fockinghell

(haha kanske ska läggas till ang. tidigare inlägg att man bör ha läst ytterligare tidigare inlägg för att fatta)

Men iaf för några sekunder sen tog de hus i helvete i min hjärna. Jag läste den här från tjuvlyssnat:

Treans spårvagn, Göteborg

Två tjejer ~20 sitter på spårvagnen. Den ena av dem pratar med två äldre norska par om det ena parets son som ska doktorera dagen därpå. En man ~35 ställer sig upp och avbryter samtalet.
Mannen: Pratar du alltid så här mycket när du åker spårvagn?
Tjej 1: Det beror väl på, men ja, om det finns någon att prata med. Det är ju roligare att prata än att hålla käften.
Mannen: Det tycker inte jag.
Tjej 1: Så du tycker att det är roligare att hålla käften?
Man: Ja.
Tjej 1: Men gör det då!

Hur många ggr har man inte i efterhand haft ett så jävla bra svar på tal? För att göra en kort historia lång så hände följande idag:

Det va lite kris på jobbet, många sjuka & överraskande mkt post (inte hutlöst mkt men ändå) & reklam, så vi kom ut assent på våra cyklar + att där kunde man inte cykla snabbare än typ 5 km/h för de va sån jävvla halka. Lite frustration men ändå acceptabelt för jag hade bestämt mig för att den här dagen skulle bli ett ryck på axlarna.
Sen heppar man lite & brev efter brev pumpas in i brevlådor, sen när jag kommit till slutet av ett radhusområde där kroppstempen har sjunkit till -37grader så e man fan inte så hepp längre, så kommer de ut en biatchkärring from hell & frågar varför posten är så sen på ett sånt sätt som bara gnälliga jävla kärringar med alldeles för mkt tid kan göra. Och jag svarar som vanligt hyfsat trevligt att "ja de e ju mkt post & reklamen dådå" o cyklar vidare men i mitt huvud känner jag bara för att börja gråta av vrede & typ slänga ur mig ett AV VAD DIN FITTKÄRRING?! & dra alla tidigare anledningar & meddela henne att det fan inte finns nån jävla deadline på när posten ska va ute till privatpersoner!!!! + att den inte ens va ssupersen utan bara lite lagom sen, för de har fan vart värre! Hon kan fan ta sig i ärslet så jävla stenhårt!!!!

Kan ju passa på att meddela att om det är nånstans man gör ett 1a intryck så e de där. En gång bitchig alltid bitchig i mina ögon. Fyfan, hon har lixom sabbat allt inte ens 10 trisslotter kan makea up det! Sen kanske vi går lite fööör långt när vi börjar hata hela familjer pga av att dom har så dåliga brevlådor, men det kan ändras. Det har det gjort, men har man en gång visat sig bitchig så äre klappat & klartt. Jag kommer knappast bry ´mig om att hennes brev är hela & rena längre sas, jag kommer knö in de i brevlådan & spotta & bloda ner dom om tillfälle ges. No kiddin', jag må ha kort stubin (som dock brukar lägga sig väldigt snabbt) men inte när det gäller sånt. T-T-T-T

Om det inte blir film i nåns soffa/säng ikväll så ska jag ut & spränga hennes brevlåda i luuuuften! Tjoho// Fritz (vem annnars)


Kommentarer
Postat av: sladdis

"Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu

Det där att komma på för sent vad man borde sagt, och Du

vet hur det känns, det vet väl jag..."Jag vet precis hur du menar! Å lider skallen av mig med dig!!

Får jag också ge exempel?

Ja tack.

På Hemmakväll har dom bonuskort som ger en 5% bonus på allt man handlar i butiken. (observera BONUS inte RABATT). Sen blir det bonus på kortet som ett presentkort å man kan dra av det vid vilket köp man vill. Simpelt som aldrig förr å ruggigt förmånligt!

En tant kommer in å jag frågar om hon vill ha ett kort, å det vill hon. Hon frågar om hon får bonus även på detta köpet och jag säger att ja det får hon! Sen ber jag henne att langa cashen för filmen hon köpte. Å då! Då minsann säger hon: Jaha?! Men bonusen då? å jag förklarar presentkorts-shitet igen! Å då har hon mage att hutta med fingret åt mig å svara "Men det sa inte du från början!!"

Serviceminded som jag är ler jag bara och upplyser henne om att hon har 8 kr på kortet tills nästa gång!

Övervägde ett tag att radera allt å bara langa asgarvet. Men låt gå...

2009-01-04 @ 03:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback