blond

VARNING! Extremt lång och omotiverad jobbutläggning!


jahaja att jag har ett av världens hjärndödaste jobb är tydligen inget som hindrar mig från att misslyckas med det... och desstom bli idiotförklarad av min närmaste chef. Idag skulle jag bygga ett antal ställ som det sedan ska stå dvd-skivor i. Man bygger dem av massa olika kartongbitar och en utav bitarna är stället/lådans botten. Jag byggde sådana här ställ tillsammans med två andra i förra veckan men nu skulle jag bygga 20 st själv. Efter att ha gjort hälften och ställt dem på sin plats kommer chefen och påpekar att jag har satt golvbiten på fel håll och dessutom glömt några klistermärken som skulle sitta utanpå. ooojdå. Jag tänke det att det är luuunch, bara att göra om liksom och dessutom att han skulle förstå att det var ett tillfälligt och inte kroniskt fall av låg hjärnaktivitetsfrekvens från min sida. Men tydligen inte. Först kom han och sa åt mig att göra ytterligare 20 sådana ställ (vilket hade kunnat hända även utan den lilla incidenten) så jag anade inga ugglor i mossen, men SEN! När chefen va borta sa minichefen att jag skulle få göra sju stycken av ett nytt sorts ställ. Materialet till det åttonde, som också stod framme, fick jag inte använda. Det hade nämligen chefen bestämt skulle sparas till när han kom tillbaka så att han kunde INSPEKTERA mig medan ja byggde ihop delarna! INTE OKEJ. Sååå jag började bygga på de sju första... men så fort minichefen som visade mig hur man gjorde hade gått så klantade jag mig IGEN! Herregud fick typ panik på min egen efterblivenhet men lyckades med milt våld fixa det hela. puh! Liksom what's up med att misslyckas med en så enkel uppgift när man verkligen försöker? Är jag dum i huvudet på riktigt??!  I alla fall så fick jag upp de sju ställen och väntade in chefen. Time för test. Läskigt. Jag trodde att det kanske inte var så seriöst så när ha gick iväg för att instruera någon annan så fortsatte jag i bygget av skiten men när han kom tillbaka så var det "Nej! jag ska se när du bygger!!" oookej. Ehm. Så han stod och glodde medan jag försökte få ihop crappet. Då kommer den älskvärda kommentaren "är du nervös?"  "Ehhh ja lite, ett TEST liksom!" "nejdå jag ska bara kolla hur du bygger" hmm okej men orka att du inspekterar sönder då! När allt var färdigt så gick han fram och kollade om det var okej, vilket det tydligen var, woho :D Men precis när jag trodde att allt var kolungt så kommer FÖLJDFRÅGORNA!
- vad är detta för ställ? och
- hur många filmer får det plats här i?

HHAHAHH! Alltså seriöst! Så himla oklart! Men när man stod där så va de blodigt allvar och en kamp om livet typ. Tack och lov så lyckades jag svara någorlunda rätt. Förnedringen och idiotförklaringen var dock där. Men tydligen har han tagit tid på andra när de har byggt så jag antar att jag inte är den förste som har blivit testad. jajaja mycket ska man vara med om.


Well.. antar att man hade kunnat korta ner den här historien till ca tre meningar men min begränsade hjärnkapacitet hindrar mig från att förstå hur.


*orolig för att nån läkare ska komma i närheten av mig, uptäcka min hjärndödhet och dödförklara mig*
/Jöran


tillåt oss garva - update

Jörans kommentar till förra inlägget "Hahahhahhah klockren organisation av posten där!"
Ett konstanterande (som gjorts X (läs enmiljonfemhundratusennittiotre) ggr innan av mig o dannie. var.) För ingen blir ju förvånad när ni läser att mitt försök att missbruka makt misslyckades pga att de blev ändrade planer. Jag fick öva på en annan del så jag kan gå den själv imon. Jag känner "jajaja, låt gå". Precis som det mesta på Posten. Gödh äre. // Fritzz

tillåt oss garva

Ojojoj, man vill ju inte att det här ska börja likna nån arbetarblogg, men vafan? Det är ju typ våra liv nu, jävligt sorgligt nog. Iaf tänkte bara låta er garva av oklarhet åt morgondagen:

Jag ska gå en helt ny del imon. Med en prao. Ha. Ha. Ha. Praon gick där idag med, vilket betyder att han gått där mer än mig. Jajaja. Jag känner logiken. Kan bli kul. Jag lär ju fråga honom en del med. Typ som varihelvete delen vi ska gå ligger ÖVERHUVUDTAGET! JAJAJA DET ENDA RÄTTA! :D

Frågan är ju då om man ska låta honom göra allt jobb? Antagligen det enda rätta. Maktmissbruk fo sho'!!! // Fritz

sooooooo fuckin' sry

ojooj I'm so fucking sorry för den oexisterande uppdareringen från min sida här... BAD! Nåväl.

Firande av pål-i-bål-skål igår! Förfesten va det sköjjigaste men jag, län, hani å janne avverkade effektivt the queen, bam bam och klubb O ändå. Deppigt dock att vi skildes åt från resten redan efter the queen och sen aldrig sågs igen. Menmen. Mest garvframkallande var Arvids "men vi drar dit och drcker typ 20 öl å sen ehehehe" *langar bäverarmarna svängande fram och tillbaka* jajaja antagligen bara min utbytarson som förstår vad jag svamlar om.

Jag har ju blivit musikserviceknegare nu också vilket är mycket nice! Trivs som fisken i vattnet även om jag hamnade borta i vad folk kallar "bunkern". Får väl se om jag lyckas avancera senare...

Den stora frågan nu är om man ska ducha innan eller efter coyote ugly. Antagligen är innan rätt svar. Så underbart gödh med en hjärndöd film att slappa loss med på söndagskvällen för övrigt. På tal om för övrigt och annat om inte har med saken att gör så har jag börjat läsa nån deckare som verkar najs, "ett liv att dö för" whatever vilken det är egentligen, det känns mest bra att läsa! Underskattat som tusan men under en miljon strandtimmar i tourettes de mar så fick jag upp ögonen för det igen. grrrrreat!


detta var ju ett givande inlägg att minnnas.. not. Jajaja

Hej svej leverpastej
/J


Hey Joe!

Hola! eftersom folket som läser den här bloggen mest (endast? lite svårt att klura ut men problablabla) är våra vänner så vet alla säkert redan att vi är hemma & därför orchar jag inte lägga upp bilder för alla har/kan se dom på fejjan. Gödh e de. O därför vet alla såklart redan att de var en resa att minnas, men let's göra en bra/dåligt-lista

BRA:

Sol & värme
Vågorna på stranden
Barcelona
DJ Abuelo
Filmkameran
Schtekfar
Nattdop i poolen då man kommer på att man har pengar i behån
Fruktbuffén på hotellet varje dag
Spice Girls
Ryska Maffian
Pringles
Vem?-leken
Mañamaña-tänket

DÅLIGT:

Svenska flicka-stämpeln
Pensionärer
Jobbiga människor i affärer som använder svenskaflickastämpeln
Matbuffén på hotellet varje dag
Salt & vinäger-chips
Flugor
Mañamaña-tänket

Nu får la Jöris fylla på om hon orkar/vill. Fö så började jag jobba på posten idag igen. Jajaja, gödh. LET'S MAKE SOME FUCKING MONEY! Det enda mantrat som behövs för att jag ska görä't, hur mkt jag än hatar reklam & tynnered. De va iofs gödh idag för innan vi gick hem dunkade Jimi Hendrix ut genom högtalarna och skapade den enda rätta känslan, God! I love him! Hare fett // Frittan aka. Slappsonen

otippat

Jag rotar i syrrans garderob efter något och hittar ett suspekt föremål.

jag- Vad är detta för grej?
syrran - En köttkvarn.


Det var verkligen en köttkvarn på riktigt. Hon hade tydligen fått den av mormor. Vet inte riktigt vad jag ska tänka om att min syster tycker en köttkvarn är en bra-att-ha-grej.
Nu packar man för fulla muggar! OCH! Vi har köpt en videokamera! GÖÖDH! Det kommer bli en fet fest. Nej men om man sulle ta och epilera benen nu. Torsagsmys.


HOLAHOLA! (jag måste utöka min spanska vokabulär, det kkan bli mitt mål för veckan. Läspandet har jag ju gratis så uttalet ska nog inte vara några problem)
/JöranVIIIIIVAAAAAAAAAAA ESPAAAAAÑAAAAAAAAAAAA!!!!!

7:30 lämnar das bus el gotenburgo imon! TJOHO!

Packat & klart (tyyp)! För en vecka i spanien lär de behövas 18 tishor/toppar, 4 klänningar, 5 par skor & 5 väskor. Det är vad jag har hört. Utöver kjolar, shorts & jeans dådå. Stabilt. Det gäller att kunna packa rätt. Nya Uk-Elle är shoppad (gödh) & portabla dvd-spelarn ska lånas ikväll (andy?).

För övrigt SÅ JÄVLA GÖDH DAG!!! Vi vet hur Göteborg ska göras!!!
Lunch på Great India! SÅ JÄVLA GÖDHGÖDHGÖDH! Butterchicken, vårrullar, nudlar & ris.
Sedan drar man vidare till Sjöfartsmuseét. Fiskar, krabbor & tatueringar. That's all right mama.
Jag ska bli sjöman.

HARE FETT HÄR HEMMA & ÄT INDISKT & GRÅT INGA KROKODILTÅRAR ÖVER ATT VI INTE ÄR HÄR. Det löser sig // FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITZ & JÖRIS!

:D

Pure happiness - att hitta en "mogen" röksvamp.


/jö


?

Vad fan är en normalstor resväska? Allt är ju relativt. // Frittan

A Milli

Fan vilken trökig morgon. Äter früstück, ska se inspelade topmodel från igår så dampar det o hakar upp sig så de sket sig & sen läser man på sin favvoblogg (jörans med) att dom kanske ska lägga ner pga oklara/okända anledningar. Jahaja, vafan ska man göra nu då? Borde dra in till stan o växla pengar antar jag, men orsch på de litegrann. Whatever.

Btw så började äntligen dansen igår! Inte en vecka för sent! (ha ha) Körde skiten ur oss & de va svettigt värre. Helt underbart!! That's how we do it.

peace out! // Frittan

tröttsamt

Fan va gödh det är när man har hällt i kaksmeten i formen, vänder sig om för att hämta äpplena som ska läggas på och hittar mjölk-smörblandningen som skulle vart i smeten. Men man får åtminstone en förklaring på varför smeten krävde bodybuilding-muskler för att röras ihop.


todeloo
/J

dampilation

jag blir så jäääääla förbannad. finnalyfinnaly när ja ska få nytt abbonemangsskit så e de klart att nått ska skita sig så jävla totalt... för nu kan ja inte skicka sms. WONDERFUL! Jag + tekniska saker i största allmänhet är inte ett gött par, men vafan? samma mobil bara ett nytt sim-kort men njetnjet inga sms här inte. Man kan fan inte öppna sms-mappen eller vafan man kallar de! "vänta". VÄNTA I MITT ÄRLSE! Ja har fan väntat i typ 2 veckor kan det vara nog nu?!?!?!?!?! ejnej antagligen inte. Sms:a mig år 2011 så kanske jag hunnit fixa det. Fast då har jag antagligen ett nytt mobilnummer så let's höras...ALDRIG! // FRITT

P.S. om nån teknisk jävel (e de de som ska behövas????) e ledig kom hit då! Om ni vet vart jag bor för annars lär det ju skita sig på de ena eller andra sättet.

P.S.2 Just de, GUitar Hero funkar inte heller.

that's how we do itTHAT'S HOW WE FUCKING DO ITT!!!! (klubbinredningsidé nr 67 543)

gaaah den här skiten försvann en gång så jag fick skriva om!!!!!!!

Pehå en fråga bara, Varför lägger du aldrig upp några bilder på Facebook? VARFÖÖÖÖR?


På fredag åker vi till spanien. Otroligt gött. Det blir nog lite av en elin&bea-resa. Sola, bada, paaaarty! Vem är på videokameraförslaget btw?

För övrigt så är detta en otroligt spännande vecka... FINALVECKA i Paradise Hotel! De är nu det avgörs!!! Synd dock att jag är borta på fredag och därför kommer att missa upplösningen men här ska det spelas in vill jag lova! OCHOCHOCH jag såg Paradise Hotel-Martin på Berså för ett tag sen! OMG blev exalterad i klass med när Adam Tensta gick förbi på  way out west *kändiskåt* hursomhelst så är nog Olinda ändå min favvo, så lagom pschyco. Men hon måste vinna med Patrick och inte äckliga tjock-jocke.

Sist men inte minst så är ju jobb ett återkommande tema här såå.. På toaletten på min avdelning på volvo har nån skrivit ett antal snopp-ord som typ snopp, penis, kuk, drulle (DRULLE?)  dessa ord har funnits där ett tag. Men förra veckan tillkom det till min  stora förvåning ca 7 nya ord! Alla som jobbar där är åtminstone 25 bast så vad är problemet? Alltid bra att öka på sitt förråd av snopp-synonymer iofs. Spettekaka är tydligen ett sådant. Men för att återgå till själva mysteriet, vem har skrivit detta? Känns så konstigt att tänka sig att mina jobbakompisar sitter och skriver "kuk" på elementet medan de skiter. Jag frågade den mest trolige förbrytaren om det va han men han nekade. Jag mistänker honom ändå. Fast det finns en del andra potentiella brottslingar. Det skulle också kunna röra sig om ett gäng som har hjälpts åt. Antaglgen kommer vi aldrig få veta sanningen...


DRULLE!
/Jöran


ps. vem har tagit min svenska? den verkar spårlöst försvunnen och jag anmäler den härmed saknad tillsammans med län's klocka. Troligtvisär det KUKEN som har lagt beslag på alltihop. Synd.

pösten foo shoe

Sista dan på jobbet för några veckor!!! TJOHOOO i min lilla lådda! Då kan man ju tänka att man borde gå runt med ett stort leende på läpparna o bara allmänt gödha ner sig i denn fröjd, men njaeee... Kan ju inte påstå att det va en jäättetrevlig avslutning. Eller ok de va gött, typ ingen post osådär så man kände ju att de skullde gå hyfsat fort.
Iaf så kan dom lägga till lite extra på ens egna del om de e så att ngn är sjuk eller så, o de gjorde dom idag. Smaragd, 421 49, la dom till på min del o ja tänkte bara "jahaja vart ligger de då? ehm eheheee" o accepterade läget. SÅ drog ja ut på min lilla runda, chillade runt med musik i öronen tills jag kommer till helvetes höhusen vid frölunda fucking torg. (dom svinhöga vita u know? skabbiga utifrån t.o.m) o kände samma känsla som jag känt i 4 veckor - åhfyfan let's göra det fort. Det är skabbigt där inne + att det är ssssuperlätt att man får klaustrofobiska känslor. Let's dra kort fakta:

- 11 våningar
- Hiss + brantrappa (som det inte är meningen att man ska gå i egentligen)
- Man åker högst upp, sen kutar man ner
- Trappan går runtruntrunt o är max 1 meter bred
- På varje våning är det 2 eller 3 lägenheter

Så, viktig fakta. Tänkte rabbla misär-grejerna som hänt där (o på andra ställen med iofs) i sommar iaf:

Misär 1: Hissen är trasig, så nedanför sitter X antal pensionärer som inte orkar gå upp för trapporna. Jag kan/orkar inte vänta så bestämmer mig för att springa uppför trapporna istället (då blir allt bakomfram). Hissen står högst upp för att dörrren inte har stängt helt av nån pundare.
Misär 2: Reklam. I nån uppgång äre typ 22 pers. som ska ha reklam. Let's kapa armen av sig... Tänkt IKEA/Biltema på de. ogödh.com
Misär 3: Hade en chill dag med lite post, så typ på 4 våningar är det ingen post så då äre bara att kuta nerför. Börjar gå sen gåre fortare & fortare & fortare. Tills slut springer man. Tänk dig att kuta nerför & runtruntrunt asfort, man blir helt koko. Plus att som sagt äre jättelitet så man får lite klaustrofobiska känslor o de blir värre när man panikar nerför för då blir känslorna starkare (har jag märkt de gäller att chilla). SÅ när man kommer ner är man feeett yr & närainpå hypiventilerar.
Misär 4: Lukten. Detta gäller alla trappuppgångar. Asså fyfan! I en trappuppgång luktar det blöt hund. SKojariiiinte. SÅ jääävla vidrigt. Alla har väl känt lukten lixom? Försöker hålla andan, men de går inte om man ska kuta samtidigt. Nä fyfan. En annan härlig doft är den med rutten gammal ost. Sen den allt mer förekommande - röklukten. Den värsta röklukten, den som är sådär inrökt o skabbig. Den värsta är på en våningen där det är rökigt + att det står en gammal grå skinnfåtölj som bara osar skabb. Lixom whutt? för det första - SKINN! Can't stand it hatarhatarhatar. Sen lite inrökt på de. Fan va gödh. Sen våningen under den så har dom spårat TOTALT med sån spraygrej. Herrejävlar om du inte andades med mening våningen över så kan du fan inte andas även om du så vill på den våningen!
Misär 5: Mörkret. Ibland funkar inte lamporna så det är kolsvart. Panikframkallande. SPeciellt i dom 1 metersklaustrofobiska trapporna. Jävlar vilken panik. Tror seriöst att det ska stå nån jävla lönnmördare o cutta mig. Ser fan inte ett piss då, ingen aning om när trappan tar slut eller vart dörrhandtaget till ljuset sitter. T-t-t.
Misär 6: Håll i er & försök att inte skabbas sönder & samman! Piss. Jag skojar inte. Nån jävla störd människa hade idag seriöst KISSAT i 1meterklaustrofobiska trappan!!!!!!!! Jag såg det inte förrän jag stod i're med ena foten & ser seriöst den gula vätskan som runnit ner några trappsteg. FYFAN alltså.

Sen har vi det som hände på den extrabiten jag fick idag då. JAG HATAR JÄ*VLA CPTYNNERED!!!! KAn nån spränga bort skiten????? Alla kommer ihåg storyn om 8-åringarna som va sjuka i huvvet etc. Nu har tydligen några undersåtar till dom tagit över. Dom typ körde iväg (inte långt men ändåååå) med min moppe. SAY WHUTT WHUTT?!??!! Dom vet fan INTE va respekt är överhuvud taget! DAMPILATION. Så jävla synd om alla normala människor som bor där med som bara dras med i skiten av deras jävlar pundar barn med ingen hjärna. Måste fan va jobbigt o va så jävla cepe som dom är. Men va ska man göra?

Sen har vi ju pensionärsyndromet med iofs.(nu när jag ändå börjat dampa). Kort o gott: Pensionärer som inte har något liv (asså, nått måste de ju finnas att göra?!?!??! eller am I wrong?) som bara sitter o väntar på posten som blir sura om den är "sen" (det finns inte ens något som är sent!!!) & som klagar på helt onödigt/uppenbara/inte mitt fel-saker. GET A LIFE!!!!

Just det! En sak till (haha) Man slår sig hela tiden! Benen är fulla med blåmärken & rivsår & händerna är sönder papercuttade & klämda i brelådor. Göttede.

Men anyway idag va alltså jobbig pga tynneredsbarnen & kisset men annars gött (även om jag har hiskeligt ont i ena knät efter att jag sprang in i en stålpinne som var gömd i en buske som jag skulle hoppa in i (don't ask)). Tjoho!!!

Nä, nu får det räcka. Hoppas ni orkat läsa // Frittan aka Brevbära'n hela dagen


P.S. Jag kom på en positiv sak!!!! Namn! Tjoho. Det är så gött med roliga namn!! Typ Muhammed Kaka, haha. Ihrman Ohrman. Adda Adda. Appanne Ghose. Benny Post. Assååå höjdpunkterna i ens postis liv!!! :D (hoppas ingen googlar sig själv!)

P.S 2 jäääävlar va långt de blev (A)

född i farstun

Det är officiellt: Jag är född i farstun! Jag har verkligen nollkommanollnoll koll på datum!! För en halvtimma sen va ja borta vid dansen pepp som få för att få börja igen, men utanför kommer jag på att hmm stod de inte att alla klasser börjar från och med den 9e? Stapplar in totalt förvirrad o checkar kalendern i mobben samtidigt. När jag kommer in sitter de random pers. som jobbar där & nån frågar "ööh vill du ha hjälp med ngt?" samtdigt som jag i princip vänder mig om för att gå. haha. Så jag vänder mig om igen o säger "det börjar nästa vecka va?". Gött e de! Vi ses nästa vecka! :)
Men aja bättre med en vecka för tidigt än en för sent + att man är ju pepp inför lite gangstha in da house igen lixom! *skojja*

Bästa Hillaly Duff-filmen på tv ikväll - The Perfect Man. Tjoho, tror fan ja ska se den. Tjacka lite chirre & krypa upp i soffan & känna mig nöjd, that's how we do it! keep it real // Frittan

bandit

Antagligen kommer jag bara svammla skallen av mig i det här inlägget, men va ska man göra? Nått ska man ju göra...

Måste iaf säga att det är fan så jävla gödh att Lugna Favoriter har försvunnit o ersatts med nått så gött som Bandit! Hur många ggr har man inte tänkt att lugna favvisar suger gnupung & att, okej de är en rätt skön idé för de hade vart gött med lugna låtar om man va på chillhumör, men man hade kunnat göra det såååååå mkt bättre själv! På riktigt dom spelade ju som sagt typ 5 låtar på repeat... typ westlife & ronan keating. Men whatever, nu ärom alltså borta & där finns istället bandit med typ "rock"-musik. Tydligen kommer dom inte spela jäättehård musik, men jag lyssnade idag & de va ändå så jävla mkt mer o hänga i granen! Synd & skam på alla reklampauser bara, men va ska man görä?

Helgen va gödh. Party & chill...som iofs resulterade i väldigt för lite sömn (vilket visade sig iom med normala grinighet, sorry^^) 1½ h på en höft mellan lör-sön. Man är ju mör ändå... Ska nog gå & lägga mig snart.

Just nu lyssnar jag på Scarlett Johansson, som är syyyyperbraa. You better listen to her! Åh typ igår flyttade pehå in hos arvid...jöran ska vi satsa på våran sjukt braiga program/bligg-idé? Haha.

Yeahyeah POUSS! // Frittan