olé olé olé!

Hallåå allihopa! Haha ja skojja.
Vad är en bal på slottet, den kan vara långtråkig, hemsk, dålig och..och alldeles underbar! Igår hade polhem sin avslutningsbal & herreguuuuuuuuuuuud! de e verkligen en fröjd att få se alla! Alla är sssuperfina så man går ju & dör! Ihiihihiiiiih!

De jag tänkte skriva om var dock en heeeeeeelt annan sak, måste dock skynda mig innan jag ska agera personal driver åt Pappsen. Idag när jag vaknat & ätit früstück så skulle ja vara duttig & dammsuga mitt rum. O som de flesta vet har ja lite random kuddar lutade mot min vägg/på golvet. Så efter att ha bestämt mig för att inte fuskdammsuga så skulle jag ta dom där kuddarna & slänga på min säng. Så 1-2-3-4. När jag tar dom två sista får jag en chock i klass med "slå-huvudet-i-en-tv-&-få-en-cepechock-o-börja-gråta-i-köpenhamn" bakom kuddarba sitter det en jävla MUS!!! Assåååå de tog 3 hundradelar innan jag slängde kuddarna & hoppade upp i sängen samtidigt som jag skriker ett äkta tjejskrik & ropar på Systeryster! Hon kommer uppspringades från undervåningen medans jag står och skakar i sängen samtidigt som jag gråter hysteriskt! De enda tankarna som flyger i mitt huvud är "VAFAAAAAAN panik jag har sovit här med en mus i mitt rum & den har srpungit runt fan i helvete"- PAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK! Syster asgarvar & fångar den med 2 plastpåsar & släpper ut den... ojojoj de tog typ 5 minuter innan chocken lagt sig & ja kunde torka tårarna.

Den bjuder jag på, lär behöva dras med detta 4ever typ. Btw anledningen till musen är mina älskade katter som är snälla o ger oss presenter som tydligen kan spriga iväg...wonderful

Gotta go! // FRitz

good fucking morning

Asså de finns mycket som man kan räkna in som en RIKTIGT PISSIG jävla apmorgon. Alla har någon gång upplevt den lixom. Det finns mycket som irriterar mig på morgonen, bäst är att alla bara egentligen håller sig borta från mig annars cepar jag sönder t.ex. om vi inte har nån god frukost hemma (hatar frukost men med en morsa som tvingar en att äta äre bara o langa) eller om jag inte får in nån skön radiokanal på b-radion i köket. Men, de som stör mig MEEEEEEEEST av allt helvetiskt i hela jävla världen är sättet att vakna upp på! Dammsugare, arga cepekråkor utanför fönstret eller väckarklockor(!) som till exempel. Men den här helgen har fan tagit nått jävla PRIS på dom slynigaste morgonmarodörerna i världshistorien! Let me tell ya.

LÖRDAG:

Efter att inte ha sovit så mycket efter partyt vaknade jag 11 av...taadaa: MOTORSÅGSJÄVLAPISSLJUD!!!! HERREJÄÄÄÄÄÄÄVLAR! Det hörs på typ 100 mils avstånd så man kan ju inte springa upp o typ be dom hålla sin keft utan nä, nothing to do maen.  SVINIGT jobbigt! Och, okej att kanske 11 inte är så tidigt men vafan?! En lördag! NÅN kanske har ett RÄJVIGT JÄVLA LIV OCH VILL SOVA UT! Pensionärerna kan väl hålla sig till 12 åtminstone...snel hest förfan. Jag ska ALDRIG cepa tidgare än 12 på helger. T-T-T-T.

SÖNDAG:

Denna morgon vaknade jag av 3 jobbiga saker:

1+2:  Först av att Papi GAPAR i telefonen. Den mannen vet inte vad NORMALT tonläge är när de kommer till telefoner, herrejävlar. Så jag skriker TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYST inifrån mitt rum vilket leder till att Mami kommer in genom dörren och säger  " Upp nu!! Om en timma ska ni gå hemifrån!". Jag fattar ingenting, vadfan ska man göra en söndag lixom? Så jag drar täcket över huvudet och Mami lämnar rummet med dörren helt öppen...(då blire ljust, de är oxå jobbigt för jag är så jävla ljuskänslig när jag ska sova) Då hör jag nästa morgonmarodörljud

3. FUL MUSIK & SKJUTLJUD (typ bomber & granater om du förstår) ! Min kära broder har världens minsta sömbehov (tvärtemot mig) & kan därför vakna hyfsat tidigt och vad är det typ första han gör? sätter på sin xbox & langar spelandet. Musiken från helvetet. Spännings/äventyrsmusik så de blir sådär spännande att spela så de känns som om man vaknar upp i en film blandat med skjutljud från alla mäjliga vapen så de känns som man ligger i en skyttegrav under andra världskriget. FYFAN! Pilbåge hade vart nice för då hade man inte hört nått...

Så denna helg har jag stapplat upp lite halvförstörd ut till köket & då kommit på de JOOOOOOOOOOOOOOOBBIGASTE! vi har ingen GP! Herrejäääääääääääääävlars. Ännu ett fenomen från helvete, ingen morgontidning! Då får man sitta där i tystnaden eller till brusig radio eller sätta sig framför teven & glo på nån svindåligt ordjaktsprogram så man bara känner för att spy upp frukosten. Vet inte hur jag ska överleva?! Vad händer i världen? Som den samhällaren man är får man ju ryck av att inte ha nån koll! Jag brukar ändå plöja igenom hela första delen lixom, sen skit i sporten jag överlever, & de kanske värsta vad händer i nöjesvärlden?!! GP har en stor del i mitt liv, filmpremiärer, tv-tider, skivsläpp & härliga attitydrepotage lixom. NÄ FYFAN! Utan GP är jag världens mest ouppdaterade människa typ. Förresten anledningen till detta fasanfulla är att Papi i ett vredesutbrott mot gp-tidningsutvbudet sa upp hela skiten. För vi aldrig fick tidningen i tod & för att vissa av dom betedde sig som svin... orkaorkaorka!

Nä nu orkar jag inte skriva mera! Hoppas ni orkar läsa, ni kommer säkert känna igen er. Hoppas de iaf så att jag inte tror att jag är ensam i världen om dessa fruktansvärda probbes. PÖÖSHÄJ // Frittan


tjaa.. på en höft RUNT LUNCH!

Message till Frittan: tror vi måste logga in via http://publishme.se/ nu för bloggen är typ flyttad eller nåt..

Hursomhelst så sitter jag här å roar mig med engelska wikipedias kemiartiklar. Läste nåt i Metro häromdagen om ett Google-program som kunde langa översättningarna så jag tänkte vaaaarför inte å köttade in en text. Resultatet blev roande, se bara på en här meningen: "Det blir allt uppskattat att elektroner i sigma bindning nivåer är också delocalized." Wohooo nu fattar jag precis! Hängnigen är så sjukt nära och detta arbetet är verkligen sista spiken i lik-kistan. Däremot så har Fritjof tydligen INGENTING mer att plugga! Jag är absolut inte bitterfotze/bitterfitta. Nono.

En annan upptäckt är att min hund är perfekt för hundtricket! MEN! Hon lockar endast till sig 65+ tanter. Helt galet är det vad många man får chans att ragga loss på under en promenad. Känns inte riktigt rätt för mig men planen är att hyra ut Tilda för 200 spänn i timmen till desperatata gubbar. Snacka om win-win-win-situation! Tilda får komma ut på promenad, gubben får sig garanterat MINST ett telefonnummer till het kvinna i sina bästa år och jag tjänar fett med cash! :D


Some pics från förbaskat trevlig kväll i slottskogen:


Tillägnat Län och Janne:

 

Från 20h Festivalen som förövrigt hade skillat till sig lite från förra året:

Vad tänkte dom här??


ADAM TENSTA! Han va party!

Ska fortsätta att spika i kistan, adios!
/J

kändisspotting

Idag har jag vandrat runt i stan & letat efter en jävla balväska i 300 år och INTE hittat nån än. Va är alla affärers probbe?! Så nu lutar de åt att ja bara skite i de & tar min svinsnygga barcelonaväska & stoppar in banden vilket leder till en kuvertväska av snyggaste graden typ eh.

Innan jag & Biffen drog till bussen så körde vi speedrace på Åhlens City å vem ser vi inte där?! Ja de va ju frågan... Sean Paul? Jean de Monet? Jean un baguette claude pierre monet bonjour je taime nöff oui se paris?! Vi bestämde oss för att google it när vi kom hem! Så sagt & gjort jag slog in Jean Pierre på google o får upp rätt man!!!!!!! :D

image588

Här har vi'na! Jean Pierre Barda, inte så dumt ändå

Nä gotta go! Måste slänga i mig mat & fixa partyoutfitten till hemligt party! (ha-ha-haa) // Fritjoffuntz

Igår så va're söndag & vi tog oss en välbehövlig paus efter pluggandet & cyklade (javet, vi kunde åkt bil men de kom vi på när vi redan kommit fram o va lite lagom halvsvettiga) ut till Saltis för att ta 2008 års premiärdopp.
Tyvärr tog jag inga kort på oss & våra chockade ansiktsuttryck när vi badade, så ni får väl tro oss om ni vill typ. Efteråt satt vi & diskuterade festivalminnen från förra året & planerade årets strapatser (vi måste tex ha en stor bil så vi får med oss vårt lilla bordshockeyspel) samtidigt som vi åt mariekex. läep.

image584

Victor kör chillposén

image585

image586

cepe

image587


Sådärja, nu ska ja dra till bajsfrölunda torg & för andra gången den här månaden fixa min ekonomi så jag slipper vara bankrutt... de e fan inte ok. Jag behöver fan vård om jag inte ska behöva va med i typ Lyxfällan nästa vecka.

// F som i Fritj-off (tokroligt)


say whutt?

Jag bara undrar om det här är ny fakta?
Photobucket

msn startsidan eller starlounge va de nu är när dom skvallrar om kändisar är ju för... underbart eller whuttwhutt

/ Fritz

läep

image583

HOLY SHIT! look at this videolänkilänk! :)

(när den inte erroar sig ska vi putta in den i ett inlägg, så de sliper poppa upp nya rutor, haha)
proud mamas över butterfly imp!

twisted feet

Sådärja, nu har Frittan letat sig in från altanen & letat sig fram till Internet.
I våra liv just nu äre mycket o göra, det senaste jag hörde av Jöran va att hon pluggar asset av sig & Frittan kör med lugna puckar eftersom skolan är hyfsat soft just nu.

Igår gick hela dagen ut på att räjva! Japp, ni hörde rätt! F&J fick verkligen vara i sitt rätta element!!! DANSDANSDANS! de är det ENDA som gäller egentligen! Som Frittan så puckat svara när Dannie fråga va vi skulle göra i hösten;
"Jag ska i alla fall dansa locking!" Japp, itts tru, om vi stannar kvar i stada äre de som gäller.
För att förtydliga oklarheten så kan vi ju säga att Twisted Feet DA hade sin avslutningsföreställning på Storan igår. Dans för hela slanten med övningar överallt runt o i Storan. Bla på parkeringsplatsen där vi senare fick skåda en mycket ovanlig manlig striptease runt en gatulampa, livet är fullt av överraskningar!
När vi sedan sitter & vilar för 3 sek. brister Län ut något liknande i panik
- Men shiit! Va ska vi göra nu?! Jag har lagt ner typ minst 10 timmar på allt detta den senaste veckan osså poff så äre över! Herrguuuud!
Så känns de verkligen. Vi (läs F&J & Olle) är lite mindre besatta än Län så  vi har bara lagt ner typ 1 timma varje söndag (ojoj) men de känns ändå som ett POFF. På mindre än 1½ minut äre över när man gått & väntat i timmar för att få köra sina kaa-kaa's & dingding's. That's life, läep.
Photobucket

fancy footwork, ännu ett fint paintkollage <3

keep on dancing matey, löv yah, peace out! // F

vi gillare!

Sånt som Fritjof och Jöran gillar på stan:

Rosa papperskorgar! Dom såå lättar upp stämningen! Varför inte måla om alla?
image578
ps. frittans pose knäcker såklart bryydens i fönstret bakom.


Utförsäljningar! Här Fritjofs fynd från Magasinsgatans. Och dessutom en gratistidning. Gillare x2!
image579


Solbrillor! Det är då man vet at det är sommar och att man schteker och är cool.
image580


Tighta asses. (Hahah hur stavar man pluralen där?!) Hursomhelst så är Äma ett föredöme här.
image581
Sommar och sol å vi har kort, tajt kjol. Maaarkoooolio!

GLASS! M-m-m-gott-gott-gott! Alltid värt det.
image582


Ojoj det verkar bestämt som att vi borde bli stadsplanerare också? Fattar ingenting, de som är det idag, har de aldrig vart i Afrika eller?!


KÖRVOUT!
/J