vg

yes, ännu ett vg in i betygsräkningen! VG I MITT JÄVLA ÄRSLE!!! vet ni hur mkt jag HATAR det? det är värre än värst, om det fanns ngt jag fick deportera till helvete så är det vg! Eller egentligen hela sveriges betygssystem...men nu tänker jag bara skirva ett hatinlägg om just vg.
Alla ni som känner mig vet att jag är ett jävla vg-barn, vg i typ allt! De ämnen jag inte har vg i (max 5 ämnen) kompenserar jag genom att ha g i nått & mvg i nått annat ämne, så oroa er inte att ja inte går ut med ett snitt på 15 (elller va de nu är) VGVGVGVG! Nä men serre, varje gång jag ser mitt betyg på ngt arbete/prov/slutbetyg så blir jag aldrig förvånad, VG. Då börjar det bubbla av lite irritation i mig för att hur MYCKET jag än anstränger mig så får jag ändå bara vg+, o om jag skiter i o plugga får jag typ vg-. VÄRDELÖST! för dessa jävla -/+ syns ju för i helevete inte på pappren sen!! 
O tänk hur många som får typ vg, som har typ g+/vg-, men som läraren bara "heheheeechillidill du får väl vg då" för om har g kan man ändå hyfsat lätt kämpa sig upp till ett vg. Men har man vg, är det tydligen typ omöjligt att kämpa sig till ett mvg (om man typ inte fjäskar...eller betalar i natura typ, näjaskojja) Alltså vg är den största klumpen lixom...eller vafan hur ska beskriva va jag menar? PAINT! ffs
Photobucket
hoppas ni fattar... få får vg för de är lätt att få g typ, får få g för de är lätt att få vg om man har typ starkt g+ eller vg-, massa jävlar får vg & ingen bryr sig om man har-/neutralt/+, o få har mvg för orka de.

summasumarum: VG SUGER & JAG VILL INTE HA FLER VG:N JAG VILL HA MVG FFS! :D

puss mr. roboto/ Fritjofff

försökskanin

ojoj det verkar som att jag har förvandlats till nåt slags fösöksobjekt för olika metoder för att uppnå den perfekta brännan. Med en svart balklänning i garderoben så känner man att risken för att vi tillsammans (jag och min klänning) ska likna ett missformat ying-yang-märke på baldagen. Alltså har ja satt in operation fixa brännan! Men nu verkar det bestämt som att den har gått lite överstyr... Det började med att jag solade på altanen i vårsolen, ingen skada skedd där. Sedan gick jag över till solarium, inte några större problem där heller förutom den hudcancer jag lär drabbas av inom de närmasta 20 åren. Sedan medan jag var i London införskaffade mami en tub brun utan sol åt mig och igår kväll utropade hon entusistiskt "kom nu Jöran så provar vi den här!" Vips så var jag kladdig över hela kroppen och luktade skumt. När jag skulle gå och lägga mig hade det gått några timmar men ingen direkt färgförändring hade skett. Läget var under kontroll. Imorse vaknade jag och läget var INTE längre under kontroll!! OOppps hej neger! Okej jag överdriver för att det ska bli roligare, men still, iiiinte helt okej för att gå till skolan. Men vad har man för val? Mina desperata försöka att sminka över det värsta i fejjan misslyckades totalt och jag fick ägna dagen åt att berätta om varför jag såg ut att vara hemkommen från en tvåveckors charter. Dessutom ser det ut som att jag har torkat bajs med högerhanden. Men annars är det ganska jämnt. Förutom på halsen. Och fötterna. Men annars är det faktiskt jämnt. Ansiktet har bara en liten antydan åt orange. Hursomhelst så är inte balen förrän om två vekor så jag har god tid på mig att återta min normala griskultingskulör.

Sensmoralen i detta är väl... Det kan aldrig gå för långt förutom att det VERKLIGEN gör det HELA tiden.
eller kanske Less is more.


Yeye das war das! Det kunde ju vart så att man inte hade mat för dagen. ALOTBSOL. (Always look on the bright side of life.)
/Jii

obsobsobsobs

19 grader utomhus & tingsek i högtalarna, va kan bli bättre?! inget antagligen! De verkar för tillfället som om F&J har kommit in i nån chillperiod när de gäller att blogga, o de gillar jag icke! men va ska man görä?
därför kommer ett nu ganska så onödigt inlägg... så på tal om onödigt! Om de är nått som är onödigt så äre filmen
Pledge this! HERREJÄVLAR I MIN LILLA LÅDA! I lördags satt F&J (efter att ha möblerat om) o mölade chips, godis & äppelpaj & tittade på just den filmen. Men vi varnar er! FRUKTANSVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRT dålig film! om ni tänker den sämsta film ni sett & gångrar det med hundra för att sedan lägga till ingen handling så har ni den filmen i ett nötskal! ojojoj.

image576 
Vi tänkte lixom att den skulle vara dålig, men lixom med Paris kan ju bli så dåligt att den kan bli bra...men nä vilken besvikelse! O här hade jag tänkt ett youtube klipp, men nä jag ska skona er!

Så för att avsluta de här inlägget lite muntrare! here u go:

image577

JÖRAN ÄR NÖJDHETEN PERSONIFIERAD! de enda jag gör åt den här bilden är & asgarvar!! praktiska kläder på rediga föräldrar, men som nån skrev på fejjan så verkar jag & gurra ha de lite struligt i vår relation, HAHAHA! jag dör! // Äff


aj ääm ääi lönndöööneer!

Antar att alla är sjukt intresserade av min Londonresa så here we go! Detta har jag pysslat med:

* Kollat in Big Ben, slottet (eehhh va heter det nu igen?!), London eye, det där huset som ser ut som en kotte osv.
* Chillat i Hyde Park, St James park och en tillsom jag inte kommer ihåg namnet på (Green park?)
* Tagit vattenprover ur Themsen, woho!
* Upptäckt Chinatown och ett annat område som va typ mellanöster-town.
* Börjat digga London :D
* Shoppat! Mest på primarkt *billigt 4-evvah* men även lite second hand och på marknad
* Gjort otaliga försök att få en bra utekväll
* Avslutat de flesta av de utekvällarna med att först sitta å snacka skit i vandrarhemmets korridor för att sedan kolla Bert eller Futurama på en Ipod video.
* Räjvat till SMK, FAH REAL liksom! Enda värda utekvällen.
* Käkat indiskt, thai, KFC, Pizza Hut, Italienskt, nåt ching-chong å ännu mera indiskt.
* Kollat på fotboll på en pub.

image575
SMK langar räjvet!

På det hela taget ganska värt måste jag säga! Jag har alltid haft någon slags väldigt omotiverad negativ inställning till London. Typ: "men EHHH vad är det för speciellt med den staden? Det regnar väl bara där tiden?" Men nu gillar jag det som en körv! Sjukt najs. GÖTT e det - gött E det - gött e DET!

Nu, dags att städa! Untzuntzuntz!

CHEERS/
Jöran


valet & kvalet

johanna säger:

meneee ehh ska vi ta bilen då?

johanna säger:

så kan jag picka up dig på vägen

frida säger:

eeh ja om du orschar eller så tycker vi att de e gött att promenera

frida säger:

du bestämmer!

johanna säger:

hahaha ahh langa inte över valet å kvalet på mig nu! :D

johanna säger:

vafan vi kanske ska ta en promme trots allt?

johanna säger:
hahhhahaha beslutsångesten

frida säger:

hahhha nä men vafan miljömedveten?!

johanna säger:

ja varför inte

johanna säger:

let's go då!

frida säger:

haha yes!

frida säger:

eller cykla?

frida säger:

hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

johanna säger:

hahahhahaaha *dör av ångest*

frida säger:

*kan lika gärna gå o hänga oss*

johanna säger:

okej men cykla då det går snabbt och är coolt åså


Sådär ser de ut när jag & jöran langar konversationen på msn, beslutsamheten är här

charliehäj / F


1969Woodstock, 1969, långklännigar, Jimi Hendrix, peace, love & music, Vietnam, skägg, batik - underbara tid!!!
Man vill bara spola tillbaka tiden & stanna där för ett tag.
Nu har jag suttit & lyssnat på en 56-minuters-konsert med vår allas Jimi Hendrix & blir bara mer kär för varje sekund som går.

Men för att komma till saken som jag skulle skriva om så lyssna på den här låten (canned heat - going up the country) & se hur mycket den liknar Zigenarliv dreamin'  från Håkans nya platta, kanske inte en nyhet för alla men för mig vare de. Inte konstigt att det var den låten jag fastna för först när jag lyssnade på plattan för 1a ggn. Nä ta mig tusan!

PCE OUT!// fritz

charlie the unicorn 2
chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlie! // fritz

farsan jag vill ha en synth

Ojojoj, va ska man börja? Kanske kan börja med o säga att vi INTE e döda iaf!
Efter ännu en dag i solen har jag letat mig fram till datorn (kan inte va utan internet - beroende). Idag har ja suttit (precis som igår) i bara bikini ute på altanen & bostavligen tiiiinat bort! Så fruktansvääääärt varmt! Noll vindpustar som håller en i shack, så sonnenbrillen, ghettookeps & hallonsaft är de ENDA som gäller! Vilken pärs!

Jöran har packat sin (nanolilla) väska & dratt till London! De kanske inte kommer som en surprise, men för er som inte vet ... NU vet ni! Hoppas hon har de fett gött & slipar sin inglésiska...

Eftersom mitt liv är ganska så normalt just nu (hiphop, thaimat, slagsmål i skolan, vegeterianplaner, cykelkärlek, mix megapol radio city m.m) så finns det inte så mkt att skriva. Synnnth.

Fresssten! Titta va spännande vi har de varje gång vi ska gå o äta thai i skolan, vilken fäzt.
Photobucket

(sådärja, den e lite cuttad, men de står iaf mumsig thaimat längst ut)
Eheheeee när jag ändå svammlar på: Dagens musikktipp:

KINGS OF LEON i min glödheta tygskor! Ojojoj, nu snackar vi musik i världsklass!
take a lissssen änd njuuut!

puss! // Friiiiitjof

CRAAZZZYYYY vol.2

ASSÅÅÅ HA. HA. HA. eller asså de är egentligen inte roligt... Vad är det med mig & min planering, eller "planering"? Asså hur länge ska jag kunna leva på mottot DE LÖSER SIG? Antagligen inte så länge till ... and it's fuucking bajsnödigt! Nu när man flyttat fram ansökningsdatumet till högskolan etc. DÅÅÅ går jag in & kollar vad det finns för kurser som man kan läsa på gu typ. WHATTS UP?!?! är min hjärna gjord av gegga eller?!?!?! man börjar ju undra!

Så nu (när anmälan egentligen skulle vart klar) har jag börjat titta om ngt kan intressera mig... men njet! skulle ju va trevligt att lära sig ryska eller isländska eller nått sånt ovanligt, men nä, de känns ju ändå som höjden av onödighet + att jag är sämst på språk. Äh, de där med att plugga i höst är nog inte min grej. Jag skiter i det! För... de löser ju sig!! aight?

puss & kram skumbanan // Fritz

p.s. Nu när sveriges hysteri över Lykke Li har lagt sig har jag tagit mig i skjortkragen & lyssnat på henne ordentligt, & de är ändå ngt o hänga i granen. För jävvla bra!

image574

p.s.2. jag kom ju på en sak!!!!! man behöver ju för i helvete ingen hightech-utbildning för att starta världens bästa klubb ju! Jag visste att de va onödigt att lägga ut tid på o kolla kurser & shit! yäy

CRAAZZZYYYY

AHHHHH! Stressad som en körv! Vad gick fel med lärarnas planering? Ganska chill under 90% av trean men nu de sista veckorna när man vill chilla så tar de fram stora köttyxan och ska hacka ner oss till oigenkännlighet. INTE OK! Det är så brutalt mkt så man vet ju inte ens vart man ska börja! Har ägnat de senaste 20 minuterna åt att försöka lista ut vad spom är mest akut men har inte kommit fram till nåt vettigt än. Ska nog klura ett tag till.


PÖSSINÖSS
/Jöran

förfest - Harder, Better, Faster, StrongerIgår va're för-pepp-party hemma hos Jöran innan vi drog till Skoldiscot på Röda Sten (bilder kommer sen typ kanske... vem vet? antagligen) Då förfesta vi med youtube-filmer bla den här! WOHO säger vi bara!

Here we go again

Klart jag & Jöran håller ihop! I vårt & torrt! :D Så eftersom hon delade med sig av sin bästa musik tänkte jag hänga på trenden!- Kanye West (som vi har sett live, yay) ft. Chris Martin (coldplaysnubbens underbara röst är sååå mysig)
Den låten är verkligen i mitt huvud hela tiden för den är bra :) (obs! de finns en bättre version av videon & musiken på youtube så sök på nått liknande lixom)- BUTTERFLY IMP! FFS :D värsta räjviga konserten igår på Stickystick så gå in på
http://www.myspace.com/butterflyimp & njut & bli nöjd... haha.

Sen mer bra musik från Göteborg:

- Elefant, & lyssna på typ pannkakan & känns så bra, fast nu såg ja att dom tagit bort unpluggedversionen av pannkakan som va så party, men dgb ändå.
- Thomas Dybdahl som är så mysig så, fast nu orkar ja inte lyssna på honom för nu är jag party, men annars så!Och såklart! det som spelas mest just nu i min player, ELVIS my maen! Suspicious Minds gör så man mår bra!

HARE FETT // frittjoff

m-m-m-m

Så vänner in och lyssna på "good song" nu: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=67738560 Gosigos Salem! Är iofs en omotiverat kort version men wtf.

Jöran <3 Musik
Tror Frittan kan stämma in här också för övrigt.

PRISA GUD

... för nu kommer skatteåterbäringen! Eller åtminstone beskedet om den. Jöran cashar in 1800 och festen är ett faktum!

Synd bara att det är ungefär den enda festen för tillfället. Hade gärna betalat 1800 om nån hade kunnat fjärta in det bästa beslutet för vad jag ska göra i höst år i min hjärna. Seriöst jag brukar vara ganska uppåt men detta helvettet kan ju få vilken muntergök som helst att skriva in sig på närmsta självmordsklinik. Plugga kan va tråkigt men att jobba på ett skitställe lär ju vara detsamma. Ska man ta sig nånstans inna di utland så måste man verkligen ta sig i kragen brutalt HÅRT. Å detta ska man bestämma sig för innan den 15:e. Som är typ imon. FYYFAAAAN! Kuken är så uppenbart inblandad att Stevie Wonder hade sett det på mils avstånd. FYYFAAAN FYYFAAAN FYFAAAAAAN. Herregud inte ens att lyssna på 90-talsmusik kan få mig på bättre humör! Hängningen är sååå nära.

Woho! Upptäckte just på Studeras hemsida att man kan bli antagen på 45hp vikket innebär att jag kan hålla en miljon vägar öppna ett tag till och skjuta fram beslutet ännu längre! Yay!

Hade tänkt att säga nåt om Berlin också. Det va typ värt! Chill grupp och ganska mkt fritid. Dessutom har jag aldrig vart där innan så jag ville liksom göra alla klassiska turistgrejen som vi gjorde. När man väl efter typ 5 dar hittde fram till de rätta shoppingkvarteren så var de FETT värda :D utgången var det dock si och så med, Berlinarna langar samma räjvtider som spanjorena å det cpade sig lite för oss. Å den enda kvällen när vi verkligen kunde chilla på det så gjorde våra kära 90:or i gruppen att vi inte kom in. Verkade vara en fet klubb annars "Candy Car by Kinky Nightlife" hhahaha. Kinky 4 life liksom! Shit det är sånt som ger en tillbaka en gnutta livslust! Å snart åker jag till London också, LÄEP!
LÄEP FFS! Lätt att glömma i dessa tider. Scheisse orkar inte med min egen domedags-mood. Imon blir det med stor sannolikhet ButterflyImp-räjv.

Åh Melanie C på spelningslistan nu. "When the world is darker than I can understand, when nothing turns out the way I planned, when the sky turns grey...."   Hahahah nej skojja!

Dags att ta tag i fysiken! untzuntzuntz. Jag köpte värsta brutalohöga kilklackarna på hm i Berlin btw! Sjukt sköj å jag blir lååång.


HÄÄTTÅÅHÄÄJ!
/Jörannnnn

tokroligt

image573image572
På den sista ståre:
Våran ringklocka funkar till skillnad från Kickis.
Ring på hos oss så mailar vi henne & talar om för henne att hon har besök. Knacka inte, då stör du grannarna.

DEUTSCHLAND!

Jippeyaay nu åker Jöran snart till Tyskland och Berlin! :D Sjuukt pepp, det verkar ju vara en fet räjvstad. Iofs ska jag dit med skolan men det kan väl tänkas bli tid för lita av varje. Något opepp dock att jag måste ta flygbussen till Göteborg City Airport. (Fjolligaste namnet ever? Alla som kommer utomlands ifrån lär ju bli brutalt besvikna när dom inser att GBG City Airport enbart består av ett skjul, typ.) Hursomhelst, palla två byten med väska och allt. Memen jag kan klara't bara inte bussarna är försenade. Känns altid lika safe att lägga sin lycka i Västtrafiks händer. NOT. Tur att det finns taxi.


AUF WIEDERSEHEN!
/J

bloggtorka.se

Jag gick in & kolla på vår blogg & kom på att den var dödast i Universum (typ, förutom Kurrttaaans & Ellars dårå! :D) Men iaf:

- Jag har lyssnat jättemkt på gammal 80-talsmusik! Wonderful, det beror på Tjenare Kungen som gick på tv i fredags typ.
- Imon tycker jag att alla ska stödja Jensmensflensfiskrens & Gurra & nån mer genom o gå på
The Camp på Sticky o se Elefant (yay), Obliq & Mole. 60 spänn, insläpp 20:00, 18 år. Överskottet går till Rädda Barnen! :) Do itt!
image570

- Jag borde ta mig i kragen & rätta min otroligt spännande deckarnovell. NOOOOOOOT!
- Mitt horoskop idag:
asdfg
Men det har inte hätn något än. Förutom Dannie dårå, men hon är ju itne på avstånd! hahaa
- EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH! FÖRFAN I HELEVTE JAG HAR GLÖMT DET VIKTIGASTE!!! JAG HAR JU FÖRFAN TAGIT KÖRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT! DÖR VÄRDHETSDÖDEN SOM IN I HELVETE! igår vare så jag va helt cepe-glad igår så jag kunde typ inte äta (förutom tårta sen dådå) IIIIIIIIIH! en 15kg tung sten lyfte från mitt bröst typ & de känns lättare att leve! YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY! känner bara att jag älskar livet just nu! :)
image571

så här cepeglad

KLAD HEST // FRIIIIIIIIIIIIIIIITELIIIFRIIIIITZ aka. Fritte aka. Frittan aka. Fridge aka. Fritjof!