separationsångest

åhnejockså, glömde mobilen på jobbet! Känns iiiiinte bra :(


imorgon blir det odontologen (tandställningsdoktorn) klockan åtta. Jag hoppas för mitt liv att få höra typ "jaha men det här ser ju ut som fina fisken, så kan du komma tillbaka om en halvtimme och ta bort hela skiten!" Verkligheten lär snarare bli "ojdå detta drar visst ut på tiden ytterligare, kom tillbaka om ett halvår så får vi se om det har rört sig en millimeter". Menmen jajaja i-landsprobbe antar jag. Ipod-hörlurarna är sönder också. depp.

faaaaaaaaaaaaaaaan måste boka en resa nånstans snart. Tex new york. Vore ju inte så dumt att ha något att se fram emot liksom. Fast just nu har man ju ändå julafton. Jultallriken på jobbet idag gjorde mig mycket förväntansfull inför julmaten hemma.


jag har för övrigt drabbats av nån slags oförklarlig konstant trötthet. Går och lägger mig halv tio, slappar bara innan dess och är ändå trött hela dagen på jobbet. Jag funderar på om detta kan ha ett samband med att det var mörkt ute när jag kikade ut genom de gallerförsedda fönstrerna på mitt jobb idag klockan elva.

Utgång med folk från das arbeit tomorrow vilket nog kan bli party! Alltid nåt! Antagligen blir de reggaeklubb på pustervik, nån annan familjemedlem som ska dit?

snipp-slapp-slut!
/Jöran


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback