GOD DAMN IT!

Så alla grabbar yo vill ni ha mer, såklart
Brudar diggar ni det ni ser, såklart
Vill ni ha mer? Vill ni ha mer? Vill ni ha mer?
Släng händerna i taket, såklart
Ska vi riva hela haket, såklart
Så om alla vill ha mer, skrik, såklart
Ey såklart, såklart


Seriöst! Fritjof (och även Jöran iofs, dom har diskuterat saken) har kommit på att det behövs skrivas ett nördinlägg om hur jävla bra Petter är! Alltså det låter ju antagligen helt vrickat eftersom man inte kan tro att Petter ska va de som snurrar i våran player nu lixom! Men så äre i alla fall. På grammis satt jag o höll på Petter när årets hiphop skulle delas ut o jag blev änna lite lessen när han inte vann (ok, tensta e rätt ball han med) så sen när P3guld gick av stapeln så blev jag ashappy när Petter vann! De kändes lixom gött att han får xtra cred för att han är fett cool!
Efter det att God Damn It! kom så har har kommit på att han äger (de e ballt att han har med Säkert! oxå på skivan) & jag tror att varenda unge som är uppvuxen på 90-talet gillar honom! Lixom; Såklart! Haha man va sååå cool i klassrummet när alla sjöng med osv och typ Vinden har vänt m.fl.klockrent!
O ett + i kanten som Jöran & Jag gillar xtra mkt är hans gosiga image! Lixom ascool hiphoppare men ändå världens gosigaste pappa! GOSIGOOOOOOOOS! (betnér-vibbar lixom, han snackar om sin dotter o de e bara så gulligt)
Photobucket Photobucket(vem vill inte ha denna balla tisha?)

OOJOOJOJ! nu har ja hållit på o skriva de här inlägget i typ en timma, inte illa pinkat!

REPA SKIVAN // Frittan med stöd av Jöris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback