oförklarligt

vad är egentligen grejen med att man blir så exalterad när något/någon man känner igen är på tv eller i tidningen? Mamma gastade just från vardagsrummet "FRÖLUNDA TORG PÅ TV!!!!!!" Liksom "jaha?!" Vem i hela fridens namn bryr sig? Eller vem i hela fridens namn borde bry sig, för självklart så tog jag sats och SPRANG mot tvn för att inte missa synen av ett köpcentrum som var som fräckast 1972 eller nåt. Dessutom ser jag skiten live två gånger om dagen. Varför är det mer fascinerande att se det genom rutan? WOW ett filmteam från svt har vart där!!! Det är ju inga coola människor precis. Okej om det hade vart ett reportage från när Paris Hilton shoppade loss på torgets undermåliga H&M eller så...

ett annat "vad är grejen" som känns väldigt aktuellt just nu är annars: vad är grejen med att club socials invigningsfest har 24 (TJUGOFYRA) som åldrsgräns? AAAAAVVVVVVV VAAAAAAAAAAD? Omotivationsmätaren har inte ens ork att försöka beskriva eländet. Jajaja lika bra att göra ett förnedrande försök och sedan dra till Svanen. Glöggpeppen är ju här iaf!


adios/
Jöran

Kommentarer
Postat av: len

ok...... kuken har mixtrat. jag skrev en skitlång kommentar, och allt försvann. gödh e det enda det inte e. men i korta drag... nåt gick fel i beräkningarna med 24.. och då menar jag ALLT gick jääligt fel. vad hände me o inte fatta at göteborgs klubbskara/klubbmålgrupp inte e 24. VEM e 24? ja tänker inte tolerera att inte kma in på ett ställe som har vart ens andra hem.

2008-11-27 @ 00:20:47
Postat av: janos

HAHAHAHAHA asgarvet blandas med gråten! VEM fan är 24?? största jävlia frågan.

2008-11-27 @ 11:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback