twisted feet

Sådärja, nu har Frittan letat sig in från altanen & letat sig fram till Internet.
I våra liv just nu äre mycket o göra, det senaste jag hörde av Jöran va att hon pluggar asset av sig & Frittan kör med lugna puckar eftersom skolan är hyfsat soft just nu.

Igår gick hela dagen ut på att räjva! Japp, ni hörde rätt! F&J fick verkligen vara i sitt rätta element!!! DANSDANSDANS! de är det ENDA som gäller egentligen! Som Frittan så puckat svara när Dannie fråga va vi skulle göra i hösten;
"Jag ska i alla fall dansa locking!" Japp, itts tru, om vi stannar kvar i stada äre de som gäller.
För att förtydliga oklarheten så kan vi ju säga att Twisted Feet DA hade sin avslutningsföreställning på Storan igår. Dans för hela slanten med övningar överallt runt o i Storan. Bla på parkeringsplatsen där vi senare fick skåda en mycket ovanlig manlig striptease runt en gatulampa, livet är fullt av överraskningar!
När vi sedan sitter & vilar för 3 sek. brister Län ut något liknande i panik
- Men shiit! Va ska vi göra nu?! Jag har lagt ner typ minst 10 timmar på allt detta den senaste veckan osså poff så äre över! Herrguuuud!
Så känns de verkligen. Vi (läs F&J & Olle) är lite mindre besatta än Län så  vi har bara lagt ner typ 1 timma varje söndag (ojoj) men de känns ändå som ett POFF. På mindre än 1½ minut äre över när man gått & väntat i timmar för att få köra sina kaa-kaa's & dingding's. That's life, läep.
Photobucket

fancy footwork, ännu ett fint paintkollage <3

keep on dancing matey, löv yah, peace out! // F

Kommentarer
Postat av: len

japp... då sitter man här för å fördriva ännu lite mer omotiverad tid man tydligen har fått..

...ABSTINENSEN e såååå här..!

2008-05-06 @ 23:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback