pösten foo shoe

Sista dan på jobbet för några veckor!!! TJOHOOO i min lilla lådda! Då kan man ju tänka att man borde gå runt med ett stort leende på läpparna o bara allmänt gödha ner sig i denn fröjd, men njaeee... Kan ju inte påstå att det va en jäättetrevlig avslutning. Eller ok de va gött, typ ingen post osådär så man kände ju att de skullde gå hyfsat fort.
Iaf så kan dom lägga till lite extra på ens egna del om de e så att ngn är sjuk eller så, o de gjorde dom idag. Smaragd, 421 49, la dom till på min del o ja tänkte bara "jahaja vart ligger de då? ehm eheheee" o accepterade läget. SÅ drog ja ut på min lilla runda, chillade runt med musik i öronen tills jag kommer till helvetes höhusen vid frölunda fucking torg. (dom svinhöga vita u know? skabbiga utifrån t.o.m) o kände samma känsla som jag känt i 4 veckor - åhfyfan let's göra det fort. Det är skabbigt där inne + att det är ssssuperlätt att man får klaustrofobiska känslor. Let's dra kort fakta:

- 11 våningar
- Hiss + brantrappa (som det inte är meningen att man ska gå i egentligen)
- Man åker högst upp, sen kutar man ner
- Trappan går runtruntrunt o är max 1 meter bred
- På varje våning är det 2 eller 3 lägenheter

Så, viktig fakta. Tänkte rabbla misär-grejerna som hänt där (o på andra ställen med iofs) i sommar iaf:

Misär 1: Hissen är trasig, så nedanför sitter X antal pensionärer som inte orkar gå upp för trapporna. Jag kan/orkar inte vänta så bestämmer mig för att springa uppför trapporna istället (då blir allt bakomfram). Hissen står högst upp för att dörrren inte har stängt helt av nån pundare.
Misär 2: Reklam. I nån uppgång äre typ 22 pers. som ska ha reklam. Let's kapa armen av sig... Tänkt IKEA/Biltema på de. ogödh.com
Misär 3: Hade en chill dag med lite post, så typ på 4 våningar är det ingen post så då äre bara att kuta nerför. Börjar gå sen gåre fortare & fortare & fortare. Tills slut springer man. Tänk dig att kuta nerför & runtruntrunt asfort, man blir helt koko. Plus att som sagt äre jättelitet så man får lite klaustrofobiska känslor o de blir värre när man panikar nerför för då blir känslorna starkare (har jag märkt de gäller att chilla). SÅ när man kommer ner är man feeett yr & närainpå hypiventilerar.
Misär 4: Lukten. Detta gäller alla trappuppgångar. Asså fyfan! I en trappuppgång luktar det blöt hund. SKojariiiinte. SÅ jääävla vidrigt. Alla har väl känt lukten lixom? Försöker hålla andan, men de går inte om man ska kuta samtidigt. Nä fyfan. En annan härlig doft är den med rutten gammal ost. Sen den allt mer förekommande - röklukten. Den värsta röklukten, den som är sådär inrökt o skabbig. Den värsta är på en våningen där det är rökigt + att det står en gammal grå skinnfåtölj som bara osar skabb. Lixom whutt? för det första - SKINN! Can't stand it hatarhatarhatar. Sen lite inrökt på de. Fan va gödh. Sen våningen under den så har dom spårat TOTALT med sån spraygrej. Herrejävlar om du inte andades med mening våningen över så kan du fan inte andas även om du så vill på den våningen!
Misär 5: Mörkret. Ibland funkar inte lamporna så det är kolsvart. Panikframkallande. SPeciellt i dom 1 metersklaustrofobiska trapporna. Jävlar vilken panik. Tror seriöst att det ska stå nån jävla lönnmördare o cutta mig. Ser fan inte ett piss då, ingen aning om när trappan tar slut eller vart dörrhandtaget till ljuset sitter. T-t-t.
Misär 6: Håll i er & försök att inte skabbas sönder & samman! Piss. Jag skojar inte. Nån jävla störd människa hade idag seriöst KISSAT i 1meterklaustrofobiska trappan!!!!!!!! Jag såg det inte förrän jag stod i're med ena foten & ser seriöst den gula vätskan som runnit ner några trappsteg. FYFAN alltså.

Sen har vi det som hände på den extrabiten jag fick idag då. JAG HATAR JÄ*VLA CPTYNNERED!!!! KAn nån spränga bort skiten????? Alla kommer ihåg storyn om 8-åringarna som va sjuka i huvvet etc. Nu har tydligen några undersåtar till dom tagit över. Dom typ körde iväg (inte långt men ändåååå) med min moppe. SAY WHUTT WHUTT?!??!! Dom vet fan INTE va respekt är överhuvud taget! DAMPILATION. Så jävla synd om alla normala människor som bor där med som bara dras med i skiten av deras jävlar pundar barn med ingen hjärna. Måste fan va jobbigt o va så jävla cepe som dom är. Men va ska man göra?

Sen har vi ju pensionärsyndromet med iofs.(nu när jag ändå börjat dampa). Kort o gott: Pensionärer som inte har något liv (asså, nått måste de ju finnas att göra?!?!??! eller am I wrong?) som bara sitter o väntar på posten som blir sura om den är "sen" (det finns inte ens något som är sent!!!) & som klagar på helt onödigt/uppenbara/inte mitt fel-saker. GET A LIFE!!!!

Just det! En sak till (haha) Man slår sig hela tiden! Benen är fulla med blåmärken & rivsår & händerna är sönder papercuttade & klämda i brelådor. Göttede.

Men anyway idag va alltså jobbig pga tynneredsbarnen & kisset men annars gött (även om jag har hiskeligt ont i ena knät efter att jag sprang in i en stålpinne som var gömd i en buske som jag skulle hoppa in i (don't ask)). Tjoho!!!

Nä, nu får det räcka. Hoppas ni orkat läsa // Frittan aka Brevbära'n hela dagen


P.S. Jag kom på en positiv sak!!!! Namn! Tjoho. Det är så gött med roliga namn!! Typ Muhammed Kaka, haha. Ihrman Ohrman. Adda Adda. Appanne Ghose. Benny Post. Assååå höjdpunkterna i ens postis liv!!! :D (hoppas ingen googlar sig själv!)

P.S 2 jäääävlar va långt de blev (A)

Kommentarer
Postat av: Olle

hahahaha misären å dampet e här! tip-top-jobb hörredu :D

2008-09-07 @ 11:46:58
Postat av: Lännyh

haha ja kan som vanligt inte kontra med nåt bättre än ett genuint garv! (och medkänsla)

2008-09-07 @ 14:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback