt till hiphop...sen kom basutbudet o rappa svensk skit (vi tål INTE svensk hiphop för de e så jävla GAY!) o mapei verkade chilla på're o vi orkade inte med svettiga äckliga män så vi drog!

Men helt klart heeeelt värd helg! :D

image283

m-m-m!

TJARRÅ HARE GÖTT!

p.s. vi fick med oss massa paraplyer hem oxå. vi ska sälja dom på svarta marknaden. d.s.

p.s.2. vi skojja :D. d.s.

WOW WOHO


paniiiik... ehe. så lång tid e de tills man sitter där med läxor o prov o skit. MEN! orsh på de nu! imon e de fritjofs sista dag på jobbet!!! woho! de ska vi fira med jobb på way out west! fast de går lixom inte o jämföra volontärsjobb för att man vill se lite gratis sköj med slit på posten! nejnej! utan de där ska bli sköj! :D
vi lär absolut inte hinna se allt vi vill se...men ja menar en liten del är bättre än inget alls!! (dagens visdomsord?)
typ albert hammond jr, lily allen, säkert, hello saferide, mapei o laleh etc! DGB SAS.

YEEYEE!! måste. se. kvarteret. skatan. nu.

HA-HA-HAAAAA!

p.s. börjar tvivla på om mina käcka bilder o länkar funkar! men orka bry sig. d.s.