STORY del 1. - Den sorgliga sagan om Svarte Blixten

Det var en tidig morgon i april. Knopparna började slå ut på bladen på träden.

Bakfull som ett as stapplade Svarte Blixten in i hagen. En underbar start på en inte så underbar dag som bara kunde leda till ont. Men om han hade tur kunde han kanske stöta ihop med Elvis Presley, men det handlade bara om tur i så fall. Han kikade upp mot trädkronorna samtidigt som han spydde lite i sin mun. Men whatever.

Han tog upp dagens GP från golvet och slog upp femte sidan. Där började det roliga. Men det roligaste var ändå när han spydde i sin egen mun. Vad skulle mamma säga om det här, ingen visste... Damdamdam!

Vad skulle hända nu? Kanske kunde det bli en okej dag ändå. Men man kan aldrig riktigt veta tänkte han. Han skrattade för sig själv när han tänkte på hur det hade smakat. Vilken fördjävlig dag tänkte han samtidigt som den första tåren rullade ner för hans kind.

Story by Dannie & Frittan (iförda stödkrage)

Det var första storyn av sju som skrevs av familjen Gödh på autobahn genom ett mörkt & regnigt men även räjvigt Tyskland på väg hem från Spanien. Tänkte hålla er på den förväntansfulla sidan (eeh?) så med ojämna mellanrum kommer vi publicera dom andra. (Jag bestämmer för jag har storysarna, power foo shoo'!)

Ikväll ska vi se "En helt okej semester"-dokumentären inklusive alla kommande bortklippta scener hemma hos Janos. Tjingeling! // Fritz


Kommentarer
Postat av: bbsonen

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag garvar SKAAALLEN AV mej!! hahahahahahah har missatd et här totalt. fan KÄRLEK till familjen! SEKT 4evvaaah

(L)(L)(L) gödh

2008-10-24 @ 23:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback