blood on the dancefloorhan fyllde ändå 50 bast igår! hipphipphurray!

heaven doesn't seem far away anymore

Nu när jag börjar jobba vid halv sju brukar jag tycka omåttligt synd om mig själv när jag vandrar iväg mot kungssten för att ta industribussen. Därför har jag två alternativ när jag väljer soundtrack till min promenad, antingen försöker jag muntra upp mig själv genom att sätta på nåt glatt&glättigt med ett hurtigt tempo eller så väljer jag att vältra mig i misären genom att välja en låt om typ olycklig kärlek. Idag kändes alternativ två helt rätt. Jag hittade den här låten på ipoden som verkade som klippt och skuren för sitt uppdrag som självömkans-boost:

ÅHNEJ! det går inte att lägga in youtubeklipp jut nu verkar det som :/
men iaf:
http://www.youtube.com/watch?v=mt8jifKlbTc

men när jag hade kommit typ till 2.39 i låten så tändes gatlamporna och jag fick för mig att de såg ut som små solar som gik upp. *poet*  Liksom "heaven doesn't seem far away anymore" och massor med små solar som gick upp! Mitt humör blev plötsligt tiptop! HAHAH! På riktigt! Ba: woohooo va happy jag kan va som får bo på jorden. Sen steg Jesus morsa ner från himlen, jag blev buddhist och kom på att matriella saker inte är nåt värda egentligen. NOT. men ändå, jag kom en bit på vägen.

Älskar förövrigt snorklandet han kör med precis innan 2.39. Låter verkligen som snor som sugs tillbaka upp i hjärnan.


Från det ena till det andra:

Man vet att man har skittråkigt på jobet när...
... man tycker spel på mobilen är "JÄTTEKUL!"
... man kör tävlingar med sig själv, typ "nu får jag inte kolla på klockan förrän det har gått tio minuter"
... man försöker komma på vilken hundras alla ens arbetskamrater hade vart om de hade vart hundar
... ma hittar på räkneuppgifter till sig själv bara för att slippa tänka på hur långsamt klockan går, typ "hur mkt pengar tjänar jag idag?"
... man lyssnar uppmärksamt på program som heter "Kropp & Själ" i radions P1
... man blir överlycklig när det är dags att göra nåt som bara är lite annorlunda från ens vanliga arbetsuppgifter, tex att städa


måste duscha/
J

en funderare

två saker jag har tänkt på på sistone:

1. AHHHHHHHHHHHHHH va irriterande det är när man går förbi nån på gatan eller står bredvid nån i busshållplatsen etc som luktar samma parfym som någon man känner och man inte kmmer på vilken person det är som har parfymen!! Brutalt störande för man känner igen lukten sönder och samman men man kan bara inte komma på vems den är. Dessutom stör det mig att någon annan har tagit "orginalpersonens" lukt.

2. är inte skägg något ganska lustigt egentligen? Man reflekterar ju int så mkt över det nu men tänk om det istället var en djurart som hade skägg. Kossor med skägg! Ett riktigt rejält helskägg. Eller giraffer med mustach! Gärna med sånna där skruvar på sidorna. Det hade antagligen vart väldigt skrattretande. Börjar man tänka i de banorna så kan man plötsligt få sig ett garv varje gång man ser en man med tomten som stilguru. Det är ju så himla omotiverat med det där sträva håret på hakan, typ som tuppens kam eller nåt. Torskar har ju iofs skägg kom jag på nu. Men det räknas inte för det skägget är ju gjort av kött, ett köttskägg.

nåväl.


*filosof*
/Jöran


Grolsch Block PartyTomorrowtomorrowtomorrow everybody.

dagens i-landsprobbe

Dagens i-landsproblem:

Att inte veta vilka kläder man ska ha på sig.
Scenariot kan förvärras när

- Man har bråttom
- Man har duschat innan men sen byter outfits så man blir svettig
- Man byter outfit 10 000 ggr så det går åt en halv dag åt att just byta kläder
- Man inte vet om man kan ta ett plagg för man har använt det innan & då kanske det är lite smutsigt...

Dagens outfit:

Vit linne (enkeltheten kändes nära till hands), lila lacoste-hood (måste ha färg!) & trasiga jeans med gräsfläckar på knäna efter razziapremiären på ängen. Skor har jag ännu inte kommit på vilka jag ska ha än... Måste nog börja fundera på riktigt nu. Ska ju gå om 40 minuter. The Dark Knight is waiting you see. puss! // Frittan

de är ändå gödh att ha en innehållsrik konversation

Paul säger (02:26):

fan va gödh

johanna säger (02:27):

fan va gödh ändå

Paul säger (02:27):

det är ändå gödh

johanna säger (02:29):

gödh är det

Paul säger (02:29):

fna va gödh!

johanna säger (02:30):

gödh som FAN!

Paul säger (02:30):

gödh fan gödh

johanna säger (02:32):

gödhgödhgödh


gödh/
J


ny dag, nya tag

HEPPHEPP! Humöret är 100 ggr bättre än i söndags, de va den veckorliga söndagsångesten (inte nådig ska ni veta) som smög sig på (eller smög & smög, typ sprang utav bara helvete). Här är bilderna jag försökte ladda upp iaf. Haha, alla undrade ju vart dom spårade lapparna hade tagit vägen, men nu hittade jag dom i min partylåda! Värtvärt!

Absolut ingen ska ta illa upp angående dom (bra att säga det kanske...)

Härliga gamla Partillerock-tider som spårade, wonderful! Sen hittade jag den här lappen med, som kanske lite nyare vänner känner igen, men som alla kan garva en liten stund åt. Härligt intitiv!Ha de party // Frittan


whatever

Tråkigaste dagen ever. Allt är bara så jävla sugigt just nu, men orka bry sig. Jag lär ju överleva tills nästa helg, o på vägen dit hoppas vi på ny säng & bio. It's gonna be great... Hela dagen har iaf vart en extrem blandning av rastlöshet & trötthet, det är ingen ny kombo, men känslorna har varit over the top & jag bara kommer på mig själv med att gå runt & sucka hela tiden. Sugigt. Dock har jag hittat de här sköna lapparna i min partylåda:

Näfannä. De gick inte. KAN ALLT SLUTA SÄTTA SIG PÅ NÅN JÄVLA CEPETVÄR IDAG?!?!??!?!? En annan gång helt enkelt.

Nu orkar jag inte ens skriva vad de nu va ja skullde skriva. Måste ha godis. Socker är det bästa som finns i världen, typ. Ungefär. Whatever. // F

shake n pop

Om Jöran undrar över sin konstiga bäbisbesatthet så ska jag fan dela med mig av mitt otroligt hysterisk stora matintag. Asså det har spårat totalt! Jag har alltid tänkt att jag typ äter mer än mina vänner (vi snackar tjejerna här! männen är over the top!) men lixom whatever de e gödh. Men nu hare asså spårat, idag till middag åt jag mer än min pappa! WHATFÄÄK? Nu när jag börjat jobba igen (efter 1 veckas ledighet) & springer i trappor varje dag så har de verkligen spårat jag är typ hungrig 24/7. Helt insane... men eh nått ska man görä! Hoppas jag bara fortsätter ha världens fetaste ämnesomsättning efter jag slutar jobba... Vill ju inte fastna i att äta så mkt sen inte springa bort skiten. Nej hujedamig. Om jag nånsin blir tjock såå näfannä, hade inte pallat (inte för å va den som e den men assåååå...)

Nä, nu ska jag fortsätta lyssna på min hysteriskt konstiga spelningslista (vi snackar en salig blandning av kings of Leon, Veronica Maggio, Bruce, As I Lay Dying, Elefant & Steve Aoki) Det är ändå göödh. Hare fett // Frittan


Ojoj måst bara svara Frittan å säga att det överdrivna matintaget är HÄR med! Serre! Kroppsarbete gör verkligen att man hungrar värre än ett barn i ett flyktingläger. Jag äter
1. Frukost hemma innan jobbet (2 mackor)
2. En extra frukost på jobbet (vaniljyoghurt med müsli)
3. Lunch (nån normal mat)
4. mellanmål på jobbet (typ frukt)
5. mellanmål hemma (knäckebröd med phiadelphiaost, min nya passion!!)
6. middag (normal-mat igen)
7. "öhh oj vad jag blev sugen" -mat på kvällen (frukt/bulle)


känns lite spårat här med... men well som sagt nåt ska man göra! Gödhig ämnesomsättning 4 life, jag och Fritte kan skratta oss lyckliga.

Puzz/ J

ticktack-ticktack

Jag undrar om inte min biologiska klocka har börjat gå bärsärk. Det kanske är dags nu när man är runt 20? Det va väl i all fall dags på stenåldern när gud uppfann människan. Jag snackar om att langa barnen. jag har börjat bli helt galen i närheten av små barn. Seriöst, dom är cpcpcpcp söta! Förr orkade jag inte bry mig så mycket om småskitar, fattade inte andras brutala fascination för dem, men nu är jag sååå med på noterna. Såfort jag ser en liten unge i en vagn eller nåt så vill jag bara rusa fram, plocka upp kiddet och rusa ifrån mamman för att sedan kunna gosa skallen av den lille. Hittills har jag kunnat bärga mig (shit stavas "bärga" så? men ni fattar) från att utföra denna antagligen kriminella handling men jag känner att snart kommer jag inte kuna stå emot längre. Jag tror att det enda som skulle kunna rädda mig från några trista år i finkan är om nån av mina vänner/släktingar skaffade sig en liten parvel som jag kunde ta hand om ibland. Dessvärre är vad jag vet ingen på G med ett sådant projekt... Men snälla?! Jag kan passa lille pyret jätteofta! Promise!

/Jöranps. Vem har sagt att speedos inte är okej? Det handlar nog mer om vilken kropp man stoppar i dem.. Råkade bli lite påmind om det när jag kollade OS-simningen idag. Varför slutade jag med simningen för övrigt? Annars hade man ju kunnat hänga runt med speedosarna..


Kulturparty

Jag kom på att varför inte göra det lätt för alla så att ni kan veta va ni ska se på kulturkalset?
Här kommer de bästa ur kommande veckas progg:

(idag) Tisdag 12 aug:

18:30-19:10 Miss Li Götaplatsen
21:10-22:10: Moneybrother Götaplatsen

Onsdag 13 aug:

Inget

Torsdag 14 aug:

18:45-19:00:
Butterfly Imp Götaplatsen

19:15-20:20: Takida Götaplatsen (fast jag kommer banga...fast de e ju ändå cuuuurly suuuue)
19:30-20:30: Daniel Lemma Kungstorget ♥
20:45-22:00: Backyard Babies Götaplatsen

Fredag 15 aug:

19:00-23:00: Sveriges humorelit. Kanaltorget, Bommentältet.
21:45-23:59: Across the Universe Götaplatsen (Beatles-film-musikal-whatever)
22:00-23:30: Timo Räisänen Kungstorget
23:30-00:00: Lazee (LASSE!) Stenpiren

Lördag 16 aug:

18:00-19:00: Tingsek Kungstorget ♥
22:00-22:10: Blast Off! Stenpiren (dansdansdans)

Söndag 17 aug:

20:00-21:00: Atmosphere

FAN VA GÖDH! See yah // Frittan (igen)

dagens sjukaste tanke

Tänkte bara dela med mig av den sjukaste tanken jag & dannie kom på efter jobbet idag.

Är man brevbärare som vi är så kan dagarna bli oändligt långa. Man sorterar i hundra år sen cyklar/åker man moped ut & delar ut post i 300 år. Man har aaaall tid i världen med sina tankar & med sin musik i mp3n. Inte ogödh de nej, men alltså de blir fan trist när man är alldeles själv! Så vi började med att säga att sällskap hade inte vart fel, dom kan typ sitta på pakethållaren... Sen spårade de utan dess like! Typ "eller nån som kan skoja lite" ... Det hela slutade i alla fall med en tanke om en dvärg utklädd till narr som dras i ett koppel efter cykeln & när man blir lite trött/arg/uttråkad så kommer den fram & dansar/jonglerar etcetc. ASSÅ VA E DE MED OSS?!?!??!! Vi behöver vård.

Whatever. Ska in till stan & Pengabrorsan om en timma. PEPPPEPP! eller mena HEPPHEPP! // Frittan

"Åh fyfaaan vilken liten människa!"

tänkte ta mig i kragen & lägga upp random pics från WoW nu. FAMN VA GÖDH!
Det gäller att ta fram hetaste trenden från 2004
HEPPHEPP! de va alltså Petters 10-års-jubileum-spelning! BÄST I ÅR!Burka Som Sistema - SÅ JÄVLA BRA!Det gäller att planka UT från områdetChillin' in tha telia-tält till José Gonzalez, en liten stund innan getingstick

FANVAGÖDH! orkar inte mer! Helt totalt värt (även om vi fick schlita som små djur)

// Frittan

just det!

...glömde ju Ison&Fille + Mange Schmidt!


Vet ni att det är ROSA tygarmband iår?! Crazzy-snygga! Måste se till att få ett...


/Jöran

och vi såg oss om efter hängsnarorna

Okej, på samma scen, under samma konsert:
Petter
Veronica Maggio
Freddie Wadling
Looptroop Rockers
Snook
Timbuktu
Säkert
Eye-N-I
Adam Tensta (han chillade bara iofs...)
Kaah
DJ Sleepy
mfl.

Inte för att vara mainstream eller så men FAN VA GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDH! Det kan typ ha vart det mest party nånsin och vi (Fritjof, Jöran + Biffen) kände oss redo att dö när konserten va slut två timmar senare. Dom till och med heppade! Herrejesus SÅ VÄÄÄRT!

shit pommes!fanvagödhfanvagödhfanvagödh
FAN VA GÖDH!
extasen är fortfarande sååå här

måste nog sova nu för imon ska det heppas upp redan vid åtta.
See ya vid insläppet!
/J

I'm hot

 

Fan va gödh att man kan lita på Paris Hilton.

Att skriva CV kan allvarligt skada din hälsa samt leda till en lång och plågsam död.

Antagligen väldigt kul för nån annan att läsa... NOT! Men ändå.

Fritjof:

vilket år började vi i skolan`?

Jöran:

2005?

Jöran:

eler menar du grundskolan?

Fritjof:

grund ja hahaha

Fritjof:

ehhh.. de va isf ehhh hade man fyllt sex eller sju?

Fritjof:

jag va antatligen sju

Fritjof:

mm ska man inte bara srkiva grundskola blabla år X- X

Jöran:

å du

Jöran:

då va det 89+7=96????

Jöran:

kan det stäma?

Fritjof:

antgaligen

Fritjof:

fan ja hämta min sån lilla bok nu ska göra som den typ orka anstränga sig

Jöran:

hahaha till 2005 då lr? å se började man gymnasiet samma år?

Jöran:

hahah gödh

Jöran:

96-05 blor ju nio år! fan va GÖDH

Jöran:

jag ska nog också leta fram bokfanskapet

Jöran:

är det "avstamp" du också har?

Fritjof:

haha yes!!! bra räknat mattensillet in da house!

Fritjof:

skriv de i cv:t

Jöran:

hahahah!

Fritjof:

måste man ha med "måkl"

Fritjof:

JA HAR INGA JÄVLA MÅL

Jöran:

mål?

Jöran:

hahaha nej för fan

Fritjof:

mhm kolla i den!

Fritjof:

långsiktigt /kortsiktigt

frida säger (16:11):

skit i de

Jöran:

men fyfan kan dom ta sig?

Fritjof:

antagligen

Fritjof:

de skiriver säkert ändå inte nån

Fritjof:

fan de e ju gödh att vi jobbat på wow ändå! +++ på de antagligen lite

Fritjof:

fan re4frenser!!!

Fritjof:

focking ehll oxå

Fritjof:

"mamma"

Jöran:

hahahhah

Jöran:

just det wow föffan!

Jöran:

å jag har ju cpad med EM grejen

Fritjof:

gött ede

Jöran:

shupp

Fritjof:

nu råkade ja gå in på fejjan ojdå de går bra nu

Jöran:

hahaha synd

Fritjof:

heter de volontär på wow?

Fritjof:

funktionär?

Fritjof:

antagligen funktionär antagligem

Fritjof:

fast nä dom kallar de volontär

Fritjof:

va ska mans kriva?

Jöran:

jag skrev volontär

Jöran:

det låter så fint

Fritjof:

haha ja med

Fritjof:

fan aj ahr ingen års-uppfattning ja vet inte vilket år ja jobbade med vad sas

Jöran:

allt ser så futtigt ut... arbetslivserfarenhet 2 b-jobb, utbildning: grundskola + gymnasium OH OVANLIGT!

Fritjof:

har ja gjort ngt mer än jobbat på posten? antagligen inte nej

Jöran:

hahah nej antaglgen inte?

Fritjof:

hahaha fandå

Fritjof:

våra ser väl likadana ut nästan..eller n

Jöran:

antagligen

Fritjof:

du har ju ålderdomshem med! tjoho

Fritjof:

ska man ah med prao? POSTEN!!! WOHO

Jöran:

måste man skriva in 2500p på gymnasiet? känns inte det lite overkill?

Jöran:

hahha WOHO!

Fritjof:

hmm kanske ändå

Jöran:

hahahh jag dumpade praon faktiskt..'

Fritjof:

känns inte supervitkigt

Jöran:

känns inte som att den gav så mkt? å om duy ändå har samma sas...

Fritjof:

exakt!

Jöran:

hahah njet

Jöran:

men alltså REFE-fucking-RENSER?!??!??!???!

Fritjof:

HAHAHA NEJ FAN NEJ!

Jöran:

ooorkar inte!

Fritjof:

va ska man ta?!??!?!

Fritjof:

"din mamma"

Jöran:

hahaha

Fritjof:

övrigt ändå mitt bästa!

Jöran:

fan

Jöran:

hahha "ORKESTER"

Fritjof:

"hiphopdansare samt tvärflöjt i orkester!" AHHAHAHHAHAHA ja garavr sönder

Jöran:

hahahah så jävöa inte ihoppassande!1!1

Fritjof:

nää exakt... "läs: schizo"

Jöran:

hahahhah

Fritjof:

eeeeeh men gör du "exaaakt" som den mallen`?

Jöran:

njee inte riktigt

Fritjof:

borde nog skaffa en seriös mail...barackbarn@hot...hahahahha

Jöran:

men fö vart ska man klämma in körkortet?? ens ENDA fördel sas!

Jöran:

hahahaa gööödh

Jöran:

är köriskortet ett övrigt eller?

Fritjof:

hahah jaaa just deja!! står ju där på sidan

Fritjof:

övrigt antagligen?

Fritjof:

"hysat ok engelska"

Fritjof:

HAHAHA skojja

Jöran:

hahahha

Jöran:

men just det språk är ju bra

Jöran:

men serre vad ska man skriva om sin engelska???

Jöran:

"trögflytande" HÖHÖHÖ

Fritjof:

vet inte "godkänd eng"

Fritjof:

HAHAHAAA

Jöran:

hahahha

Fritjof:

"bättre än din morsa!"

Jöran:

hahahah! OHJA

Jöran:

jag får spader

Fritjof:

ja med spader X 100

Fritjof:

ser ut som ja ska skjuta uppd e här

Jöran:

men alltså de hade ju vart slappt att bara skriva VG i engelska?

Jöran:

men de kanske inte går för sig?

Fritjof:

mm förutom ayy jag har g

Jöran:

mm men jag känner bara DENNA VECKAN vill man skicka in skiten liksom men såååå orsch fyfan

Fritjof:

jaaa de är nu eller aldrig typ ananrs skiter de sig atommatiskt

Jöran:

hmm ja men det är ju inte ig iaf eheheh *uppmuntrande*

Jöran:

typ så!

Fritjof:

hahah jaa

Jöran:

det känns gödh att ha bätre betyg i tyska än i engelska.. vad gic fel där?

Fritjof:

hahaha! true


Do I look like I sell drugs?

Look vad jag å syrran köpte i Frankrike:
 
Sirop äre! Vi köpte inte just den på bilden utan en med liite mindre färgämne i tråkigt nog. Jenny valde en med citronsmak, den tråkmånsen, jag däremot köpte MINT! Deppigt bara att min smakar skitjobbigt, det är som att borsta tänderna samtidigt som man äter om man har den till mat, medan hennes smakar normalt och gott av citron... Sirop är typ exakat samma sak som saft fast det finns en del mer utflippade smaker.. typ som mint eller anis, och oftast blandar mn den med bubbelvatten så att det bli wanna-läsk. Dessutom verkar det ganska vanligt i frankrike att vuxna dricker det oklart varför, vanlig läsk är egentligen godare tycker jag men okejdå. Orka att detta låter som en wikipediaartikel som gör några tappra försök att vara "faktaspäckad" men faller på att författaren inte har en aning om vad den skriver om.Det gäller att käka en lagom stor macka å inte se cp ut på Champis Älyseee i Paris...


Solooong!/
J

jag vet var du jobbar jag vet var du handlar

(hade absolut ingen fantasi så de blev ett veronica maggio-citat som rubrik)

OJOJOJJOJOOJOJOJ! Vilken helg! Ja skojar inte när jag säger att den har varit en av dom sjuuukaste/bästa på länge...
Fredagen skullde först likna nån myspysgosig grillkväll i Sisjön, men de utvecklades till myspysgrill i Saltholmen...sen spårade det! Racerförfest hos Emma, sen på 50-bussen in till stan & victoria, jävlar va party vi blev, på gott & ont sas. Sen drog vi vidare till rockbaren. Jag slapp visa lägg!!!!! oklart men jävligt gödh med tanke på att ja ser ut som 15. Vetefan va vi gjorde där inne, antagligen drack jag vatten & gick på toa, sen gick jag ut o satte mig på marken med dom andra tätt efter. Sen mot avenyn för att dra på efterfest men då kommer 14is-feelingen & spyorna är här. Emma snor en vattenflaska på Sevvan sen går vi mot brunnis. Jag sover hela spårvagnresan hem sen får jag följe hem i regnet. Gödh e de. Ingen efterfest här inte. Morgonen efter va bakiskänslor alá hultan. Jag har lärt mig läxan 2 ggr! Aldrig mer igen tack. NEJFANNEJ.

Så man va ju seg när man vakna halv 4 men upp skullde jag. Så efter 2 köttbullar, en rostad macka & en dusch drog ja till Julia. Där väntades middag, Eva & Adam säsong 2 & allmänt gosigt! Men de slutade i katastrof... 5 imorse vare dags för linsuttagning, men de sket sig. Jag snubblade i trappan & fastande med tummen på nått vänster, svor & skrek, men gick ner dom sista trappstegen medan dom andra sitter & garvar åt mig på övervåningen... Kommer ut i köket max 15 sek senare & då är min tumme minst 2 ggr större än normalt. Jag får en chock & spolar kallt vatten på den, kollar 3 sek senare & tummern har expanderat sig till 4 ggr större! Paniken kommer & de slutar med en blå hand efter att ha hållt den uppåt i 25 minuter med svinhårt bandage på. Ompysslad & klar, med tankar om ampution, kommer jag i säng halv 6 & sover/vaknar/sover/vaknar pga satanshanden. Nu har den nästan normal size så antagligen äre en rejäl stukning, får la se va som händer. Lite svårt att skriva men de funkar, däremot svårare att köra hem bilen idag för de e ju höger hand så växelspaken satt minst sagt inte gödh till.

Näfannä ska nog dra nu, måste sova! PUSS // Frittan

hakuna matataaaaaaa!

OJOJOJJOJOJOJO! Satt på toa (nödvändig info... haha NÖDvändig hahaha ja skojja fan av tråkigt) gissa va som hände?! Ja börja blöda näsblod! Igen! New Aidsen har gått ett steg för långt, först i lördags, sen inatt (orka vakna av de lixom) o så nu...what's wrong with me? Whatever. På tal om en annan sak som inte hör till ämnet är nått wrong with Dannie för hon fick punka idag igen! Whattafäääk? Asså typ, låt mig räkna...5e ggn på typ en vecka! Vafan?!?!?! Hon har typ en curse över sig eller nått. Men eeh de löste sig. Igen. Vi gick in till lagar-snubbarna som kände igen Dannie o helia henne lite grann o sa att de e nog bättre att hon bara byter cykel.
Appropå jobbet, så va're sista dan idag innan en veckas ledighet. Tjoho!  De va typ den gödhaste dagen på länge! Kommer dit trött som fan (pga gårkvällen på stickystick) men de löste sig sen med lite post, extasmän & X antal garv! Sen får vi kommentarer som "de luktade aceton när ni kom hit i morse" & "gå hem & lägg er nu tjejer" etcetc för att vi garvade/fnittrade sönder åt allt som hände. PLUS! Vi fick glass gödhigos på de! Fan va ja tappa ämnet nu kände ja... Eeeh JAFANJA nu kom ja på! HALLEUJAH moment på att vi inte missar Sigur Rós på Way Out! PRAISE THA FOCKING LORD för att de va typ de bandet ja villde se mest! Fast de suger oooobeskrivligt mkt att vi missar NERD...fandå, kanske kan smita iväg typ. & håkan då såklart, men honom har vi ju redan sett några ggr så de e luuunch... Fan ja blev så glad att ja sprang 3 ärovarv runt biljardbordet innan min näsa spårade igen & började blöda. FAN VA GÖDH FAN VA GÖDH FAN VA GÖDH!
Justdeja, påminnelse till er alla, Skateboard VM i Slottis nu i helgen (fre-lör-sön) (jöran missa't, fandå) Ja kommer hänga där så mkt som möjligt! värtvärtvärt! Lixom de är ju typ ett faktum att alla som åker skateboard ser jävligt gödha ut & de är typ coolaste saken som uppfunnits! It's worth it!

Näfannä ska vi bada i sisjön inatt? Ja de hoppas ja allt, nä nu vare nogsvammlat, tjoflöjt! // Frittan